Profile

Cover photo
Shafina Othman
Lives in Langkawi
3,107 followers|489,908 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

Shafina Othman

Shared publicly  - 
 
Ulangtahun hari pembukaan Menara Eiffel kepada orang awam.
 ·  Translate
1
Add a comment...

Shafina Othman

Shared publicly  - 
 
Kawan yang mana satukah anda?
 ·  Translate
3
IRAH AIRYSA's profile photo
 
KAWAN YG BAIK
 ·  Translate
Add a comment...

Shafina Othman

Shared publicly  - 
1
Swan Jadin's profile photoShafina Othman's profile photo
2 comments
 
Kan +Swan Jadin best sangat
 ·  Translate
Add a comment...

Shafina Othman

Shared publicly  - 
 
Pernah dengar tak statement macam ni?

"Dia tu jahat punya manusia. Nak tunggu dia baik sampai kiamat pun belum tentu"

Walaupun sekadar tutur kata yang tidak berekod yang mungkin keluar dek kerana amarah melampau dan mungkin akan dilupakan dalam masa 4 5 minit selepas itu, tapi akan terkesan kepada si pendengar yang mempunyai hubungan signifikan dengan si 'penjahat' tersebut. Mungkin sampai bila-bila dia akan ingat.
 ·  Translate
Ini bangsa asli. Bangsa yang sangat jauh dari modenisasi. Nak dibandingkan dengan kita yang hidupnya lebih jauh bertamadun dan berstandard tinggi, kita kalah dengan mereka dalam satu bab ini. Setiap manusia ada buat si...
2
Add a comment...

Shafina Othman

Shared publicly  - 
 
Kalau datang bercuti ke Langkawi, tak lengkap la trip kalau tak singgah ke rangkaian Haji Ismail Group ni.   Dekat sangat dengan tempat kerja saya :D Kedai ni dia jual coklat je semata - mata. Ada satu lagi kedai besar, ...
2
Azlan Jumat's profile photo
 
Banyak punggan mangkuk dan sudu garfu serta barangan seramik..
 ·  Translate
Add a comment...

Shafina Othman

Shared publicly  - 
 
Hai la budak kecik ni..
 ·  Translate
3
Zahrah Kemon's profile photoShafina Othman's profile photo
12 comments
 
Tak pernah lagi pos kuali. Takut sangkut kat pos pulak huhu.+Zahrah Kemon 
 ·  Translate
Add a comment...
Have her in circles
3,107 people
Hilman Maulana's profile photo
iwan biz's profile photo
Nicky mandore's profile photo
situsloker dot link's profile photo
abdul halim's profile photo
Ukhuwah Tijarah's profile photo
ila mustapha's profile photo
joey chen's profile photo
WANIE SHAWAL's profile photo

Shafina Othman

Shared publicly  - 
 
Bahang LIMA 15' sudah terasa!
 ·  Translate
4
Rizal Mohamed's profile photoShafina Othman's profile photo
5 comments
 
Kat Langkawi la +Rizal Mohamed hihi
 ·  Translate
Add a comment...

Shafina Othman

Shared publicly  - 
 
Kalau kita kat simpang nak buat u-turn dan bila nampak orang dari arah depan tengah laju dan kemudian gagah jugak nak buat u-turn tu, pastikan kita buat dengan cepat. Bukannya u-turn macam kura-kura ya. 

Tu cubaan membunuh diri namanya.
 ·  Translate
3
1
IRAH AIRYSA's profile photo
Add a comment...

Shafina Othman

Shared publicly  - 
 
Don't be sad. Allah is always with you, remember? :)
3
Add a comment...

Shafina Othman

Shared publicly  - 
 
Kesnya, kawan hilang sekejap hp dia. Terus keluar entri ni hehehe
 ·  Translate
Tadi waktu tengah sibuk buat 5S, salah sorang kawan tersalah letak hp dia. Tak dapat dikesan. Mencari-cari sejak pukul sepuluh pagi tadi tak jumpa-jumpa. Kebetulan beberapa hari lepas saya terjumpa link untuk locate hp kita y...
2
Add a comment...

Shafina Othman

Shared publicly  - 
 
Alright. The pictures is up again! Phew
 ·  Translate
Haha.  Gelak dulu.  Tetiba je kau ni Cipina, orang bagi salam di awal entri, ko dah gelak. Apahal? Pernah bayangkan tak macam mana keadaanya keyboard komputer korang yang dah naik kaler kuning (bagi yang punyai ke...
2
Add a comment...

Shafina Othman

Shared publicly  - 
 
Rindu budak 2 orang ni. Plus Qaireen Faqihah si bongsu. Time tulis entri ni Qaireen belum ada lagi behee
 ·  Translate
Petang ni saya akan berangkat ke Putrajaya. Mak ayah Shafiq dengan Syabil dah ada kat umah Dikja. Diorang dah ada kat sana sejak Jumaat lepas. Sebab Sabtu the next daynya ada kenduri kat rumah Mak Lang (kakak mak) saya kat Su...
2
Add a comment...
People
Have her in circles
3,107 people
Hilman Maulana's profile photo
iwan biz's profile photo
Nicky mandore's profile photo
situsloker dot link's profile photo
abdul halim's profile photo
Ukhuwah Tijarah's profile photo
ila mustapha's profile photo
joey chen's profile photo
WANIE SHAWAL's profile photo
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Langkawi
Previously
Langkawi - Langkawi
Links
Other profiles
Contributor to
Story
Tagline
jumpa saya di http://fentomatte.blogspot.com
Introduction
Langkawi Island, Malaysia

Basic Information
Gender
Female
Looking for
Friends, Networking
Relationship
Single
Other names
Fina