Profile cover photo
Profile photo
Seravo
9 followers -
Premium hosting and professional maintenance for WordPress sites.
Premium hosting and professional maintenance for WordPress sites.

9 followers
About
Seravo's posts

Post has attachment
Public
COSS.fi: Kansalaisdata kuuluu kansalaisille – kaupungit toimivat välikätenä

Post has attachment
Public
COSS.fi: OECD kehottaa Euroopan valtioita luomaan kannustimia avoimen datan hyödyntämiseksi

Post has attachment
Public
Lokisivu Seravon WordPress-lisäosaan: Seravon optimoidussa WordPress-palvelinympäristössä mukana tulevaan Seravo-plugin -lisäosaan on kehitteillä uusia ja jännittäviä ominaisuuksia. Lisäosa on valmiiksi asennettuna kaikilla WP-palvelun sivustoilla. Plugin helpottaa asiakkaidemme verkkosivujen hallintaa tarjoten esimerkiksi WordPressin hallintanäkymään erilaisia työkalusivuja sekä mahdollistaen välimuistin tyhjentämisen napin painalluksella. Pian julkaistavassa pluginin uudessa versiossa on otettu entistä enemmän huomioon asiakkaidemme uusia kehitystoiveita. Lisäosan uudistuksista ehkä kenties mielenkiintoisin on lokisivu, jolta… Lue lisää The post Lokisivu Seravon WordPress-lisäosaan appeared first on WP-palvelu.fi.

Post has attachment
Public
Miten otan HTTPS:n käyttöön WordPress-sivustolla?: Moni on varmasti kuullut puhuttavan HTTPS:tä ja on tietoinen sen tuomista hyödyistä. HTTPS-suojaus parantaa sivuston tietoturvaa ja myös nopeuttaa verkkosivujen latautumista. Myös Google suosii hakutuloksissaan suojattuja sivuja. HTTPS-suojaus herättää luottamusta sivustoa kohtaan varsinkin verkkokaupoissa ja muilla kirjautumista vaativilla sivustoilla. Niillä HTTPS on elintärkeä, sillä se salaa sivuston ja palvelimen välisen liikenteen, kuten salasanat ja maksutapahtumat. Suosittelemme… Lue lisää The post Miten otan HTTPS:n käyttöön WordPress-sivustolla? appeared first on WP-palvelu.fi.

Post has attachment
Public
COSS.fi: Mindtrekissa tänä vuonna huippukattaus kansainvälisiä nimiä

Post has attachment
Public
COSS.fi: Digitaalinen varhaisvaroitusmenetelmä ehkäisemään ikäihmisten terveyden huononemista

Post has attachment
Public
WordPress-sivuston suorituskyvyn parantaminen: Xdebug ja PHP-profilointi: WordPressin suosio perustuu pitkälti siihen, miten helppokäyttöinen järjestelmä on – sekä loppukäyttäjän että verkkopalveluita kehittävän koodarin näkökulmasta. WordPressin avulla voidaan tuottaa visuaalisesti näyttäviä ja toiminnallisia sivustoja suhteellisen vaivattomasti. WordPressin joustavuus ja räätälöitävyys ei kuitenkaan ole tae laadusta, vaan monia eri lisäosia käyttävät sivustot kärsivät usein tietoturva- ja suorituskykyongelmista. Sivut voidaan siis esimerkiksi hakkeroida tai ne latautuvat… Lue lisää The post WordPress-sivuston suorituskyvyn parantaminen: Xdebug ja PHP-profilointi appeared first on WP-palvelu.fi.

Post has attachment
Public
COSS.fi: Tulevaisuuden kaupungissa arki on rasvattu datalla

Post has attachment
Public
COSS.fi: EU:n tietosuoja-asetus veti Oulussa tuvan täyteen

Post has attachment
Public
COSS.fi: Vuoden 2017 Open World Hero -haku on käynnistynyt!
Wait while more posts are being loaded