Profile cover photo
Profile photo
Scout B.V.
6 followers -
De specialist in franchisenemer recruitment.
De specialist in franchisenemer recruitment.

6 followers
About
Posts

Post has attachment
(Foto: Creative Commons: Andrew Campbell)

Wat gaat er door je heen als er een politiehond aan je arm hangt? En hoe beïnvloedt de emotie die je dan voelt je communicatie? Gedragstrainer Jappe Scherpbier plaatst mensen in uitzonderlijke situaties om hen meer bewust te maken van de impact van omstandigheden op hun gedrag. Met uniformberoepen doet hij zulke trainingen al jaren en nu dus ook voor zakelijke klanten van Scout.

Als je om wat voor reden dan ook geïrriteerd bent, loop je het risico dat je dingen gaat zeggen waar je later spijt van krijgt. Als je dat, bijvoorbeeld in een onderhandelingssituatie, herkent, dan kun je daarop ingrijpen: even tot tien tellen. Misschien de communicatie zelfs uitstellen totdat je weer beter in je vel zit.

Omgekeerd, wanneer je bijvoorbeeld herkent dat je gesprekspartner nerveus is, dan is het goed je te realiseren dat de informatie die je op dat moment krijgt, gekleurd kan zijn. Misschien wil je dan met extra aandacht de verbinding opnieuw leggen door die ander nadrukkelijk de hand te schudden en net iets langer aan te kijken.

Jappe: “Als ik iemand vraag, ‘hoe voel je je?’ en die persoon zegt, ‘goed’, dan zeg ik: ‘goed is geen gevoel.’ Door gevoelens duidelijker te benoemen leren we ze beter te herkennen en kunnen we vervolgens effectiever communiceren en daarmee situaties beter beïnvloeden.”

Lees meer over Jappe en neem contact op: https://buff.ly/2DbW237
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Met elkaar in alle openheid werken aan de ontwikkeling en groei van een mooi merk vraagt aandacht voor en verdieping in de ander.

MIjnPakketDienst richt zich op het volledig ontzorgen van bedrijven bij het organiseren en uitvoeren van hun logistieke activiteiten.

Scout helpt MijnPakketDienst door (kandidaat) franchise ondernemers te begeleiden. Zo dragen we bij aan het verder uitrollen van dit mooie, vernieuwende merk.

Benieuwd of franchise ondernemerschap iets voor jou is? Meld je voor een gratis adviesgesprek via deze link: https://buff.ly/2EpYO1n #LaatJeScouten
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Het FranchisePlan van Scout is een compacte leidraad aan de hand waarvan je de specifieke aspecten van een franchise-onderneming in je bedrijfsplan kunt meenemen.

Het helpt je niet alleen na te denken over de toegevoegde waarde van het franchise-concept en het merk, maar ook over de toegevoegde waarde van jouzelf als ondernemer of manager. Waar zit jouw kracht? Op welke gebieden heb je nog hulp of ontwikkeling nodig?

Download het gratis FranchisePlan: https://buff.ly/2CSr6oi
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Onze partners zijn o.a. Mister Spaghetti, Home Instead, TPS, New York Pizza, Chocolate Company, MijnPakketDienst, LocalRecruiter, SNS Bank en De Drie Nootenboomen. https://buff.ly/2kTK6sd

Benieuwd of franchise ondernemerschap iets voor jou is? Meld je voor een gratis adviesgesprek via deze link: https://buff.ly/2kSberN #franchise
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Scout B.V. wenst iedereen hele gezellige kerstdagen en een ondernemend 2018!🎅🎄🍾🎇
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Scout werkt met organisaties en (aspirant) franchisenemers aan ondernemend leiderschap en succesvol ondernemend gedrag. Een van de tools die we daarbij inzetten is de gedragsanalyse volgens het DISC-model van de Amerikaanse psycholoog William M. Marston.

Ben je een natuurlijke leider of meer een observator? Een bemiddelaar of een inspirator? De DISC score (die staat voor Dominantie, Invloed, Stabiliteit en Conformiteit), geeft daar inzicht in.

Met de gedragsanalyse wordt gemeten op welke manier iemand omgaat met uitdagingen, mensen, veranderingen en procedures. En wanneer we weten hóe iemand dingen doet, kunnen we vervolgens kijken naar het waarom. Want als je je drijfveren in kaart hebt gebracht, kun je daarmee je gedragspatronen gaan beïnvloeden.

Zo worden gedragsstijlen en hun specifieke kwaliteiten en valkuilen bespreekbaar gemaakt. De analyse kan het volgende opleveren:
■ Effectief leren communiceren in de werkomgeving;
■ Bijdragen aan de verbetering van teamprestaties;
■ Individuele medewerkers helpen in hun ontwikkeling middels zelfinzicht;
■ Managers ondersteunen in het coachen van hun team of afdeling.

Kom maar eens praten met Nadja Stockx over je drijfveren en gedrag, zodat je dit in je eigen omgeving en team goed in kunt zetten. Of ga in gesprek over het inrichten van een goed leiderschapstraject binnen je organisatie. De koffie staat klaar bij Scout!

Neem contact op met Nadja op nummer 06-51268196 of mail naar n.stockx@scoutgroep.nl
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Scout helpt organisaties ondernemerschap te ontdekken, ondernemend talent aan te trekken en te ontwikkelen. https://buff.ly/2kTp8MX

#LaatJeScouten Benieuwd naar je eigen toekomst vol ondernemerschap? Meld je voor een gratis adviesgesprek: https://buff.ly/2kTpiUz
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Scout is op zoek naar een nieuwe collega: Adviseur/Recruiter voor franchiseondernemers!

Krijg jij energie van mensen? Ben je goed in het beheren en adviseren van klanten? Kan jij ondernemende mensen warm maken voor (nieuwe) franchiseformules? Bezit jij een goede intuïtie en mensenkennis?

Word jij onze nieuwe Scoutie? Kijk hier: https://buff.ly/2B8T3aj en #LaatjeScouten!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
To franchise or not to franchise. Dat is een vraag waar mooie merken én aspirant-ondernemers regelmatig mee aan de slag gaan.

Benieuwd of franchise ondernemerschap iets voor jou is? Meld je voor een gratis adviesgesprek via deze link: https://buff.ly/2kCeOJ1 #LaatJeScouten

(Foto: CC BY 2.0 ThoroughlyReviewed)
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded