Profile cover photo
Profile photo
Sham Hardy
22,604 followers -
CEO & Founder at Hype Capsule
CEO & Founder at Hype Capsule

22,604 followers
About
Posts

Post has attachment
Masa untuk tempuh jem teruk!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Sedih aku tengok keadaan basikal ni. Mahu segalanya maju, tapi ada antara kita yang masih lagi Chimpanzee.
PhotoPhotoPhoto
2/21/18
3 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Masa aku datang singgah ke Stadium Larkin tadi, kelihatan beberapa penyokong menahan sebuah kereta gara-gara tak berpuas hati dengan hal penjualan tiket.

Dia punya semangat tu yang mahal.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Cuti wilayah kita rendam kaki di Sungai Muar.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Teruk berkerja.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Chinese New Year dah semakin hampir. Blup blup blup blup..
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Keringkan kasut di belakang fridge terlalu 90's, this is 2018 baby!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Bila tengok UI BigPay ni, rasanya macam aku pernah tengok sebelum ni, its like that company yang aku terjumpa masa MaGIC open day dua tahun lepas something like that. Tapi masa tu diorang kata nak perkenalkan something similar like Mint app, tak sangka pulak diorang end up buat app untuk AirAsia.

The reason aku kenal sangat design ni, pasal masa tu aku rasa cantik gila kot wireframe app yang dia tunjukkan kat TV. Semoga berjaya lah team mereka di masa hadapan.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Mari mulakan monday blues dengan board games dulu.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
What you guys do on weekend? Me? Main tulis-tulis kat whiteboard.
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded