Profile cover photo
Profile photo
Schoonmaak atlas
12 followers -
Schoonmaakbedrijf in Amsterdam, Utrecht, Hilversum, Lelystad, Almere en andere plaatsen in Noord-Holland, Flevoland, Utrecht, Gelderland.
Schoonmaakbedrijf in Amsterdam, Utrecht, Hilversum, Lelystad, Almere en andere plaatsen in Noord-Holland, Flevoland, Utrecht, Gelderland.

12 followers
About
Posts

Post has attachment
Schoonmaak Atlas is gevestigd in Almere in Flevoland. We bieden onze klanten in Almere en Lelystad hoge kwaliteit waar we trots op zijn.
https://schoonmaakatlas.nl/schoonmaakbedrijf-almere-lelystad

Bezoek onze website en vraag gratis een offerte aan.

Iedereen die ons schoonmaakbedrijf Atlas op Google + volgt, zullen we hem/haar ook volgen. Dit geldt vanaf vandaag.

Post has attachment
We hebben de website van ons schoonmaakbedrijf gemigreerd van http naar https. Ook nieuwe pagina's zijn toegevoegd. Een voorbeeld hiervan is:
https://schoonmaakatlas.nl/schoonmaakbedrijf-Hilversum

Een nieuw jaar, een nieuw begin,
een nieuwe start, een schone lei
Nieuwe kansen en nieuw geluk,
zit dat er in voor je?Schoonmaak Atlas is opgericht door een WO'er met veel ervaring in de schoonmaakbranche. Hij heeft jarenlang ervaring met het schoonmaken van huizen, scholen, kantoren, trappenhuizen, enz. Als professionele schoonmaker neemt hij zijn taken serieus. Niet voor niets kreeg hij vaak complimenten voor de kwaliteit die hij levert. Naast zijn brede ervaring is hij een gecertificeerde schoonmaker. Schoonmakers die voor het schoonmaakbedrijf Schoonmaaktlas werken zijn professioneel, betrouwbaar en klantvriendelijk.

Voor onze aanstaande klanten in Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Almere, Laren, Lelystad en omgeving hebben we een pagina toegevoegd aan onze website.

Wij zijn specialisten in het reinigen van kantoren, bureaus, vloeren, ramen, etc,
https://schoonmaakatlas.nl/schoonmaakbedrijf-in-amsterdam

Post has attachment
Nieuwe werkkleding van Schoonmaak Atlas
Photo

Post has attachment
Aan het werk als schoonmaker
Photo

Schoonmakers wordt helaas vaak gezien als mensen die ongeschoold zijn en kunnen alleen poetsen en worden daarom onterecht ondergewaardeerd.
Tegenwoordig hebben veel schoonmakers HAVO, VWO, HBO en universiteit opleiding.
Door omstandigheden werkt meneer drs. XYZ als schoonmaker, terwijl meneer drs. ABCD als directeur van een groot bedrijf werkt. Beide heren hebben dezelfde opleiding.


Schoonmaak Atlas maakt schoon in Amsterdam en omgeving (Almere, Lelystad, Hilversum, Diemen) voor bedrijven, instellingen en particulieren. Wij bieden de beste kwaliteit tegen scherpe prijzen.
Aarzel niet en neem contact met ons op.
Wait while more posts are being loaded