Profile cover photo
Profile photo
Salina Johari
185 followers -
Biarpun Impian Tinggi Melangit...Kaki Tetap Berpijak Di Bumi Yang Nyata !!
Biarpun Impian Tinggi Melangit...Kaki Tetap Berpijak Di Bumi Yang Nyata !!

185 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
Donut Simple dan Gebu...Tanpa Telur
Mood bulan puasa ni macam biasa la....Sal masuk dapur je...semalam terlewat balik lagi...sabar je la...sebelum tu sambil buat keja...kepala dok ligat fikir nak buat kuih apa...sambil jeling jeling jam yang dah hampir ke pukul 6...sobs..sobs.. Sangat kelam k...

Post has attachment

Post has attachment
Ayam Percik Mudah Dan Ringkas
Baru ni kan....Sal teringin nak buat sendiri ayam percik...fikir susah je dalam kepala otak...hehhehe....ape lagi ..time bulan puasa ni nak beli kat bazar...malas nak bersesak...so nak tak nak kena try jugak... Mula la misi meng'google...biasala kaum ibu ni...

Post has attachment
Talam Gula Merah Sedap ...Loyang Kecil
Bila bulan puasa ni...macam biasa...penuh entri dengan menu.... Sal macam biasa la...suka try & error...macam baru ni Sal try buat seri muka...tapi sayangnya tak berapa menjadi...tapi takpe...Sal akan buat jugak lain hari...tak puas hati rasa bila tak menja...

Post has attachment

Post has attachment
Resepi Pau Inti Kelapa Simple dan Sedap
Salam Ramadan semua....Alhamdulillah....diberi keizinan dari DIA untuk merasai Ramadan pada tahun ini...syukur...rebutlah peluang yang ada melalui pengisian ke arah kerohanian dalam bulan yang penuh keberkatan ini...Insha Allah.... Dan untuk mak mak dara......

Post has attachment

Post has attachment
Percutian Itu Perlu.....Kukuh Ikatan Kekeluargaan
Esok lusa....long weekend....so ape plan korang ?? jalan jalan ?? balik kampung ?? pada yang buat perjalanan jauh...servis keta betul betul pastikan condition keta berada dalam keadaaan yang terbaik...dan masa drive nanti pastikan diri rest secukupnya sebel...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded