Profile

Cover photo
Διαδικτυακή Αυτοέκδοση
Works at Διαδικτυακές Εκδόσεις
27,453 views
AboutPostsCollectionsPhotosYouTube

Stream

 
Η "Διαδικτυακή Αυτοέκδοση" είναι ένα BLOG που σκοπό του έχει την πληροφόρηση των νέων ή παλαιότερων συγγραφέων που ενδιαφέρονται να εκδώσουν μόνοι τους τα βιβλία τους μέσω διαδικτύου. 

Όλες οι απαραίτητες μέθοδοι και τεχνικές σχετικά με την διαδικασία της Διαδικτυακής Αυτοέκδοσης, από την ΑΡΧΗ μέχρι τo ΤΕΛΟΣ.

Ότι χρειάζεται να γνωρίζει ο επίδοξος “Online” αυτοεκδότης συγγραφέας για τις εταιρίες για Διαδικτυακή Αυτοέκδοση με τις οποίες μπορεί να συνεργαστεί για την πώληση και την προώθηση των ψηφιακών βιβλίων (eBooks - Audiobooks) αλλά και έντυπων βιβλίων του (Print on Demand).

Οι καλύτερες τεχνικές Marketing, Διαφήμισης και Προώθησης των δημιουργημάτων σας που χρειάζεται να ακολουθείσετε, βήμα προς βήμα, για να έχετε μία επιτυχημένη συγγραφική πορεία στο διαδίκτυο.

Άρθρα, βίντεο, νέα, συμβουλές, στρατηγικές και bonuses, που θα σας βοηθήσουν να βαδίστε εύκολα τον δύσβατο δρόμο που λέγεται “Διαδικτυακή Αυτοέκδοση”, εξοικονομώντας χρήματα και χρόνο!

ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΕΝΤΖΑΣ

Επισκεφθείτε το μπλογκ μας για περισσότερα χρήσιμα άρθρα και βίντεο, εδώ... www.selfpublishingonline.eu

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι μας για περισσότερα βίντεο, εδώ... https://goo.gl/n0ZO5n
 ·  Translate
10
Add a comment...
 
"Το 2016 μας αφήνει και το 2017 έρχεται, με υποσχέσεις, όνειρα κι ελπίδες για όλους μας. Με την ευχή το '17 να βιώσουμε τις ομορφότερες στιγμές της ζωής μας φίλοι μου, σας αποχαιρετώ για φέτος με το τελευταίο άρθρο μου, ένα εργαλείο που θα βοηθήσει να γράψουμε τα καλύτερα βιβλία μας αυτή τη χρονιά!!!"
Δήμος
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Ο ProWritingAid είναι ένας εξελιγμένος και ιδιαίτερος επεξεργαστής κειμένων. Η χρήση του παρέχεται μόνο διαδικτυακά (online).
Παρότι ο ProWritingAid είναι κατασκευασμένος για την Αγγλική γλώσσα – οπότε μερικά εκ των εργαλείων του δεν χρησιμεύουν για άλλη – οι βοήθειες που σου παρέχει, καθώς και κάποιες «έξυπνες» λειτουργίες του, τον καθιστούν πολύτιμο βοήθημα για τον σύγχρονο συγγραφέα...
 ·  Translate
Το ProWritingAid είναι ένας εξελιγμένος και ιδιαίτερος επεξεργαστής κειμένων. Η χρήση του παρέχεται μόνο διαδικτυακά (online).…
4
Add a comment...
 
Ανάμεσα στα κυριότερα πλεονεκτήματα της διαφήμισης μέσω ραδιοφώνου είναι η δυνατότητα «στοχευμένης» διαφήμισης, καθώς οι διαφορετικές κατηγορίες ακροατών είναι αρκετά ευδιάκριτες. Επιπλέον, χαρακτηρίζεται από αμεσότητα και οικειότητα λόγω της άμεσης επαφής με τον ακροατή.
Ένα πολύ σημαντικό στοιχείο είναι επίσης η σχετικά μικρή χρηματική δαπάνη, αφού ο ραδιοφωνικός χρόνος και η παραγωγή διαφημιστικών μηνυμάτων έχουν αρκετά χαμηλό κόστος.
Μέσω μιας ραδιοφωνικής διαφήμισης επιτυγχάνονται τα οφέλη της τηλεοπτικής διαφήμισης (σε χαμηλότερο κόστος) με την εύκολη ανάκληση τηλεοπτικών διαφημίσεων μέσω ραδιοφώνου...
 ·  Translate
5
Add a comment...
 
