Profile cover photo
Profile photo
Shahada Fauzi
15 followers
15 followers
About
Posts

Post has attachment
Belajar Bahasa Isyarat Percuma - SignOn
Assalamualaikum. Hai! Lama dah sebenarnya CikSha nak tulis pasal ni. Tapi asyiklah tertangguh. Haiyooo. Ni dah kemaskini blog baru semangat nak menulis tu bertandang balik. Dah jumpa jalan pulang gamaknye. Hihi. Siapa kat sini terer guna bahasa isyarat? Mak...
Add a comment...

Post has attachment
Vitamin Untuk Kulit Cantik ❤️ Snow Crystal
Assalamualaikum. Hai! Sekarang kan, CikSha dah tambah satu lagi rutin dalam regim penjagaan kesihatan dan kecantikan kulit CikSha. Aiseh! Kemain lagi siap ada regim bagai. Hahaha. Tapi serius tau, dulu masa duk umur 20an, masih anak dara memang CikSha ignor...
Add a comment...

Post has attachment
20 top airport tips: How to stay calm and save time at the airport
20 top airport
tips: How to stay calm and save time at the airport Airports are getting busier and busier than ever,
where lines are check-in and airport security wait times are getting longer and
unpredictable. Getting through an airport can be a tricky an...
Add a comment...

Post has attachment
Pengalaman Jaga Colostomy@Stoma Si Encem Iman
Assalamualaikum. Hai! Sebenarnya dah lama nak kongsi pasal ni tapi asyik la bertangguh nak tulis. Saja nak buat coretan untuk kenangan diri sendiri. Nanti-nanti boleh baca balik mengimbau kenangan pernah jaga colostomy @ stoma si encem Iman tu satu masa dul...
Add a comment...

Post has attachment
Team Mokyam Power Yang Awesome
Assalamualaikum. Hai! Entry ni CikSha nak perkenalkan teammate CikSha yang sama-sama cari rezeki dengan jadi pengedar produk Women Desiree. Kami semua pengedar berdaftar Adleesya Beauty under stokis Perak iaitu Siti Mariam Arifin a.k.a Mokyam. Saja nak kong...
Add a comment...

Post has attachment
Team Mokyam Power Yang Awesome
Assalamualaikum. Hai! Entry ni CikSha nak perkenalkan teammate CikSha yang sama-sama cari rezeki dengan jadi pengedar produk Women Desiree. Kami semua pengedar berdaftar Adleesya Beauty under stokis Perak iaitu Siti Mariam Arifin a.k.a Mokyam. Saja nak kong...
Add a comment...

Post has attachment
Jatuh Cinta Dengan Produk Women Desiree
Assalamualaikum. Hai! Kali ni CikSha nak kongsi dengan semua 2 produk terbaik keluaran Adleesya Beauty di bawah jenama Women Desiree yang dah berjaya ngorat CikSha ni. Memang in love sesangat tau. CikSha ni dah la cerewet. Lepas tu spesis kedek. Nak jadi go...
Add a comment...

Post has attachment
Bayar Pinjaman Belajar Dengan Akaun 2 KWSP
Assalamualaikum. Hai! Orang tak berapa nak kaya macam kita ni, masa nak sambung study kompom ada buat pinjaman pelajaran kan? Tak kisah la PTPTN ke, Mara ke, Felcra ke, memane je la. Huhu. Apa boleh buat? Rakyat marhaen katanye. Nak belajar tinggi tapi tak ...
Add a comment...

Post has attachment
Nafas Baru
Assalamualaikum. Hai! Punyaaaa la lama menghilang dari dunia blogging ni ha. Haishhh. Bukan tak rindu nak menulis. Tapi tu la nye. Sejak dah berkahwin ni sindrom M tu kemain tinggi memuncak. Hihi. Cehhh. Alasan je tu. Bukan malas, tapi macam tak sempat je r...
Nafas Baru
Nafas Baru
shahadafauzi.com
Add a comment...

Post has attachment
Supplement Milk Booster Terbaik!
Assalamualaikum. Hai! Kali ni nak tulis entri keibuan sikit. Dah jadi mak-mak ni, entri camni la best nak tulis, kan? Aiseh. Bajet macam kaunselor ibu-ibu gitu. Hihi. Bila dah bergelar ibu, lahir je permata hati, perkara pertama yang diniatkan tentulah nak ...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded