Profile cover photo
Profile photo
Sabila Azam
Believe and Have Faith
Believe and Have Faith
About
Posts

Post has attachment
My friends and I thought wanna go here this midsem break but ... ive got things to do. Oh well
Nelly The Strange: Tadom hill Banting
Nelly The Strange: Tadom hill Banting
nellythestrange.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
blank.
بسم الله الرحمن الرحيم lama tak menaip kat sini, i guess hilang jiwa kot. oh well. bye.
Add a comment...

Post has attachment
Praktikal CEMACS | USM
بسم الله الرحمن الرحيم Assalamualaikum ! Hollaaa ! Idk why but I really miss my blog... so anyway just gonna post a real quick post - I mean like short post? Oh well decide it yourself. Sebelum masuk uni bulan 9 hari tu kitorang (bebudak yang amek subjek BO...
Add a comment...

Post has attachment
CEMACS stand for Centre Of Marine And Coastal kan? hahhaha tak bape igt our memoriessss teheeee Location: PULAU PINANG. #usmpinang   #cemacs   #biology   #fieldwork
Add a comment...

Post has attachment
Projek RKM USM Group 14 !
Add a comment...

Post has attachment
Wonder Wilderfarm dan Rumah Anak-anak Yatim dan Miskin Nur Kasih | RKM
بسم الله الرحمن الرحيم Assalamualaikum and holaaa ! This is our group project ! The title - RKM project to be exact - Group 14 . Kitorang pergi hari Sabtu till Ahad (11/4/2015 - 2/4/2015) Kitorang turun awal pagi pergi amek barang2 untuk dibawa ke rumah N...
Add a comment...

Post has attachment
And I'm Back Again !
بسم الله الرحمن الرحيم Assalamualaikum ! Haaaa rindunye nak menaip kat blog nieeehhh seriouslyyy ! Anyway first of all nak cakap pasal awat aku privatekan blog aku ni dulu . So the reason is : Just because... Okay actually hari tu terbaca satu artikel or is...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Opening my blog and really I miss my blog.. well private twitter and blog sebab emm sebab dah insaf hahhaha actually nak delete twitter and blog tp tak sampai hati... I love them. Mampu delete insta since tak pakai sangat... but this two media social dah lama pakai got sentimental valuee ecehhh hahahaha 
Add a comment...

Private-ing my blog because... just because.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded