Profile cover photo
Profile photo
Shida Radzuan
5,165 followers
5,165 followers
About
Posts

Post has attachment
TEMPAHAN PRINT KAD RAYA 2018 BERMULA!!
Assalammualaikum dan selamat sejahtera :) Hai korang!! Haaa..seperti biasa setiap tahun shida ada buat servis print kad raya. Sekiranya berminat bolehlah hubungi shida di mana-mana yang boleh dihubungi di bawah. Jangan risau kerja-kerja mencetak shida dah b...
Add a comment...

Post has attachment
TEMPAHAN PRINT KAD RAYA 2018 BERMULA!!
Assalammualaikum dan selamat sejahtera :) Hai korang!! Haaa..seperti biasa setiap tahun shida ada buat servis print kad raya. Sekiranya berminat bolehlah hubungi shida di mana-mana yang boleh dihubungi di bawah. Jangan risau kerja-kerja mencetak shida dah b...
Add a comment...

Post has attachment
Setahun Sekali
Assalammualaikum wbt & Selamat Sejahtera Setahun Sekali shida maii mood nak update! naik lemau dah sekarang ni. hampir 3 tahun shida tak bersosial dengan blog ni. Kesian dah tukar header pun mood masih kelaut huhuhuu.. Harini kebetulan terajin buka blog seb...
Setahun Sekali
Setahun Sekali
duniashida.com
Add a comment...

Post has attachment
Terima Kasih dari #shidaeasyprint | Cetak Kad Raya 2017
Assalammualaikum, peace upon you.  250 Kad Bertunang, 80 Kad Raya Blogger, 200 Kad Raya SegoBego  60 Kad Raya Blogger, 140 Kad Raya Personal  500 Kad Raya Public Mutual Penang, 30 Kad Raya Blogger 180 Kad Raya Personal , 50 Kad Raya Blogger Lain-lain : Samp...
Add a comment...

Post has attachment
Wordless Wednesday | Terima Kasih Bos!
Assalammualaikum, peace upon you. Terima Kasih Bos! 😎😎
Add a comment...

Post has attachment
Perkahwinan Tahan Lama
Assalammualaikum, peace upon you. Perkahwinan tahan lama ni sudah selalu dibincangkan oleh masyarakat
sekeliling tambah-tambah lagi bila golongan agama walau pun dah banyak kali
bincangkan perkara ini tetapi kenapa masih lagi banyak kes-kes perpisahan dan p...
Add a comment...

Post has attachment
Pemenang Duit Raya dari #shidaeasyprint | SAYA NAK KAD RAYA" BY DUNIASHIDA.COM
Assalammualaikum, peace upon you. Pemenang Duit Raya dari #shidaeasyprint | SAYA NAK KAD RAYA" BY DUNIASHIDA.COM | sudah beberapa hari segmen ini tamat. Terima kasih tak terhingga kerana menyertai segmen biasa-biasa shida ni. Dan hari ini shida nak update p...
Add a comment...

Post has attachment
Senarai Peserta SEGMEN "SAYA NAK KAD RAYA" BY DUNIASHIDA.COM
Assalammualaikum, peace upon you. Dengan ini SEGMEN "SAYA NAK KAD RAYA" BY DUNIASHIDA.COM telah pun tamat dan sekarang shida akan update peserta-peserta yang sudi join Segmen yang tak seberapa ini.Terima kasih tak terhingga kepada yang memeriahkan lagi segm...
Add a comment...

Post has attachment
JOM CETAK KADRAYA MURAH 2017 DIBUKA SEKARANG! #shidaeasyprint
Assalamualaikum, peace upon you. Haii!!! korang!! Yaa ampun.. rindunyaaa pada korang tau!! minta ampun maaf
lama shida tak update blog kan. Tak apa jangan risau shida akan kembali dari masa ke semasa. Ok kita lupakan dulu pasal "kembali" ni nak habaq yang ...
Add a comment...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded