Profile cover photo
Profile photo
Sandor Kasza
236 followers -
"Doar viata traita pentru altii este o viata ce merita sa fie traita" - Albert Einstein
"Doar viata traita pentru altii este o viata ce merita sa fie traita" - Albert Einstein

236 followers
About
Posts

Post has attachment
ABUNDENȚĂ
Pentru a atrage abundența și bucuria în experiențele și trăirile noastre și, pentru a ne bucura de roadele ei în fiecare plan al vieții - este necesar să învățăm să generăm valoare, prin atitudinea, darurile, abilitățile și acțiunile noastre și, prin ceea ce alegem să intermediem, să sădim și să răspândim în jur, ca efect al prețuirii, iubirii, bucuriei și fericirii noastre.
sk - Sandor Kasza
Photo
Add a comment...

Post has attachment
PREȚUIREA VIEȚII
Prin tot ceea ce ai, exprimi, simți, gândești, crezi, alegi, faci și acumulezi în viață sau, cumperi pentru a-ți hrăni nevoile de consum - tu cheltui timp și energie din viața ta sau investești în devenirea ta. TU ești cel care alegi ce risipești sau ce semeni pentru abundența ta. 

De nu vei ști să-ți vei prețui timpul, viața și valorile - alegând să-ți risipești inconștient energia și resursele pe lucruri și preocupări ce nu-și au seva în fericirea, bucuria și adevărul din inima ta - îți vei pierde timpul, energia, vitalitatea, sufletul și viața, fără să aduci plus valoare și abundență, nici ție, nici lumii, nici Pământului și nici celor din jur. 

De vei ști și vei înțelege să alegi în mod conștient, prin ceea ce ești, ai și poți iubi și prețui - să-ți celebrezi viața în mod chibzuit - investind timpul, energia, resursele și valorile în viața ta și a celor din jur - semințele provenite din energia, iubirii, entuziasmului și pasiunii tale, se vor transforma în roade ale fericirii și împlinirii.
sk - Sandor Kasza
Photo
Add a comment...

Post has attachment
PROSPERITATE
Bună dimineața
și o zi, a prețuirii vieții și a fericirii, ca izvor a abundenței voastre energetice. Bucurați-vă de această nouă zi, regândindu-vă prioritățile vieții și renunțând la orice risipă a resurselor pe care Dumnezeu vi le-a oferit în dar. 

Întâmpinați această zi din corola de minuni a vieții, cu zâmbet și încredere în dreptul vostru de a fi fericiți și mai umani, păstrându-vă speranță în mai bine, și gândul că sunteți privilegiați pentru viața pe care ați primit-o în dar, și pentru ocazia de a o celebra prin iubirea pe care v-o acordați și o dăruiți din abundența voastră. 

Nimic din ceea ce nu îmbrățișați cu iubirea, entuziasmul credința și pasiunea vostru - nu poate rodi în în abundența energiei luminii. Pentru a culege roadele abundenței luminii, este esențial să vă securizați energia, încetând orice risipă de timp și resurse pe activități care nu va aduc nimic benefic în economia vieții voastre și nu vă servește vocația, valorile, pasiunea, prosperitatea și devenirea.

Pentru a vă elibera de greutățile vieții, este esențial să vă găsiți fericirea prin cumpătare și prețuirea lucrurilor de valoare din viața voastră. A încerca să alergați simultan în două sau mai multe direcții, ”a fugii după doi iepuri deodată”, a încerca să ”împăcați și capra și varza” este doar un exercițiu de uzură izvorât din necugetare și din teama minții de a nu pierde ”ocazii”. 

Selectați-vă valoric alegerile, nevoile, prioritățile și interesele - alegând să vă canalizați atenția, timpul și energia, către lucruri, activități, preocupări și persoane cu adevărat importante pentru voi. Evitați orice stări emoționale negative, orice nemulțumire, frică, ostilitate sau neliniște. 

Încredeți-vă în energia iubirii voastre și în adevărul din inimile, căci ele reprezintă pentru voi singura legătură cu Dumnezeu și cu sursa voastră ne energie vitală, fără de care, vă veți simții mereu obosiți, vlăguiți și dezechilibrați energetic. 

Încărcați-vă prin fiecare gând și prin fiecare emoție pe care o exprimați, cu energia iubiri, cu entuziasm, cu încredere, cu credință și cu fericire. E singurul mod prin care vă puteți securiza energetic pentru a vă depăși toate greutățile și barierele mentale și a vă elibera de poveri, ne-iertări, răni sufletești și neîmpliniri.

Încărcați-vă cu bucurie prin fiecare alegere și faptă pe care o întreprindeți și deveniți propriul izvor al iubirii și abundenței. Alegând să prețuiți tot ceea ce sunteți, alegeți, faceți, experimentați și aveți veți evita să vă risipiți timpul și resursele, dematerializării sau pierderii prin ne-prețuire a ceea ce deja aveți. 

Când veți fi suficient de lucizi și treji prin conștiință, pentru: - a nu vă mai risipiți energia prin nemulțumiri, frici, negativitate sau ostilitate și - a nu mai transmite în Univers mesaje eronate, precum că, nu aveți nevoie în viața voastră de lucrurile sau persoanele pe care nu le mai prețuiți suficient de mult pentru le hrăniți cu energia, iubirea, prețuirea, recunoștința și atenția voastră - veți începe prin cumpătare, bucurie, prețuire și valorizare - să prosperați în fiecare plan al vieții, prin acumularea de energie, abundență și valoare. 

Mai devreme sau mai târziu, va trebui să înțelegem fiecare dintre noi că. bogăția noastră rezidă exclusiv doar din ceea ce iubim prin pasiune, entuziasm și dăruire totală. Viața ne va sili de fiecare dată să alegem pe ce punem preț și pe ce renunțăm. 

Prin a nu ști și a nu ne putea decide cu privire la lucrurile, nevoile și persoanele cu adevarat importante pentru noi, pentru a ne canaliza resursele doar către dobândirea și păstrarea lor, - prin a ne trăi viața alergând după mai multe lucruri deodată pentru a nu rata ”ocazii” - nu facem altceva decât să ne risipim inutil timpul , energia, resursele și viața. 

Responsabilitatea pentru alegerile pe care le facem, la fel ca și renunțările pe care le decidem, ne aparține de fiecare dată și în fiecare moment al vieți, indiferent dacă ne asumăm consecințele și lecțiile lor sau dacă ne eschivăm de ele, preferând să pierdem lecții învinuind pentru ele, terțe persoane sau factori externi. 

Prin felul în care punem preț pe ceea ce alegem să hrănim cu timpul, energia și viața noastră - ne vom decide experiențele și calitatea vieții pe care alegem conștient sau inconștient prin nevoile, credința sau convingerile noastre, să o trăim. 
sk - Sandor Kasza
Photo
Add a comment...

Post has attachment
ATRACȚIA IUBIRII
Când iubești - scânteia ta divină, se transformă în lumină sclipitoare. Atunci, tot ceea ce atingi și atragi prin grația luminii și a frumuseții tale sufletești - se transformă prin gândurile, atitudinea, cuvintele și faptele tale - în parte a luminii și în paradisul lumii tale.

Când te simți iubit/ă, vei fi atras de energia luminii care-ți atinge sufletul și reușește prin vibrația sa, să-ți topească gheața inimii, crescându-i pulsul și redându-i splendoarea. 

Când ești iubire și intri în armonie cu frecvența de vibrație a sufletului pe care-l atingi și-l atragi în viața ta - o transformi în lumina cu care o îmbrățișezi. Când și ea devine lumină, începi și tu să fii atras de lumina sa.

Atunci când lumina sufletului tău se va bucura să îmbrățișeze lumina sufletului pe care-l atragi, te vei contopi cu el, într-o magică îmbrățișare a grației luminii și a iubirii divine - pentru a deveni unul prin trup și suflet și, parte inseparabilă a celuilalt, uniți, cât timp veți avea înțelepciunea să vă dărui reciproc energie și iubire. 

Ca să atragi iubirea, trebuie să înțelegi că - Iubirea începe de la tine... cu a fi iubire, și a dărui iubire. Când ești iubire și o dăruiești necondiționat din abundența ta, dăruindu-te trup și suflet aceluia pe care-l alegi ca destinatar al iubirii tale... și de acea persoană va ști să-ți merite și să-ți prețuiască iubirea - vei începe și tu să ai parte de iubirea ei!
sk - Sandor Kasza
Photo
Add a comment...

Post has attachment
SE PUN PREMISIUNILE UNUI BANCHET
Bună dimineața 
și o zi a sărbătorii și cinstirii iubirii din voi și a darurilor pe carele primiți sau, le dăruiți. Cinstindu-vă prin prețuirea iubirii voastre lăuntrice, îi veți cinsti și pe cei pe care lumina iubirii voastre îi va atinge, transformându-le scânteia sufletească, în grația luminii divine.

Când Lumina în noi crește, frica de a nu pierde se risipește, și-n locul ei apare curajul și credința, prin care totul în jur primește claritate, frumusețe și lumină. Când luminile noastre se unesc în unul, și sufletele noastre se contopesc, în lumina conștiinței dobândite prin spirit și prin darurile pe care ni le oferim. 

Când încetăm a mai aștepta recompense pentru ceea ce suntem sau oferim, fricile, nemulțumirile și insuficiențele din spatele nevoii, dispar ca prin minune, permițând gândurilor noastre să se liniștească. Când neliniștile, suferințele și neîmpăcările din sufletele noastre dispar, sufletul nostru își redobândește pace și claritatea, în lumina adevărului inimi. 

Când devenim împăcați cu noi și cu cei din jur, acceptând ceea ce este ca ceva firesc pe care împreună plămădim, și începem să ne dăruim fără bariere și prejudecăți, valorile, lumina, energia și iubirea, începem să atragem frumusețea în inimile și viețile noastre.

Când reînvățăm să ne privim semenii, să le ascultăm sufletele și să vedem lumea, din perspectivele frumuseții lor - nevoia de a mai căuta prici și vinovați pentru neîmplinirile noastre dispar. 

Când mintea încetează să se mai preocupe cu ceea ce este ”urât” în lume și în experiențele noastre și a semenilor noștri, vibrația noastră se schimbă și conștiința nevoilor noastre, se transformă în conștiința abundenței și iubirii. 

Atunci când redobândim Conștiința Christică a Iubirii și înțelegem adevărata noastră menire - viața ne devine o sărbătoare, în lumina abundenței, a culorii, a beatitudinii, a splendorii și a grației iubirii divine.
sk - Sandor Kasza
Photo
Add a comment...

Post has attachment
PREZENȚA IUBIRII
Cei ce nu-ți vor ști prețui prezența prin iubirea lor, cu certitudine, atunci când nu vei mai fi în viața lor, îți vor regreta absența. Și asta, pentru că, nimic din ceea ce nu e fundamentat pe valoare și nu e hrănit cu energia iubirii, a atenției, a entuziasmului, a bucuriei și a pasiunii noastre, nu va rezista nici în fața nemulțumirilor, nici a risipei energetice și nici uzurii timpului.
sk - Sandor Kasza
Photo
Add a comment...

Post has attachment
GOLICIUNE
Golește-ți mintea și trupul de gânduri și nevoi - și vei dobândi cea mai deplină libertate. Goliciunea ta și absența prejudecăților, a măștilor și a fricilor tale - îți vor reliefa măreția în oglinda lumii și a luminii tale sufletești, în cuprinderea iubirii și în miracolul Divin.
sk - Sandor Kasza
Photo
Add a comment...

Post has attachment
MÂNTUIRE
Așa cum - nu există VICTIMIZARE fără acordul, alegerea, acceptul sau complicitatea noastră tacită, de a rămâne într-un mediu ostil și a continua să ne inducem suferința - nu există nici MÂNTUIRE de durere și de rănile sufletești auto-induse - fără a ALEGE în mod conștient, manifestarea prin gând emoție și faptă, a atitudinii credinței, iubirii și iertării.
sk - Sandor Kasza
Photo
Add a comment...

Post has attachment
DANSUL ȘI DESTINAȚIA
Bună dimineața
și o zi în care să vă simțiți esența divină și frumusețea lăuntrică, manifestându-vă lumina și iubirea, în tot ceea ce gândiți, priviți, simțiți, alegeți, experimentați și faceți. 

Nimic din lăuntrul nostru, nu se poate manifesta în afara, în plan fizic, fără a ne da acceptul și fără a ne încărca gândurile, percepțiile și creația mentală indusă prin nevoile trupului și a minții și de convingeri, cu energia emoțiilor noastre. 

Modul în care ne gospodărim resurselor energetice dobândite prin hrană materială - va influența stările noastre motrice de peste zi. În aceeași măsură, orice formă de risipă energetică la nivel cerebral, indusă prin gânduri și stări emoționale dominate de negativitate, ne va slei și lipsi de aportul energetic de lumină (energie vitală), manifestată pri energia spirituală de polaritate pozitivă, dobândită prin conectarea la divin.

Când vom înțelegem esența lumii și luminii noastre lăuntrice, renunțând la a ne mai risipi timpul, resursele și viața, prin încrâncenarea de a reuși, a dobândi și a acumula valori materiale dincolo de limita cumpătării și a bunului simț - ne vom regăsi liniștea inimii. 

Când vom ști să nu ne mai ocupăm mintea și gândurile cu a ne plânge, a ne victimiza, a fi mereu nemulțumiți, a căuta vinovați pentru nereușitele noastre, a căuta și a exprima greșelile ceilalți, a le judeca sau condamna experiențele și acțiunile, a ne induce supărările și ostilitatea, etc - ne vom găsi pacea sufletească. 

Când inima și sufletul ne vor fi împăcate cu ceea ce suntem, facem și avem - ne vom reconecta la Sursa noastră lăuntrică de lumină, și prin ea la Sursa noastră divină. Atunci vom înțelege că esența noastră este divină și că noi suntem Lumină și iubire. Vom înțelege că trupul, este doar o carcasă ce ne slujește și ne poartă în experiențele noastre și în călătoria înțelegerii, vindecării și a reîntregirii noastre sufletești și spirituale, prin trezirea conștiinței iubirii ce ne e poartă spre reîntregirea în divin.

Motivul pentru care trăim aici și acum în această dimensiune materială, prin trupul ce-l însuflețim și care aparține Pământului ce ne e vatră - este acela de a înțelege prin rănile organismului său viu pe care noi i-l provocăm, propriile noastre răni, ce ni le auto-provocăm prin lăcomii și ne-iubiri. 

Când ne vom ști vindeca și vom atinge armonia și pacea cu Pământul, cu semeni noștri și cu noi înșine - prin credință, iertare, toleranță, cumpătare, prețuire, recunoștință, acceptare, asumare și împăcare - vom redobândi acea vibrație unică a iubirii necondiționate, care ne va aduce pacea sufletului, liniștea inimii și trezirea la un nivel superior de conștientizare și conștiință - care ne va elibera spiritul și mintea de frici și de durere, când nu vom mai fi nevoiți să mai trecem prin experiența suferinței, a neîmplinirii și a neîmpăcării. 

Atunci când prin pace lăuntrică, prin împăcare cu sinele și prin fericire - vom redeveni iubire și lumină, ca parte intrinsecă a conexiunii noastre cu Sursa divină - ne vom începe călătoria eroică a desăvârșirii spirituale, în dansul frumuseți și al grației vibrației iubirii, ca parte a destinului nostru divin.
sk -  Sandor Kasza
Photo
Add a comment...

Post has attachment
TREZIRE
Rolul experienței PIERDERII, a non-valorii, a nevoilor, a nemulțumirilor, a fricilor, a neîmplinirilor, a neîmpăcărilor, a respingerii, a judecății, a ne-iubirii, a suferinței, a necredinței, a neasumării, a neacceptării, nefericirii, a întunericului și a adormirii noastre - este acela de ne învăța: PREȚUIREA, valoarea, abundența, mulțumirea, curajul, împlinirea, împăcarea, iertarea, iubirea, vindecarea, credința, acceptarea, asumarea, fericirea, lumina și trezirea... 

ȘI TOATE ASTEA, pentru a afla: - cine suntem, - unde ne aflăm, - care ne este menirea și - încotro ne îndreptăm. De abia atunci ne vom descoperi valorile, înțelegând și care ne este menirea și ce sarcină avem de împlinit, în această experiență materială, aici pe Pământ.
sk - Sandor Kasza
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded