Profile cover photo
Profile photo
Διαδικτυακή Αυτοέκδοση
Αυτοέκδοση Ψηφιακών & Έντυπων Βιβλίων μέσω Διαδικτύου
Αυτοέκδοση Ψηφιακών & Έντυπων Βιβλίων μέσω Διαδικτύου
About
Posts

Post is pinned.Post has attachment

FREE BOOK MAKER: Δοκίμασε τις ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΟΥ και την φαντασία σου, και κατασκεύασε ένα όμορφο, καλαίσθητο και προσεγμένο e-Book.
Ανέβασε στην συνέχεια τα απαραίτητα αρχεία σου (εξώφυλλο, κείμενα) στην παρακάτω φόρμα, συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και τις άλλες ζητούμενες λεπτομέρειες, και, σε λίγες ημέρες, το βιβλίο σου θα φιγουράρει στο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο των Εκδόσεων Λευκό Μελάνι, χωρίς κανένα κόστος!!

https://book-maker.lefkomelani.gr/
Add a comment...

Post has attachment
Μην υποτιμάτε τη δέσμευση που θα χρειαστεί για να αντιληφθείτε την ιστορία σας και να γράψετε ένα βιβλίο. Συνοψίστε το έργο σας στα βασικά συστατικά του για να δείτε το έργο σας μέχρι το τέλος. Όλοι όσοι θέλουν θα πρέπει να ενθαρρύνονται να γράψουν ένα βιβλίο, αλλά θα πρέπει επίσης να γνωρίζουν τι προηγείται.
Στο υψηλότερο επίπεδο, υπάρχουν μερικά βασικά στοιχεία που θα χρειαστείτε για να ξεκινήσετε το έργο σας και να το δείτε μέχρι το τέλος. Ένα βιβλίο που έχει πρόβλημα πιθανότατα θα βρει τον συγγραφέα του να έχει έλλειψη σε έναν ή περισσότερους από αυτούς τους κρίσιμους τομείς...
[Περισσότερα: https://goo.gl/wjEUUY]
Add a comment...

Post has attachment
Ορίστε ένα μη ευρέως γνωστό στοιχείο για επίδοξους αυτοεκδιδομένους συγγραφείς: Η εποχή των διακοπών δεν είναι η κορυφαία στιγμή πωλήσεων για νέους αυτοεκδιδόμενους συγγραφείς.

Σκεφτείτε το: Οι καταξιωμένοι συγγραφείς στοχεύουν στις περιόδους των πωλήσεων στις διακοπές γιατί είναι μια ασφαλής και εύκολη επιλογή δώρου για πολλούς ανθρώπους. Το ίδιο, όμως, δεν μπορεί να ειπωθεί και για τους περισσότερους από τους αυτοεκδιδόμενους συγγραφείς....

[περισσότερα...https://goo.gl/acQozu]
Add a comment...

Post has attachment
Να γιατί νομίζω ότι πρέπει να αυτοεκδώσετε το βιβλίο σας με την Draft2Digital:

Η Draft2Digital (D2D) ιδρύθηκε το 2012, και είναι μία πλατφόρμα ψηφιακών εκδόσεων που προσφέρει υπηρεσίες μετατροπής και διανομής για συγγραφείς.
Αυτοεκδίδοντας το ηλεκτρονικό βιβλίο σας – ή το audiobook σας, επίσης – στην Draft2Digital, θα συμπεριληφθεί σε πολλά διαφορετικά κανάλια διανομής, όπως η Apple, η Barnes & Noble, η Kobo, η Scribd και βιβλιοθήκες, ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ!
[περισσότερα: https://goo.gl/tGvCtM]
Add a comment...

Post has attachment
Τα παιδικά βιβλία περιέχουν "μαγικά" που σε άλλα βιβλία δεν μπορούν να αναπαραχθούν. Είναι δυνατά, εύκολο να συσχετισθούν με χαρακτήρες που ταιριάζουν με έργα τέχνης και παρασέρνουν παιδιά και γονείς στην ιστορία.

Πως συλλαμβάνετε αυτή τη μαγεία για να γράψετε το δικό σας παιδικό βιβλίο;
Ολόκληρο το άρθρο, εδώ https://goo.gl/DvWMhg
Add a comment...

Post has attachment
WritersCafe.org:
- Δημοσιεύστε τα ποιήματά σας, διηγήματα, μυθιστορήματα & σενάρια
- Αποκτήστε κριτικές και συμβουλές από χιλιάδες άλλους συγγραφείς
- Εισάγετε εκατοντάδες δωρεάν διαγωνισμούς γραφής
- Συνδεθείτε με ομάδες γραφής ή ξεκινήστε τη δική σας
- Εγγραφείτε σε δωρεάν online μαθήματα γραφής
- Αναζητήστε εκδότες, λογοτεχνικούς πράκτορες και λογοτεχνικά περιοδικά
- Γίνετε φίλοι με άλλους συγγραφείς
- Aποθηκεύστε το/τα αγαπημένα σας κείμενα στη δική σας βιβλιοθήκη
- Μοιραστείτε εύκολα τα γραπτά σας με όλους τους φίλους σας
Add a comment...

Post has attachment
Μην υποτιμάτε τη δέσμευση που θα χρειαστεί για να συνειδητοποιήσετε την ιστορία σας και να γράψετε ένα βιβλίο. Συνοψίστε το σχέδιό σας στα συστατικά του πυρήνα του, ώστε να το δείτε μέχρι το τέλος του...
Add a comment...

Post has attachment
Σε αυτό το βίντεο, θα μάθεις πως μπορείς να εντοπίσεις και να προωθήσεις επ’ αμοιβή βιβλία άλλων συγγραφέων (συν των δικών σου, βέβαια) μέσω διαδικτυακών μεθόδων και ”οδών”, γνωστών ως Afiiliate Marketing...
Add a comment...

Post has attachment
Πέραν της προώθησης του δωρεάν βιβλίου σου και της εκμάθησης των βασικών κανόνων μίας αυτοέκδοσης, έχεις να μάθεις και πολλά άλλα, μιας και η Ανοικτή Βιβλιοθήκη προσφέρει και: γνώση, και ενημέρωση, και διάδραση κ.ά «καλούδια», που θα σε ενθουσιάσουν!
https://goo.gl/GzuiiT
Add a comment...

Post has attachment
Αν διαβάζετε εφημερίδες ή παρακολουθείτε τηλεόραση, γνωρίζετε ότι η διαφήμιση πουλάει. Αλλά ακόμα και έμπειροι άνθρωποι που κάνουν διαφήμιση δεν είναι σίγουροι για το τι λειτουργεί καλύτερα όσον αφορά τη διαφήμιση.

Ένας μεγάλος έμπορος λιανικής είπε κάποτε ότι: η διαφήμιση λειτουργεί, απλώς εμείς δεν ξέρουμε πώς, γιατί, ή πού λειτουργεί καλύτερα.

Η δημοσιότητα είναι η μυστηριώδης ξαδέλφη της διαφήμισης. Είναι πιο αξιόπιστη σε σχέση με αυτήν επειδή κρίνεται με βάση την αξία της και μόνο και φέρει τη σφραγίδα της έγκρισης ενός συντάκτη. Επίσης περιβάλλεται από την πάντοτε μαγική λέξη «δωρεάν»...

[περισσότερα, εδώ...https://goo.gl/RcCek5]
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded