Profile cover photo
Profile photo
Sheila Adziz
769 followers -
Bergantunglah Pada Allah Ya Somad
Bergantunglah Pada Allah Ya Somad

769 followers
About
Sheila Adziz's posts

Post has attachment
Diari Saya Hari Ini
Allhamdulillah... syukur pagi yang rahmat....  Hari ni, hantar kakak ke sekolah, masuk ofis, p breakfast ngan Kak Ngah Zara, baby Nur Jannah and daddy.... The n hantar kak ngah ke taska, terus p klinik injection imunisasi tuk 3 bulan.... Nur Jannah dah baik...

Post has attachment
GIVEAWAY NURUL & FRIENDS
    LEBIH 20 ORANG PEMENANG DICARI !! FOLLOW BLOG  *WAJIB* Syahirah Valiant | Tarot The Fool  | Shikin Razali  | Syah Banu  | Jun Zie  | Hanis Masturina  | Shaidatul Aireen  | Pensil Dua Bee  | Baby Shambles  | Syazwani Zunidan  | Sii Nurul  | Mama Maszul...

Post has attachment
Memory Autograf Lama
Raya lalu, masa balik kampung tersnap juga akhirnya autograf lama saya. hehehe..... Masa dalam pantang kat kampung tu, saya jumpa dan duk tengok semula autograf tu. Masa zaman sekolah memang femes la bab bab autograf bagai ni... Seingat saya autograf ni mas...

Post has attachment
MELATIH CARA PANDANG YANG DAPAT MENJAMIN KESUCIAN HATI
MELATIH CARA PANDANG YANG DAPAT MENJAMIN KESUCIAN HATI Bagaimana seharusnya seseorang memandang orang lain dalam pergaulan sehari-hari? Ciri-ciri orang orang soleh itu, dia tak pernah memandang buruk orang lain selain dirinya sendiri. Kalu dirimu masih meli...

Post has attachment
Doa Untuk Pengantin Baru
Bicarahati Pengantin Baru: Allahumma Ya Rahman ya Rahim ya Wadud ya Jaami', sesungguhnya Engkaulah yang mengikat hati2 hambaMu dengan kasih dan cintaMu. Jadikan tali ikatan ini membawa kami lebih dekat denganMu. Ya Allah, letakkan cinta manusia digenggama...

Post has attachment
Takbur dan Hasad Itukah Kita
Takbur dan Hasad Itukah Kita // Punca kebanyakan masalah manusia ialah sifat takbur dan hasad. Takbur kerana merasa dirinya lebih baik dan menghina orang lain. Hasad kerana tidak suka melihat orang lain mendapat nikmat dan ingin nikmat itu hilang daripada o...

Post has attachment
Doa Yang Afdhal
Salam Khamis Seorang sahabat bertanya kepada Rasulullah s.a.w, "Apakah doa yang paling afdhal?" Rasulullah menjawab mohon keampunan dan keselamatan di dunia dan akhirat.  google image Kenapa pengampunan dan tidak yang lain? Sebab tanpa kita sedar, dosalah m...

Post has attachment
Makeup Tips Dengan Soft Matte Lipcream
Makeup Tips Dengan Soft Matte Lipcream Makeup Tips Dengan Soft Matte Lipcream // Allhamdulillah.... Syawal masih lagi meriah, kunjung-mengunjung dan majlis silaturahim aidilfitri masih berjalan sehinggalah penghujung syawal nanti... Makan pun juga meriah ka...

Post has attachment
Under Construction
google image Maaf, kalau anda sentiasa keliru dgn blog saya yang selalu tukar template...  susah tuk puaskan hati sendiri... dengan template yang ada, ada saja saya rasa tak sesuai bagai... erm... saya salut la blog anda yang jarang tukar template. Jangan t...

Post has attachment
Berkampung di Librray Hari ni
Girang rasa hati... hehe... hari ni saya berkampung di library yang sunyi ni... baby Jannah pagi tadi demam dia ok skit, daddy cakap dia nak jaga baby Jannah kat rumah. So saya masuk ofis duk kat library...  Tadi otw p ofis, saya suruh kakak cari wallet say...
Wait while more posts are being loaded