"Ποικιλομορφία σημαίνει επιβίωση. Αυτό ισχύει στη γεωργία. Ισχύει και στα χαρτοφυλάκια αποθεμάτων. Ισχύει και για τα πιάτα του δείπνου μας. Και ισχύει και για τις εκδόσεις. Επιβίωση ως συγγραφέας σημαίνει αγκάλιασμα της ποικιλίας από την αρχή. Και αυτό σημαίνει να σκέφτεσαι τον εαυτό σου ως ΄΄υβριδικό΄΄ συγγραφέα…. Ο υβριδικός συγγραφέας ακολουθεί μια ποικίλη προσέγγιση, χρησιμοποιώντας το παραδοσιακό σύστημα εκδόσεων και δρώντας ως συγγραφέας – εκδότης"...
 ·  Translate
Ένας «Δεκάλογος» από παγκοσμίως αναγνωρισμένους συγγραφείς, δημοσιογράφους κ.ά…
5
Add a comment...
 
- Είσαι συγγραφέας, ποιητής, επιστήμονας, εκπαιδευτικός, ιδιώτης…;
- Έχεις συγγράψει ένα βιβλίο, και σκέφτεσαι ΠΟΙΟΣ είναι ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ τρόπος για να το εκδώσεις;
- Αμφιβάλλεις αν θα κατάφερνες να αυτοεκδώσεις το έργο σου, αλλά διστάζεις και να εμπιστευτείς πλέον τη δουλειά σου σε «παραδοσιακούς» εκδοτικούς οίκους;
 ·  Translate
Διάβασε για το ΤΙ θα χρειαστεί να «καταφέρεις» για να εκδώσεις το/τα βιβλία σου με έναν εκδοτικό οίκο σήμερα, και σκέψου μόνος σου για το ΜΗΠΩΣ η Αυτοέκδοση, με όλες τις δυσχέρειες και διαδικαστικά…
6
Add a comment...
 
Η δημιουργία εξώφυλλων είναι πια μία εύκολη υπόθεση, εάν αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η οικονομική - ή και δωρεάν -, απλή και εύκολη κατασκευή τους και όχι κάτι απολύτως επαγγελματικό.

Αν και, ένα καλό εξώφυλλο, δεν είναι απλή υπόθεση για να κατασκευαστεί από τον οποιονδήποτε, ωστόσο...
 ·  Translate
6
Add a comment...
 
«Εκτύπωση κατ’ απαίτηση» είναι η διαδικασία κατά την οποία, ένας επισκέπτης που έχει κατευθυνθεί στη σελίδα παρουσίασης/πώλησης του βιβλίου μου – στην όποια πλατφόρμα/εταιρία αυτοέκδοσης POD έχω επιλέξει – μπορεί να παραγγείλει 1 (ένα) και μόνο αντίτυπό του, ή και περισσότερα.
Μετά την αυτοματοποιημένη πληρωμή μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας ή paypal (όχι σε όλες) το βιβλίο που παραγγέλθηκε εκτυπώνεται ψηφιακά σε μικρό χρόνο και ύστερα αποστέλλεται ταχυδρομικά στην χώρα και στη διεύθυνση του αγοραστή...
 ·  Translate
5
Add a comment...
 
Η Αυτοέκδοση, είναι το «απόλυτο» της έννοιας της ελευθερίας για έναν συγγραφέα. Πέραν των οικονομικών (δυνητικά) οφελών που μπορεί να αποκομίσει από τις πωλήσεις των αυτο-δημοσιευμένων έργων του, η πιθανή επιτυχία του θα είναι κατά πολύ πιο ικανοποιητική - από πολλές απόψεις - από αυτή που θα πετύχαινε κάποιος εκδοτικός οίκος στο όνομά του.
 ·  Translate
5
Add a comment...
 
Η μέθοδος του «Print on Demand» (εννοώντας την Εκτύπωση κατά ζήτηση ή κατά παραγγελία ή κατά μονάδα) έχει πολλά χρόνια που υφίσταται στο εξωτερικό.
Οι απαιτήσεις του κατάλληλου βιομηχανικού εξοπλισμού που αναπόφευκτα υπάρχουν για τους εκδότες και τα τυπογραφία στην Ελλάδα, προφανώς είναι κατά πολύ υψηλότερες σε σχέση με την εγχώρια ζήτηση βιβλίων, γενικά, και ειδικά για την κατά μονάδα παραγωγή από αυτές που «αντέχουν» οι σημερινοί Έλληνες εκδότες, εφόσον δεν βλέπουμε ακόμα ΚΑΝΕΝΑΝ «αρμόδιο» επαγγελματία να προχωρά στην προμήθεια τέτοιου εξοπλισμού και μηχανημάτων, αλλά και συστημάτων και μηχανισμών, που απαιτούνται επίσης.
Μία από τις μεγαλύτερες και πιο αναγνωρισμένες πλατφόρμες αυτοέκδοσης εκτύπωσης «κατά παραγγελία» (Print onDemand) είναι η γνωστή CreateSpace...

ΔΕΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΕΔΩ...https://www.youtube.com/edit?video_id=PUXsmifVEkY

Παλαιότερα βίντεο για την CreateSpace...http://selfpublishingonline.eu/?s=CreateSpace
 ·  Translate
4
Add a comment...
 
Στη σημερινή εποχή του διαδικτύου, όπου ΟΛΑ κινούνται και διακινούνται μέσω αυτού, η ευελιξία, η οργάνωση, η ταχύτητα, το χαμηλό κόστος, είναι μερικές από εκείνες τις παραμέτρους που είναι επιτακτική ανάγκη να ληφθούν σοβαρά υπόψη, εάν επιθυμούμε επιτυχημένη συγγραφική/αυτοεκδοτική καριέρα...
 ·  Translate
Ένας συγγραφέας που αποφάσισε να ακολουθήσει τον δρόμο της «ελευθερίας» και την Αυτο-έκδοση, μπορεί και πρέπει να διαθέτει ένα σύγχρονο και ενημερωμένο σετ χρήσιμων εργαλείων. …
6
Add a comment...
 
Μερικοί συγγραφείς, δυνητικοί αυτοεκδότες, παρά τη ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας σε σχέση με τη χρήση των υπολογιστών και του διαδικτύου, έχουν μείνει λίγο…πίσω!
Οι αγορές μέσω ίντερνετ έχουν εκτοξευθεί παγκοσμίως, αλλά, και στη χώρα μας, η αύξηση στις ηλεκτρονικές πωλήσεις έχει φτάσει το 35-40% (από το 2011).
Οι σημαντικότεροι λόγοι για να προτιμήσουμε να αυτοεκδώσουμε τα συγγράμματά μας με την ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ διαδικτυακή εταιρία αυτοέκδοσης του εξωτερικού, ψηφιακών ή έντυπων βιβλίων, είναι…
- η αποφυγή έναρξης επιτηδεύματος (ατομική επιχείρηση, εταιρία…) και,
- η νομιμοποίηση του εισοδήματός μας από τις πωλήσεις των βιβλίων μας...
Στο βίντεο που ακολουθεί, θα δεις πως ανοίγουμε έναν προσωπικό λογαριασμό στην CreateSpace, ώστε, και οι δυνητικοί πελάτες σου να μπορούν να προμηθευτούν το κάθε βιβλίο σου που έχεις δημοσιεύσει με την πλατφόρμα αυτή, και η εταιρία να μπορεί να σου μεταφέρει τα κέρδη σου.
 ·  Translate
Πως ανοίγουμε έναν προσωπικό λογαριασμό στην CreateSpace? Η CreateSpace είναι μία από τις κορυφαίες εταιρίες αυτοέκδοσης, και συνεργάζεται σε απ’ ευθείας σύνδεση με online εκδότες. Μερικοί συγγραφε…
4
Add a comment...
 
Η Goodreads είναι μία από τις παλαιότερες και σημαντικότερες ιστοσελίδες κριτικής, προώθησης και παρουσίασης βιβλίων. Με την μέθοδο των “προτεινόμενων” από τους επισκέπτες της, αλλά και από τα εγγεγραμμένα μέλη της, οι λογοτέχνες μπορούν, εκτός της παρουσίασης των έργων τους να δεχτούν και κριτικές, γνώμες και απόψεις από ένα τεράστιο κοινό (τουλάχιστον για τα Αγγλόφωνα βιβλία, αν και διαθέτει και αρκετές Ελληνικές ομάδες μελών).
 ·  Translate
9
Add a comment...
Διαδικτυακή's Collections
Work
Occupation
Διαδικτυακές Εκδόσεις
Skills
Web design - Graphic design - Multimedia
Employment
 • Διαδικτυακές Εκδόσεις
  Αυτο-εκδόσεις, 2014 - present
 • Κατασκευή Ιστοσελίδων
  Website Integrator, 2009 - present
 • Συγγραφή
  Συγγραφέας, 2011 - present
 • Sound Engineering
  Παραγωγή & Επεξεργασία Ήχου, 2006 - present
 • Internet Marketing
  Marketer, 2010 - present
Contact Information
Work
Email
Skype
Διαδικτυακή Αυτοέκδοση
Story
Tagline
Αυτοέκδοση Ψηφιακών & Έντυπων Βιβλίων μέσω Διαδικτύου
Introduction

Η “Διαδικτυακή Αυτοέκδοση” είναι ένα BLOG που σκοπό του έχει την πληροφόρηση των νέων ή παλαιότερων συγγραφέων που ενδιαφέρονται να εκδώσουν μόνοι τους τα βιβλία τους μέσω διαδικτύου.

 • Όλες οι απαραίτητες μέθοδοι και τεχνικές σχετικά με την διαδικασία της Διαδικτυακής Αυτοέκδοσης, από την ΑΡΧΗ μέχρι τo ΤΕΛΟΣ.
 • Ότι χρειάζεται να γνωρίζει ο επίδοξος “Online” αυτοεκδότης συγγραφέας για τις Εταιρίες Διαδικτυακής Αυτοέκδοσης με τις οποίες μπορεί να συνεργαστεί για την πώληση και την προώθηση των ψηφιακών βιβλίων του (eBooks - Audiobooks) αλλά και έντυπων βιβλίων (Print on Demand).
 • Οι καλύτερες τεχνικές Marketing, Διαφήμισης και Προώθησης των δημιουργημάτων σου που χρειάζεται να ακολουθήσεις, βήμα προς βήμα, για να έχεις μία επιτυχημένη συγγραφική πορεία στο διαδίκτυο.
 • Άρθρα, βίντεο, νέα, συμβουλές, στρατηγικές και bonuses, που θα σε βοηθήσουν να βαδίσεις εύκολα τον δύσβατο δρόμο που λέγεται “Διαδικτυακή Αυτοέκδοση”, εξοικονομώντας χρήματα και χρόνο!

Γίνε συνδρομητής στο blog μας για περισσότερα χρήσιμα άρθρα και βίντεο, εδώ... www.selfpublishingonline.eu

Κάνε εγγραφή στο YouTube κανάλι μας για περισσότερα βίντεο, 
εδώ... https://goo.gl/n0ZO5n

Ενημερώσου για την σειρά εκπαιδευτικών βίντεο/σεμιναρίων για την αυτοέκδοση: http://formula-autoekdosis.selfpublishingonline.eu/


Δήμος Βελέντζας
Συγγραφέας/Αυτοεκδότης

Bragging rights
“This is your life. Do what you love, and do it often.”
Basic Information
Other names
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ: Δήμος Βελέντζας - Συγγραφέας/Αυτοεκδότης