Profile cover photo
Profile photo
MetabolicEnergy.net
23 followers -
Este timpul sa afli care este reteta ta unica pentru sanatate optima!
Este timpul sa afli care este reteta ta unica pentru sanatate optima!

23 followers
About
Posts

Post has attachment
Afla la acest webinar despre:

 cum poti determina care este alimentatia potrivita metabolismului tau pentru sanatate optima
ce inseamna o abordare clinica integrativa, functionala si personalizata a afectiunilor tale
modul in care cerintele noastre nutritionale sunt dictate de catre individualitatea biochimica si genetica, nu de catre filosofii si credinte personale.
 
Add a comment...

Post has attachment
DESHIDRATAREA. O serie de afectiuni pot fi reduse si chiar eliminate doar prin consumul regulat si crescut de apa. Durerile de stomac, artrita, durerile de spate, muschi, migrenele, si multe altele pot beneficia de pe urma consumului crescut de apa, acestea fiind de fapt semnale ale organismului care apar in urma unei deshidratari cronice. 
Deshidratarea poate sa rezulte in functionare mentala deficitara, schimbari de dispozitie, reducere a concentrarii si afectare a memoriei.
Add a comment...

Post has attachment
23 Aprilie 2015, ora 5.30 PM (GMT+ 3) Webinar de prezentare a metodologiei Metabolic Typing®. Ce inseamna nutritia personalizata si cum te poate aceasta ajuta in rezolvarea eficienta si de durata a problemelor de sanatate.
Add a comment...

If diet and chemicals can cause epigenetic changes, could certain experiences — child neglect, drug abuse or other severe stresses — also set off epigenetic changes to the DNA inside the neurons of a person’s brain? 
According to the new insights of behavioral epigenetics, traumatic experiences in our past, or in our recent ancestors’ past, leave molecular scars adhering to our DNA. Jews whose great-grandparents were chased from their Russian shtetls; Chinese whose grandparents lived through the ravages of the Cultural Revolution; young immigrants from Africa whose parents survived massacres; adults of every ethnicity who grew up with alcoholic or abusive parents — all carry with them more than just memories.
Add a comment...

Post has attachment
Stiinta valideaza acum ceea ce bunica noastra stia. Supa de oase contine minerale care sunt mai usor absorbite de organism -nu numai calciu, dar si magneziu, fosfor, silicon, sulfur si minerale trasoare. Contine substante benefice din cartilaj si tendoane, cum este condroitinul sulfat si glucosamina, care sunt acum vandute ca suplimente scumpe pentru artrita si dureri de articulatii.
Add a comment...

Post has attachment
AMARANTH - cum il putem introduce in alimentatia noastra!
For the Love of Amaranth
For the Love of Amaranth
handpickednation.com
Add a comment...

Post has attachment
Cand nu exista destui antioxidanti in corp, atunci sunt prezenti si radicalii liberi in tesuturi. LDL se oxideaza in corp din cauza consumului de uleiuri si grasimi hidrogenate, uleiuri vegetale rafinate si rancede, organisme modificate genetic, alimente procesate, alcool si din cauza fumatului. Colesterol denaturat se afla in extractele de oua, in lapte praf (adaugat si la varietatea de produse lactate cu grasimi reduse), in carnuri si grasimi care au fost alterate la temperaturi inalte. Valori ridicate de colesterol LDL pot fi cauzate si de toxicitate cu metale grele si chimicale, toxicitate a ficatului, stres, hipotiroidism si disfunctii ale rinichilor.
Add a comment...

Post has attachment
Conceptia comuna si total distorsionata este ca cerealele sunt “usoare” pentru un bebelus, iar carnea este “grea”. Lucrurile stau exact pe dos! Bebelusii au o productie limitata de enzime, care este necesara pentru o buna digerare a alimentelor. Abia in jurul varstei de 28 de luni, atunci cand molarii sunt bine dezvoltati, se va produce si enzima amilaza necesara pentru digerarea cerealelor. Deci alimente precum cerealele si produsele de panificatie sunt extrem de greu de digerat pentru un bebelus, si astfel trebuie introduse cat se poate de tarziu in alimentatia copilului.
Add a comment...

Post has attachment
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Ca oameni, este ridicol sa ne gandim ca suntem toti la fel si avem toti aceeasi biochimie a organsimului si astfel trebuie sa urmam toti aceeasi “dieta sanatoasa” – oricare ar fi aceasta, vegetariana sau omnivora. Din pacate, aceasta teorie este inca larg acceptata in lumea nutritionala, si mai ales in cea alopata.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded