Profile cover photo
Profile photo
Saunat
Saunat.co – Suomen kaikki vuokrattavat saunat
Saunat.co – Suomen kaikki vuokrattavat saunat
About
Posts

Post has attachment
Public
Saunat.co:n tarina sai alkunsa 1900-luvun alun Karjalassa, jossa isoisoisämme Gabriel tunnettiin saunaperinteen ystävänä. Hänen saunansa oli tunnettu löylyistään. Nykyisen nimensä se sai uuden sukupolven ottaessa saunaperinteet hallintaansa.

https://saunat.co/tarinamme/
Add a comment...

Post has attachment
Public
Saunominen on nostettu Suomen ensimmäiseksi ehdokkaaksi Unescon kansainväliseen aineettoman kulttuuriperinnön luetteloon.

Hankkeen taustajoukko on kasvanut hankkeen etenemisen myötä ja käsittää nyt lähemmäs 40 saunatoimijaa. Hienoa yhteistyötä aktiivisilta saunojilta 👏

Yleissopimuksen tavoitteena on edistää aineettoman kulttuuriperinnön suojelua sekä lisätä tietoisuutta aineettomaan kulttuuriperinnön merkityksestä.

Yhtenä hankkeen tavoitteena on kertoa saunaperinteestämme ulkomaalaisille, jotka saattavat nähdä saunamme täysin eri tavalla kuin me suomalaiset. Heille vetovaltteina saattavat toimia luonnonrauha, henkinen puhdustautuminen ja luonnon läheisyys.

Myös etäännyttäviä tekijöitä on hyvä miettiä. mainoskuvissa saunavihdoilla "hakkaaminen" sekä alastomat hikiset keskivartalopyöreät keski-ikäiset miehet saattavat synnyttää mielikuvia, jotka voivat olla haitaksi uusille kokemuksille.

Kaikki lähtee mielikuvista ja siitä millä keinoin niitä luodaan.

https://saunat.co/suomalainen-sauna-vientituotteena/

#sauna #saunat
Add a comment...

Post has attachment
Public
Yleisten saunojen suosio on kasvanut hurjasti viime vuosien aikana. Päätimme listata sivuillemme mahdollisimman monta suomalaista yleistä saunaa.

Ihan kaikki yleiset saunat eivät ehkä päässeet listaukseen, mutta listan täydentämiseksi tarvitsisimme teidän apuanne. Mikä yleinen sauna uupuu 🤔

Voit laittaa lisäyksen kommenttina tähän alle tai vaikka vinkata unohtamastamme tilasta nettisivujemme kautta.

Yleiset saunat-sIvu on käännetty myös englanniksi ulkomaalaisille saunojen ystäville.

https://saunat.co/yleiset-saunat/

#saunat #yleisetsaunat #yleinensauna
Add a comment...

Post has attachment
Public
Viihtyisät CH-Palvelun sauna- ja kokoustilat sijaitsevat vain noin viiden minuutin ajomatkan päässä Lappeenrannan keskustasta.

http://saunat.co/saunatila/ch-palvelu-saunatilat/

#sauna #vuokraasauna #lappeenranta
Add a comment...

Post has attachment
Public
red S tilaussauna on erittäin tyylikkäästi sisustettu saunatila. Itä-Pasilassa sijaitseva 200 neliöinen saunatila red S on vuokrattavissa juhlia, illanviettoja, polttareita tai hemmotteluiltoja varten.

http://saunat.co/saunatila/red-s-tilaussauna/

#sauna #vuokraasauna #saunahelsinki
Add a comment...

Post has attachment
Public
Rymättylä Farmersgolf Spa:n Saunakokonaisuuteen kuuluvat holvisavusauna, infrasauna, puulämmitteinen laiturisauna ja kaksi lämminvesiallasta. Turun ja Naantalin lähellä, Rymättylässä sijaitsevat kokous- ja illanviettotilat soveltuvat 50 hengelle.

http://saunat.co/saunatila/farmersgolf-spa/

#sauna #saunat #vuokraasauna
Add a comment...

Post has attachment
Public
Helsingissä on syytä suunnata Tuomaan markkinoille viimeistään nyt! Saunat.co:n Saunamaisterit testasivat Tuomaan markkinoiden Juttusaunan ja totesivat saunan ensiluokkaiseksi. Tuomiokirkon edessä olevaa kärrysaunaa ovat testanneet suomalaisten lisäksi kansalaisuuksia yli 20 maasta. Kaukaisimmat saunojat ovat saapuneet Australiasta. Tuomaan markkinat ovat lauantaihin asti avoinna.

#sauna #juttusauna #kärrysauna #vuokraasauna
Add a comment...

Post has attachment
Public
Mikäs sopivampaa lukemista saunan jälkeen kuin Suomen Saunaseura ry:n uusin jäsenlehti.

Jos saunaseuratoiminta kiinnosta, niin suuntaa osoitteeseen http://saunat.co/saunaseurat/. Sivuilla luettelemme kaikki Suomen saunaseurat.

#sauna #saunat #saunaseura
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Public
Add a comment...

Post has attachment
Public
Suomalaiset saunat ja helsinkiläiset julkiset saunat ovat maailmalla nosteessa.

Lempeät löylyt ovat mahdollista kokea keskellä Helsinkiä, Tuomaan Markkinoiden joulutorilla, jossa lämpiää puulämmitteisen Juttusauna. Saunamökin lämpöjä pitää yllä saunamajuri Kari Virtanen. Vilvoitellessa voi ihastella upeaa Tuomiokirkkoa.

Sauna on sekasauna, ja löylyihin mahtuu kerralla 15 henkeä. Saunamaksu on vain 5 euroa sisältää pyyhkeen ja istuinalustan. Vaatteita voi vaihtaa saunapihan lämmitetyissä pukukopeissa ja käytössä on lokero arvotavaroille. Hiet on mahdollista huuhtoa, mutta pihalla ei ole varsinaista peseytymismahdollisuutta.

Tuomaan Markkinoiden joulusaunan ja saunapihan aukioloajat:
ke-pe 15-20
la-su 14-19

https://tuomaanmarkkinat.fi/joulutorilla-paasee-nyt-saunaan/

#sauna #joulusauna #vuokraasauna
PhotoPhotoPhoto
4.12.2017
3 Photos - View album
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded