Profile cover photo
Profile photo
Scharff Techniek BV
3 followers
3 followers
About
Communities and Collections
Posts

Post has attachment
Adca Pure

Sinds de jaren ’80 is ADCA gespecialiseerd in stoomappendages. Als gevolg van een groeiende vraag naar producten voor schone stoom en industriële gassen, creëerde ACDA recent ADCA pure. Dit submerk van ADCA produceert producten speciaal voor farmaceutische, voedsel- , chemische en cosmetische industrie. Een voorbeeld product hiervan zijn culinaire stoomfilters, voor alle toepassingen in de voedingsindustrie waar stoom in aanraking komt met uw product. Meer informatie? Neem contact opnemen met Scharff Techniek.
Add a comment...

Post has attachment
Momenteel zijn wij druk aan de slag bij Van Rooi in Helmond. De termische olieketel nadert inbedrijfstelling.
Photo
Photo
17-07-17
2 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Afgelopen week mochten wij een aandenken ontvangen aan ons sponsorschap van het Albert Schweitzer Ziekenhuis team in de Roparun. Nogmaals hartelijk dank!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Sinds de jaren '80 is ADCA gespecialiseerd in stoomappendages. Als gevolg van een groeiende vraag naar producten voor schone stoom en industriële gassen, creëerde ACDA recent ADCA pure. Dit submerk van ADCA produceert producten speciaal voor farmaceutische, voedsel- , chemische en cosmetische industrie. Een voorbeeld product hiervan zijn culinaire stoomfilters, voor alle toepassingen in de voedingsindustrie waar stoom in aanraking komt met uw product. Bijvoorbeeld bij injectie van stoom waarbij partikels uit het leidingnet worden opgevangen. Meer informatie? Neem contact opnemen met Scharff Techniek.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Wij waren erbij afgelopen zaterdag. De 7de editie van het Utrechtse Bierbrouwers Festival PINT. Heerlijk weer en goed georganiseerd. Lekkere speciaalbieren gedronken waarvan een aantal gebrouwen met een Certuss Stoomketel.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Nog 4 dagen en dan gaat team Albert Schweitzer Ziekenhuis van start in de Roparun. Scharff Techniek wenst team 308 veel succes!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Scharff Techniek werkt al meer dan 32 jaar samen met Certuss Stoomketels. Dit staat garant voor betrouwbaarheid, kennis en innovatie. Behalve Scharff Techniek in Nederland, beschikt Certuss over een wereldwijd netwerk aan verkooppartners. Een aantal case studies uit het Midden-Oosten, Azië en Amerika kun je bekijken via onze website.

http://scharfftechniek.nl/case-studies/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Interessant artikel geschreven door Kees de Greef in het vakblad Utilities. Uit de meeste rapportages komt naar voren dat de ketelschade voorkomen had kunnen worden. Structurele controle van de waterbehandeling is hier een groot aspect van.
PhotoPhotoPhoto
15-05-17
3 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
"Toen ik jaren geleden de opdracht kreeg het demonstratiecentrum te bouwen en in te richten, ging ik op zoek naar de juiste stoomketel voor onze oven. Ik heb me in de verschillende mogelijkheden verdiept. De keuze viel vervolgens op een ketel van Scharff. Sindsdien is er nooit een reden geweest op de keus terug te komen. De ketel is betrouwbaar, efficiënt en daardoor duurzaam." -- Riny Engels, Demo Center Engineer bij Marel

https://www.vakbladvoedingsindustrie.nl/archief/samenwerking-marel-en-scharff-techniek-op-stoom

English version:
https://www.vakbladvoedingsindustrie.nl/en/archive/unique-machines-provide-a-head-start
Add a comment...

Post has attachment
Certuss Junior voor CSK in het Plus Ultra gebouw Wageningen University. In enkele uren opgesteld dankzij prefab bouw Certuss. In samenwerking met Schijvers Installatietechniek.
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded