Profile cover photo
Profile photo
Scuba World
11 followers -
Alles op het gebied van duiken, snorkelen en zwemmen vindt u bij Scuba World
Alles op het gebied van duiken, snorkelen en zwemmen vindt u bij Scuba World

11 followers
About
Posts

Post has attachment
IT’S TIME TO MOVE ON

Scuba World krijgt per 1 januari 2016 nieuwe eigenaren. De nieuwe eigenaren Mariska Weijmans en Ronald Weijmans gaan Scuba World overnemen.

Scuba World opende op 1 mei 1998 haar deuren en ik kan me dit nog herinneren als de dag van gisteren. Zoals ik me toen voelde zullen waarschijnlijk Mariska en Ronald zich nu ook voelen. Ik heb een geweldige tijd gehad maar de tijd is gekomen om verder te gaan. Nieuwe uitdagingen en weer spanningen voelen is nu nog even een onbekend traject maar ik zie er naar uit een nieuwe koers te gaan varen.

Ik wil graag mijn klanten, leveranciers en in het bijzonder Manon, Ton en de staff die jarenlang een trouw en hecht team van Scuba World zijn geweest bedanken voor de ontzettend leuke tijd die ik heb gehad. Het waren bijzondere ervaringen, herinneringen en ik heb veel leuke mensen ontmoet.

Ik wens Mariska en Ronald een ontzettend leuke tijd en succes toe. Geniet ervan!
Photo

Post has attachment
Waar blijft de tijd. Vandaag werd aan mij door Rene Bos van PADI een 20-Jaar Award uitgereikt. Ruim 20 jaar membership bij PADI. Een mooie gelegenheid iedereen te bedanken die deel uit hebben gemaakt van deze fantastische tijd.
Photo

Post has attachment
Waar laat je de autosleutels tijdens het duiken. Nog steeds onder de bumper, op het wiel of bij de tankdop. Dieven weten precies waar u uw sleutels laat. Bovendien hebben ze een uur de tijd om uw auto leeg te halen. Dit probleem is nu opgelost. Een handig hangslot om uw sleutels in op te bergen. Voor meer info kijk op http://www.scubaworld.nl/surf-logic-sleutelkluis-standaard
Photo

Post has attachment
De nieuwe Mares EOS RZ serie duiklampen zijn binnen. De lampen zijn gemaakt van corrosiebestendig geanodiseerd aluminium. De lampen hebben een verstelbare lichtbundel zodat je deze in elke duiksituatie kunt aanpassen. Laden gaat eenvoudig middels de bijgeleverde USB kabel. De serie bestaat uit 4 lampen variërend van 220 tot 1200 lumen. Voor meer info kijk op: www.scubaworld.nl/index.php?route=product/latest
Photo

Post has attachment
Nooit meer koud krijgen op de boot voor en na het duiken door de wind! Het kan nu met het nieuwe duikpak van Beuchat, de SmartSkin Chillproof Mono. Bovendien is het pak licht van gewicht en heeft geen drijfvermogen dus niet meer lood mee dan het duiken in je zwembroek of badpak. Nu uit voorraad leverbaar.

Post has attachment
Scubapro heeft twee nieuwe krachtige handzame duiklampen. De Nova 700 en Nova 700 R. De Nova 700 werkt op 3C batterijen en de Nova 700R op een 18650 accu of twee CR123 batterijen. Beide lampen hebben een lichtopbrengst van 700 echte lumen over de hele brandtijd.

Post has attachment
Wil je je Li-ion oplaadbare batterijen weer tot leven wekken of ze correct opladen dan biedt Xtar nu een lader met een LCD display waarop de batterijstatus kunt zien. Je kunt twee batterijen onafhankelijk van het type tegelijkertijd opladen.

Belangrijk nieuws voor ondernemers met een PAYPAL account! PayPal is zeer onbetrouwbaar voor je als verkoper. Ondanks de verkoopbescherming en het voldoen aan alle eisen kom je bedrogen uit. Het antwoord is neem contact op met de verkoper. Maar als de verkoper een gestolen creditcard gebruikt wordt dit lastig. De creditmaatschappij bepaalt of jij je geld terug krijgt of niet. 
Wil iedereen die dit ontvangt dit doorsturen!

Post has attachment
Bij de Suunto D4i Novo leveren we nu tijdelijk een gratis zender twv €249,-. Deze aanbieding loopt tot 24 december 2014 en zolang de voorraad strekt. 
http://www.scubaworld.nl/suunto_d4i_novo_dive_computer
Photo

Post has attachment
Het is bijna zover. De SeaLife Micro HD 16GB en de Micro HD+ 32GB zijn onderweg. De SeaLife Micro HD+ is 's werelds eerste volledig gesloten digitale onderwatercamera, een 13 megapixel camera zonder o-ringen of openingen. Geen volgelopen onderwatercamera meer!
Deze fantastisch onderwatercamera is nu te bestellen op onze website.
http://www.scubaworld.nl/sealife-micro-hd-plus-onderwatercamera
Wait while more posts are being loaded