Profile cover photo
Profile photo
Saunat
Saunat.co – Suomen kaikki vuokrattavat saunat
Saunat.co – Suomen kaikki vuokrattavat saunat
About
Posts

Post has attachment
Public
Saunat.co valitsi Helsingin parhaat saunat. Yli kymmenen saunakategorian valinnoista jokainen löytää mieleisensä saunan. Näissä saunoissa kiuas ei ole kylmänä!

Mainninan saivat mm. Sompasauna, Kaurilan Sauna, Sports Academy Helsinki, Relata Hyvinvointistudio, Roba Lounge, Allas Sea Pool, Original SkySauna, Kotiharjun Sauna Oy ja Löyly.

Katso kategoriat ja voittajat: http://saunat.co/helsingin-parhaat-saunat/

Uusia ehdotuksia sekä mielipiteitä otetaan mieluusti vastaan.

#helsinginparassauna #sauna #saunat

Post has attachment
Public
Kummunsaunan tilat sijaitsevat Haapaniemellä, noin 4 km Kuopion torilta, Kallaveden rannalla rakennuksen toisessa kerroksessa.

Tilat soveltuvat erityyppisiin koulutuksiin, kokouksiin sekä illanviettoihin. Tiloihin mahtuu niin pienempi kuin suurempikin porukka.

http://saunat.co/saunatila/kummunsauna/ #sauna #saunat

Post has attachment
Public
Kotkan Ukkometsojen lähes 200 neliömetrin kokoiset sauna- ja kokoustilat soveltuvat hyvin niin perinteisiin sauna-iltoihin kuin kokouskäyttöön, ylioppilasjuhliin sekä syntymäpäiviin.

http://saunat.co/saunatila/kotkan-ukkometsojen-sauna-ja-kokoustila/

#vuokraasauna #sauna #sauna

Post has attachment
Public
Yhdistä kokous ja illanvietto ja tilaa tarjoilut tilaisuutesi mukaan ammattitaitoiselta keittiöhenkilökunnalta. Turun Lounasravintola Mik-Makin saunatilat riittävät hyvin reilulle parillekymmenelle henkilölle.

http://saunat.co/saunatila/lounasravintola-mik-makin-sauna/

Post has attachment
Public
Matkailijoiden saunakokemukset lähtevät saunoista ja niiden markkinoinnista. Saunasta kertominen tulisi tehdä ulkomaalaisia turisteja varten – heidän omalla kielellään.

Monen matkailijan saunakokemus saattaa jäädä rantasaunatoiveista ja avantouinneista huolimatta hotellin tarjoamaan saunaan. Se ikimuistoisin kokemus voi jäädä saavuttamatta ilman riittävää tietoa saunapaikkojen sijainneista ja opastuksista.

Päätimme hieman helpottaa matkailijoiden tutustumista suomalaiseen saunaan ja käänsimme sivumme englanninkielisiksi. Saunakohteiden tiedot ovat edelleen suomeksi, mutta perustiedot ja ohjeet saunomiseen löytyvät nyt englanniksi.

----------------------------------

Saunat.co is a website where all of Finland's rentable saunas and facilities are listed.

http://saunat.co/en/saunas/

#sauna #saunas

Post has attachment
Public

Post has attachment
Public

Post has attachment
Public

Post has attachment
Public
Saunakulttuureita on useissa kultuureissa ja jokaisella saunakulttuurilla on oma tyylinsä. Jokainen saunakulttuuri on esilletuomisen arvoinen. Viro sai oman savusaunaperinteensä jopa Unescon maailmanperintölistalle.

Suomi on vienyt maailmalle arvostetun koulutusjärjestelmämme ja tehnyt siitä vientituotteen. Suomalaisen saunan tuotteistaminen luulisi olevan helpompaa. Tätä tavoitetta varten on perustettu Sauna From Finland​, joka paikallisten saunaseurojen ohessa vie suomalaista saunaa maailmalle.

Tehdään suomalaisesta saunakulttuurin perinnöstä vientituote, jossa suomalainen sauna näytetään paikkana, johon on kytketty lepoa, rauhaa, puhtautta ja pyhyyttä.

http://saunat.co/suomalainen-sauna-vientituotteena/ #sauna #saunat #saunakulttuuri

Post has attachment
Public
Haluatko liittyä saunaseuraan? Saunaseuroja on ympäri Suomea ja niiden tehtävänä on vaalia ja kehittää saunaperinnettä sekä levittävää tietoa suomalaisesta saunasta Suomessa ja maailmalla.

Katso kaikki Suomen saunaseurat osoitteesta:
http://saunat.co/saunaseurat/

#saunaseurat #saunaseura
Wait while more posts are being loaded