Profile cover photo
Profile photo
Sham Hardy
22,733 followers -
Founder, Hype Capsule | Graphic Design | Videography | Digital Marketing | Web Design | Photography | Note: views and opinion are my own
Founder, Hype Capsule | Graphic Design | Videography | Digital Marketing | Web Design | Photography | Note: views and opinion are my own

22,733 followers
About
Posts

Post has attachment
Itu bersamaan dengan 3 hari 24 minit sahaja. Itu pun dengan desktop app, sebab Spotify Android app is crap.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Tahniah adik ku Hijazi Hardi, kau sekarang dah level up kepada rank suami.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
LOL! 403 report this phone number as spam by TrueCaller app. Mesti pelik orang yang call tu, asyik tak dapat call je banyak number.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Comel je Billplz suruh nyatakan ketidak puasan hati dengan tambahan caj GST pada Najib Razak. Haha
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Ada lagi sticker yang korang nak bagi kat aku? Hanya menerima sticker tech companies sahaja. Hohoho.

#stickers #sticker #macbook #macbookpro #apple #vsco #vscocam
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Setan mana buat baju ni?
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Harini aku dapat tahu pelukis untuk benda hebat ini adalah dari ideaink.co.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Masa jalan tadi aku ternampak kat kedai Joho Konsep, kemudian baru perasan yang aku belum beli lagi album ni. Kasi angkat satu la.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
ParkEasy dah ada di IOI City Mall Putrajaya. Boleh cuba ni. Tempat parking pun memang depan escalator ke Tesco terus.
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded