Profile cover photo
Profile photo
Διαδικτυακή Αυτοέκδοση
Αυτοέκδοση Ψηφιακών & Έντυπων Βιβλίων μέσω Διαδικτύου
Αυτοέκδοση Ψηφιακών & Έντυπων Βιβλίων μέσω Διαδικτύου
About
Posts

Post is pinned.Post has attachment

FREE BOOK MAKER: Δοκίμασε τις ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΟΥ και την φαντασία σου, και κατασκεύασε ένα όμορφο, καλαίσθητο και προσεγμένο e-Book.
Ανέβασε στην συνέχεια τα απαραίτητα αρχεία σου (εξώφυλλο, κείμενα) στην παρακάτω φόρμα, συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και τις άλλες ζητούμενες λεπτομέρειες, και, σε λίγες ημέρες, το βιβλίο σου θα φιγουράρει στο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο των Εκδόσεων Λευκό Μελάνι, χωρίς κανένα κόστος!!

https://book-maker.lefkomelani.gr/
Add a comment...

Post has attachment
Σε αυτό το βίντεο, θα μάθεις πως μπορείς να εντοπίσεις και να προωθήσεις επ’ αμοιβή βιβλία άλλων συγγραφέων (συν των δικών σου, βέβαια) μέσω διαδικτυακών μεθόδων και ”οδών”, γνωστών ως Afiiliate Marketing...
Add a comment...

Post has attachment
Πέραν της προώθησης του δωρεάν βιβλίου σου και της εκμάθησης των βασικών κανόνων μίας αυτοέκδοσης, έχεις να μάθεις και πολλά άλλα, μιας και η Ανοικτή Βιβλιοθήκη προσφέρει και: γνώση, και ενημέρωση, και διάδραση κ.ά «καλούδια», που θα σε ενθουσιάσουν!
https://goo.gl/GzuiiT
Add a comment...

Post has attachment
Αν διαβάζετε εφημερίδες ή παρακολουθείτε τηλεόραση, γνωρίζετε ότι η διαφήμιση πουλάει. Αλλά ακόμα και έμπειροι άνθρωποι που κάνουν διαφήμιση δεν είναι σίγουροι για το τι λειτουργεί καλύτερα όσον αφορά τη διαφήμιση.

Ένας μεγάλος έμπορος λιανικής είπε κάποτε ότι: η διαφήμιση λειτουργεί, απλώς εμείς δεν ξέρουμε πώς, γιατί, ή πού λειτουργεί καλύτερα.

Η δημοσιότητα είναι η μυστηριώδης ξαδέλφη της διαφήμισης. Είναι πιο αξιόπιστη σε σχέση με αυτήν επειδή κρίνεται με βάση την αξία της και μόνο και φέρει τη σφραγίδα της έγκρισης ενός συντάκτη. Επίσης περιβάλλεται από την πάντοτε μαγική λέξη «δωρεάν»...

[περισσότερα, εδώ...https://goo.gl/RcCek5]
Add a comment...

Post has attachment
Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης σημαίνει:
Θεματικές Εκδηλώσεις / Λογοτεχνικές Συναντήσεις / Φεστιβάλ Νέων Λογοτεχνών / Φεστιβάλ Μετάφρασης / Ημερίδες, Εργαστήρια, Ομιλίες / Στρογγυλά Τραπέζια / Επαγγελματικές Συναντήσεις / Φιλολογικό Καφενείο / Προβολές / Εικαστικά και Θεατρικά Δρώμενα / Παιδική, Εφηβική και Εκπαιδευτική γωνιά

Οι Εκδόσεις «Λευκό Μελάνι» και η «Διαδικτυακή Αυτοέκδοση», είχαν την ατυχία να μην επιλεγούν φέτος για την ενοικίαση εκθεσιακού περιπτέρου, λόγω καθυστέρησης κατάθεσης της απαραίτητης αίτησης. Του χρόνου όμως…!!!

Παρόλα αυτά, το Σάββατο 5/5 & την Κυριακή 6/5 (τελευταία μέρα), ο εκπρόσωπός τους – Δήμος Βελέντζας​ (ο υποφαινόμενος… :) ) – θα βρίσκομαι στον εκθεσιακό χώρο.
Ο σκοπός της επίσκεψης δεν θέλω θα είναι μόνο επαγγελματικός, και θα ήταν χαρά μου να συναντηθώ από κοντά με όποιον & όποια φίλο/φίλη βρεθεί στο ίδιο μέρος τις μέρες εκείνες...
Περισσότερα...https://goo.gl/vMPzdx
Add a comment...

Post has attachment
Πολλά βιβλία εκδίδονται, αλλά λίγα καταφέρνουν να γίνουν τόσο ευπώλητα, ώστε να θεωρηθούν best-sellers. Ποια βιβλία έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να το πετύχουν αυτό; Όσα είναι μυθιστορήματα (ιδίως θρίλερ ή μυστηρίου), απομνημονεύματα ή βιογραφίες, έχουν μεγάλες αρχικές πωλήσεις και εκδίδονται προς το τέλος του έτους αλλά πριν από την περίοδο των Χριστουγέννων.

Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον ουγγρικής καταγωγής καθηγητή Άλμπερτ-Λάζλο Μπαραμπάσι του Πανεπιστημίου Νορθίστερν της Βοστόνης, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό επιστήμης των δεδομένων EPJ Data Science, ανέλυσαν στοιχεία από τις λίστες με τα best-seller των New York Times, για την περίοδο 2008-2016, που περιλάμβαναν συνολικά περίπου 4.500 βιβλία.

Ανέπτυξαν έτσι μια φόρμουλα...

Ολόκληρο το άρθρο, εδώ...https://goo.gl/r3eEKL
Add a comment...

Post has attachment
Η προώθηση των βιβλίων, είναι και θα είναι πάντα η «Αχίλλειος πτέρνα» των διαδικτυακών αυτοεκδοτών/συγγραφέων. Από την προώθηση και τη διαφήμιση των έργων τους - αλλά και του εαυτού τους - θα κριθεί η επιτυχία ή η καταστροφή τους, ακόμα και εκείνου που έχει γράψει ίσως το μεγαλύτερο αριστούργημα του αιώνα!

Δεν χρειάζεται πολλή σκέψη ούτε πολύ μυαλό για να αντιληφθούμε την σπουδαιότητα και την χρησιμότητα των προωθητικών ενεργειών μας. Μια ματιά να ρίξουμε στα αποτελέσματα οποιονδήποτε αναζητήσεων βιβλίων - πχ. στην Amazon ή και οπουδήποτε αλλού - θα γίνει εύκολα κατανοητή η διαφορά «κλάσης» των αποτελεσμάτων.

Βλέποντας σε έναν τίτλο βιβλίου 4.5-5 αστέρια βαθμολογία, δεκάδες, εκατοντάδες, ακόμα και χιλιάδες σχόλια αναγνωστών, και διάφορα άλλα «καλούδια» φορτωμένα από την ίδια την εταιρία (best seller, top 100 κ.α.), δεν θα είναι καθόλου απίθανο, ο/οι τίτλοι αυτοί, να έχουν μετατρέψει έναν απλό και καθημερινό άνθρωπο/συγγραφέα σε πολυ-εκατομμυριούχο!!!...
[περισσότερα...https://goo.gl/wHXhZv]
Add a comment...

Post has attachment
Η CreateSpace μπορεί να εκδώσει ebooks, καθώς και αντίτυπα του βιβλίου σας. Είναι το εκδοτικό/εκτυπωτικό σκέλος της Amazon. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για να δείτε το βιβλίο σας σε φυσική μορφή, είναι να ανεβάσετε ένα μορφοποιημένο αρχείο (Word, PDF…) και ένα εξώφυλλο, και τελειώσατε.
Είναι μία από τις κορυφαίες εταιρίες αυτοέκδοσης, και συνεργάζεται σε απ’ ευθείας σύνδεση με online εκδότες, όπως και η Amazon, και προσφέρει επίσης πολλές επιλογές για όποιους επιθυμούν να δημοσιεύσουν μέσω συνδρομητικών καναλιών.
Σας επιτρέπει ακόμα να ελέγξτε το βιβλίο σας πριν την κυκλοφορία του, και σε ψηφιακή μορφή, αλλά και σε έντυπη μορφή...https://goo.gl/H93A8N
Add a comment...

Post has attachment
Η Amazon είναι γνωστή σχεδόν σε όλους τους χρήστες του διαδικτύου, ως επί τω πλείστον για τις πωλήσεις ηλεκτρονικών βιβλίων. Αυτό που δεν είναι γνωστό είναι πως πλέον μπορείς να το ανεβάσεις και να το πουλάς ΚΑΙ σε έντυπη μορφή, με τη μέθοδο του Print on Demand, χωρίς την χρήση της θυγατρικής της CreateSpace, όπως γινόταν μέχρι χτες...
[περισσότερα, εδώ...https://goo.gl/s8R7e5]
Add a comment...

Post has attachment
Παρά την δωρεάν προωθητική δυνατότητα των βιβλίων σου που παρέχουν τα κοινωνικά δίκτυα από τη φύση τους, δεν θα είναι «σοφό» να μείνεις εκεί.

Με την δωρεάν προώθηση και διαφήμισή σου, μπορείς να καλύψεις αρχικά ένα μέρος του δυνητικού πελατολογίου σου, μέσα από τους προσωπικούς φίλους και κύκλους σου και μέσα από ομάδες ανθρώπων με κοινά ενδιαφέροντα.

Το ευρύ κοινό όμως, των χιλιάδων ή και εκατομμυρίων αναγνωστών και πιθανών αγοραστών που μπορεί να «σαγηνέψει» το βιβλίο σου, δυστυχώς (ή ευτυχώς) μόνο μέσω της πληρωτέας διαφήμισης θα είναι δυνατόν να προσεγγίσεις...

Ολόκληρο το άρθρο/βίντεο, εδώ https://goo.gl/eYk9r7
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded