Profile cover photo
Profile photo
Sally Samsaiman
3,843 followers -
#KakakKimchi #TravelingDoraemon
#KakakKimchi #TravelingDoraemon

3,843 followers
About
Posts

Post has attachment
‘Pulled-Meat’ Pizza terbaru daripada Domino's Pizza Malaysia.
Selepas kejayaan membawakan rasa Korea dalam piza Samyeang, Domino's Pizza Malaysia kembali dengan piza terbaru mereka, Piza ‘Pulled-Meat’ yang diilhamkan daripada citarasa barat yang menjadi kegemaran rakyat Malaysia apabila menjamu selera dan merayakan de...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Oryza Liquid Soap daripada RenoSkin, pembersih yang direka untuk kulit yang sensitif.
Oryza Liquid Soap | Walaupun penyakit ekzema ni bukan penyakit yang boleh berjangkit, tapi penyakit ni mungkin boleh menjadi penyakit kekal kalau kita tak rawat dengan segera dan menyebabkan kerengsaan dan ketidakselesaan pada mereka yang menghidapnya. Dulu...
Add a comment...

Post has attachment
Afgan Konsert DEKADE Live in Kuala Lumpur 2018
Selepas berjimba dengan konsert KPOP hujung bulan lepas, kali ni Sally berpeluang untuk menyaksikan sendiri Afgan Konsert DEKADE Live in Kuala Lumpur 2018 yang diadakan bagi meraikan 10 tahun pembabitan Afgan dalam industri muzik. Hampir 2,000 orang telah m...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
HARUHARU | Produk KBeauty Dengan Teknologi Penapaian.
HaruHaru | Iye, #KakakKimchi korang kembali dengan review KBeauty yang baru...hehehe...nampak HaruHaru je teringat lagu BigBang. Kalau kornag nak tau HaruHaru tu sendiri bermakna setiap hari. So, HaruHaru Malaysia membawakan koleksi produk kecantikan yang b...
Add a comment...

Post has attachment
Review | Lab 11 (Full Lift Shampoo & Soft Mask)
Lab 11 (Full Lift Shampoo & Soft Mask) | Bila berhijab ni, paling penting sekali ialah penjagaan rambut selepas rambut seharian tertutup. Walaupun bukan 100% sebab kita berhijab yang membuatkan rambut jadi rosak, berbau kepam dan sebagainya tapi sebagaimana...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
REVIEW FILEM OPERASI X (2018)
Filem pertama untuk bulan November ni Sally mulakan dengan filem Operasi X yang sudah pun mula ditayangkan pada 1 November 2018. Kebetulan selepas pergi event pagi semalam, rasa macam malas nak balik rumah terus dan Sally ajak rakan blogger untuk tengok way...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded