Profile

Cover photo
Searchresult - online marketing
203 followers|19,515 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

 
Wordt vervolgd... 
 ·  Translate
3
Add a comment...
 
Voor de liefhebbers van statistiek
 ·  Translate
 
Gefeliciteerd +Traffic Builders en +Storm Marketing Consultants met de eerste plaats in  #emerce100  namens ons allemaal van +Searchresult - online marketing :)
 ·  Translate
1
Searchresult - online marketing's profile photo
 
Met credits aan +Marlon Brokke voor de grafieken!
 ·  Translate
Add a comment...
 
All your customer journey are belong to us? ;-) Goed verhaal over conversieattributiemodellen (ja, dat is 1 woord in NL) by  +Thessa DeCock!  
 ·  Translate
Meer weten over de verschillende manier van conversieattributie? Lees dan dit artikel waarin de verschillende modellen worden uitgelegd.
3
1
Robin Peters's profile photo
Add a comment...
Als online adverteerder is het van belang de juiste doelen te stellen en goed te meten het beste rendement uit online adverteren behaald kan worden.
8
2
Ronald Lever's profile photopatrick riet's profile photo
Add a comment...
Have them in circles
203 people
Jeroen Bosschers's profile photo
Jurgen van de Pol's profile photo
Ronald Lever's profile photo
Gert Jan Delcliseur's profile photo
Caroline van Zomeren-Boerkamp's profile photo
Tony Wijntuin's profile photo
 
Ai ai, The F-word op G+... Als dat maar goed gaat... ;-) 
 ·  Translate
Het is ook mogelijk om aangepaste doelgroepen op Facebook te targeten met eigen CRM-data zoals e-mailadressen, telefoonnummers of gebruikers-ID’s.
3
Add a comment...
 
Handig voor sites / pagina's die door meerdere personen beheerd worden. Ook aardig voor concurrentieanalyse/-monitoring. En er zijn vast nog meer toepassingen voor te bedenken, of niet? 
 ·  Translate
ChangeDetection.com is een soort online logboek voor wijzigingen aan HTML-pagina’s. Deze gratis websitemonitor doet eigenlijk niets anders dan HTML-wijzigingen detecteren, rapporteren en bijhouden. Dat doet de tool voor pagina’s die je zelf opgeeft. Bijvoorbeeld: ik wil weten wanneer er een belangrijke wijziging plaatsvindt een bepaalde pagina binnen een website, omdat ik dan op tijd aan […]
1
Add a comment...
 
Inside Searchresult 7 april 2014

Eens kijken of het lukt om een nieuwsbrief te vertalen naar een G+post? -> 

De onderwerpregel van deze G+ headline telt 32 tekens. Daarmee bevindt hij zich volgens recent onderzoek van +Copyblogger in een veilige marge van aantrekkelijkheid qua G+ headline-lengte.

Over in hoeverre lengte er écht toe doet, valt natuurlijk te twisten. Neem de onderwerpregel van deze post. De lengte mag dan binnen de lijntjes zijn, de tekst had veel dringender / urgenter gekund.

Het is maar net wat je doel is.

Als je doel is om te scoren in Google's SERPs dan heeft Paul in ieder geval een aardige update in relatie tot ideale lengte. Hint: het moet korter. http://www.searchresult.nl/seo/check-je-page-titles/ 

Als je doel is om meer rendement uit online marketing in bredere zin te halen, dan rekenen Lesley en Thessa je graag voor hoe dat te realiseren is. Hint: attributie mag breder. http://www.searchresult.nl/analytics/conversie-attributie-modellen/ En meten is... http://www.searchresult.nl/analytics/meten-weten/

Tot besluit nog goed nieuws van Michel: Universal Analytics is uit bèta. http://www.searchresult.nl/analytics/universal-analytics-uit-beta/ Wat onder meer betekent dat remarketing en demografische gegevens nu ook in Universal Analytics beschikbaar zijn!

Aanrader. Helemaal als je toch al bezig was met een nieuwe, voor SEO geoptimaliseerde site http://www.searchresult.nl/seo/seo-impact-redesign-en-migratie-website/ vrij van zachte 404's. http://www.searchresult.nl/seo/soft-404s-site-zoekresultaten-de-oplossing/

Of, om een lang verhaal kort te maken... hier weer een serie artikelen, tips 'n tricks! -> http://www.searchresult.nl/?wysija-page=1&controller=email&action=view&email_id=16&wysijap=subscriptions 
 ·  Translate
2
1
Thessa DeCock's profile photo
Add a comment...
 
Een slecht vermomde giraffe telt voor twee. 
 ·  Translate
Over giraffes die geen honden zijn. En dat noemen we soft 404's. Vooruit.
4
1
Anne-Marie de Jong's profile photo
Add a comment...
 
Universal Analytics uit bèta, in spotlights 
 ·  Translate
Na de 1-april grappen van Google kwam er nu weer een echte update van Google Analytics. Sinds 2 april is Universal Analytics namelijk uit bèta. Dat betekent dat remarketing en demografische gegevens nu ook in Universal Analytics beschikbaar zijn. Plus alle extra’s natuurlijk! Universal Analytics werd ongeveer een jaar geleden aangekondigd als de opvolger van Google […]
3
1
Robin Peters's profile photo
Add a comment...
People
Have them in circles
203 people
Jeroen Bosschers's profile photo
Jurgen van de Pol's profile photo
Ronald Lever's profile photo
Gert Jan Delcliseur's profile photo
Caroline van Zomeren-Boerkamp's profile photo
Tony Wijntuin's profile photo
Contact Information
Contact info
Phone
+31 70 6811007
Email
Fax
+31 70 6811099
Address
Prins Bernhardstraat 14 5211HE Den Bosch The Netherlands
Story
Tagline
zoekmachine marketing, display, conversie optimalisatie & analytics
Introduction
De plus pagina van Searchresult. Een online marketing bureau met de focus op: zoekmachine marketing, conversie optimalisatie, display- en affiliate marketing en webanalytics.

Op zoek naar resultaat voor u. Dat is onze missie. Search blijft hierbij een groot aandeel vertegenwoordigen maar tegenwoordig is Display advertising en met name RTB Display advertising rendabel. Real Time Bidding is het real time bieden op views in een veiling.

We zijn drie keer uitgeroepen door TNS Nipo tot een van de beste bureau's in Nederland. (2x 1e en 1 x 3e).