Profile

Cover photo
Studio Elend SRL - Inmatriculari Auto
Bd. Dimitrie Cantemir 20, Bl. 8, Sc. 1, Et. 5, Ap. 21, București 040245
031 432 2567
34 followers
AboutPostsPhotosVideos

Stream

 
Verificarea de autenticitate, obligatorie la orice inmatriculare:
http://www.servicii-inmatriculare.ro/verificare-autenticitate-auto/

#auto #masini #inmatriculari  
 ·  Translate
Autentificarea sau identificarea unui vehicul se refera la activitatea prin care Registrul Auto Roman evalueaza starea elementelor de identificare ale vehiculului si stabileste caracteristicile sale constructive.
1
Add a comment...
 
Gasiti aici toate tipizatele si formularele acte auto necesare unei inmatriculari. #inmatriculari  
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Pentru masinile inmatriculate in Germania, unul din documentele necesare este asa numitul "brief mic" al masinii (Zulassungsbescheinigung Teil I - Fahrzeugschein), echivalentul talonului din Romania.
1
Add a comment...
 
Ce se intampla daca nu aveti valoarea emisiilor CO2 trecuta in cartea masinii (talon)? Vedeti raspunsul in articolul atasat. #acte, #bucuresti #inmatriculari
 ·  Translate
In cazul in care masina a fost inmatriculata inainte de 2008 sau nu a mai fost inmatriculata in Romania, Registrul Auto Roman va inscrie valoarea CO2 odata cu urmatoarea verificare de autenticitate (obligatorie in vederea inmatricularii in Romania).
1
Add a comment...
 
Noua noastra coperta :-) #inmatriculari  
 ·  Translate
1
Cristian Laurentiu Nitu's profile photo
 
Buna seara  ! Am cumparat o masina de curand si stiu ca trebuie sa o imatriculez in 30 de zile . Cea ce nu am putut sa fac pentru ca nu am primit inca chitanta de la ANAF precum ca taxa este platita si nerecuperata ! SI am depus cererea de acum 15 zile ! Iar cea mai proasta veste este ca mai am 6 zile..pana imi expria cele 30 de zile.. Deci nu am cum sa o inscriu..asta stiu !  Alta e problema : Cel care mi-a vandut masina poate sa se duce sa radieze masina,din momentul ce mi-a semnat pe spate la "Instrainat catre etc...) ???? Dar dansul nu a scris nici un nume sau o data.. !   Ca,mie daca imi expira actele ,practic trebuie sa o imatriculez..
 ·  Translate
Add a comment...
 
Aflati valoarea emisiilor CO2 si norma EURO pentru orice automobil fabricat incepand cu anul 2000! #inmatriculari  

http://www.servicii-inmatriculare.ro/emisii-co2-calculator/
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Verificarea actelor masinii inaintea cumpararii. #masini #inmatriculari #bucuresti  
 ·  Translate
In cazul in care v-ati decis sa cumparati o masina second-hand si doriti sa o verificati cat mai bine inainte de semnarea actelor de cumparare, puteti efectua urmatoarele verificari.
1
Add a comment...
 
Decodor VIN - validare, verificare dupa seria de sasiu / caroserie. #vin #decoder
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Stii ce acte sunt necesare pentru inmatriculare? Afla aici: http://www.servicii-inmatriculare.ro/acte-necesare-inmatriculare-auto/

#inmatriculari #bucuresti #acte  
 ·  Translate
In cadrul acestui articol va prezentam setul de acte necesare inmatriculare auto, in 2014, in cazul in care ati cumparat un autoturism din Romania si doriti sa il inscrieti in circulatie.
1
Marius Apopii's profile photo
 
Domnule ce acte are o motocicletă de pistă Italiană ,numere,bă păi asta merge mai ceva ca multe moto de serie ,frîne,suspensii ,viteză ,siguranța pilotului și voi chear ați studiat problema?bă băiete nici rodaju nu la terminat ,pă voi să îmi dați bani că aduc o bijuterie de moto...
 ·  Translate
Add a comment...
 
Romanian car registration procedure (english version). #bucuresti   #automotive  
In this article we detail the Romanian car registration taxes, costs and the services we offer you to register a car in Romania.
1
Add a comment...
Story
Inmatriculari auto fara batai de cap! Stim exact ce avem de facut pentru a rezolva cat mai eficient problema dumneavoastra, fie ca este vorba despre inmatriculari auto, radieri, obtinerea unor duplicate ale actelor pierdute sau alte servicii conexe.

Serviciile noastre de inmatriculari auto acopera toti pasii necesari inmatricularilor autovehiculelor, incepand cu Registrul Auto Roman si terminand cu Serviciul Inmatriculari Auto. Practic, va scapam de toate drumurile, nervii si timpul pierdut cu inmatricularea masinii!
Hours
Monday9:00 am–5:00 pm
Tuesday9:00 am–5:00 pm
Wednesday9:00 am–5:00 pm
Thursday9:00 am–5:00 pm
Friday9:00 am–5:00 pm
Contact info
Phone
031 432 2567
Mobile
0743 290 310
Email
Address
Bd. Dimitrie Cantemir 20, Bl. 8, Sc. 1, Et. 5, Ap. 21, București 040245
Google+ URL