Profile

Cover photo
SAAMBA - savremena ambalaža
4 followers|35,362 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

 
Dve i po decenije postojanja i rada neke firme u stabilnom ekonomskom, društvenom i političkom okruženju ne predstavlja jubilej kome se pridaje posebna pažnja. Međutim kada jedna porodična firma, u uslovima kakvi su obeležili poslednjih dvadeset pet godina na prostorima Srbije, ne samo da opstaje na tržištu već beleži konstantan rast, bilo da je reč o obimu proizvodnje, prometu ili broju zaposlenih, onda četvrt veka rada nesumnjivo predstavlja ju...
1
Add a comment...
 
- Do you want your target customer group to remember your brand?
- Increase your name awareness during storage, shipment – even on the work floor!
- Printed tape is an economical and effective means of communication.
- With it you turn anonymous boxes into recognisable shipment packaging.
- Print the tape with your logo, company name and/or URL -or put a warning, sign or protective text on it.
Printed adhesive tape. Do you want your target customer group to remember your brand? Increase your name awareness during storage, shipment – even on the work floor! Printed tape is an economical and effective means of communication. With it you turn anonymous boxes into recognisable shipment ...
1
Add a comment...
 
Univerzalni aparat - držač za samolepljivu traku švedske proizvodnje Quiet mouse... .http://saamba.rs/carton-sealer.html
 ·  Translate
Poslovne kancelarije firme kao i magacinski prostor od 2011. godine nalazi se u ulici Bulevar oslobodilaca bb (Kružni put). Čačak je udaljen od Beograda 140 km i povezan je putem M-22 (Ibarska magistrala). © Copyright SAAMBA. Početna | O nama | Proizvodi | Sajamske manifestacije | Kontakt ...
1
Add a comment...
 
Samolepljive trake štampane širina od 25 - 150 mm. U saradnji sa engleskom kompanijum INK - TECH izrađujemo najkvalitetnije štampane trake na akrilnoj solvent i hot melt bazi do tri boje.

Samolepljive trake za posebne namene
Samolepljive trake za posebne namene (izolir traka, natron traka)

Sve samolepljive trake poseduju deklaraciju kvaliteta iso 9001, deklaraciju o zdravstvenoj ispravnosti robe izdatu od Instituta za zastitu zdravlja "Dr. Milan Jovanovic - Batut" i DP Institut za higijenu i tehnologiju mesa – Beograd U saradnji sa "MUROLL" Austrija
 ·  Translate
3
Add a comment...
 
Puckave folije
Dvoslojna i troslojna puckava folija različitih primena.
DPF dvoslojna folija je najčešći materijal opšte primene. Upotrebljava se u velikim količinama za pakovanje nameštaja kao i osetljivih proizvoda manje težine (staklo, keramika i sl.). Težina folije je od 50-80 grama po metru kvadratnom. Raznih je boja u zavisnosti od potrebe.

DPF - B prekrivač za bazene povećane težine i sa posebnim dodacima za zaštitu UV i ultraljubičastog zračenja kao i atmosferskih uticaja. Težina folije je od 80-100 grama po metru kvadratnom.

TPF - AL Troslojna polietilenska folija sa aluminijumom.
TPF-AL je mehurasta folija na kojoj je jedna strana kaširana sa 99,9% sa aluminijumskom folijom. Aluminijumska folija ima ulogu da odbija toplotu u pravcu njenog izvora dok vazdušasti jastuci dodatno pomažu u izolaciji. Primena u oblasti akustične i toplotne izolacije (krovovi, potkrovlja, zidovi, podovi, iza grejnih tela i td..).
 ·  Translate
3
Add a comment...
 
VIŠI KVALITET-NIŽA CENA…KREP TRAKE PROIZVEDENE U EU PO NAJVIŠIM STANDARDIMA…FARBARI, LAKIRERI, HOBISTI…SAAMBA VAS OČEKUJE!

http://saamba.rs/samolepljiva-krep-traka.html
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
SAVREMENA AMBALAŽA...  http://saamba.rs/
Polipropilen akrilna traka
Polipropilen solventna traka
Štampane samolepljive trake
Polipropilen trake u boji
Prestreč folija
Samolepljiva krep traka
Streč folija
Puckava folija
Dakt traka
Univerzalni aparat - držač za samolepljivu traku švedske proizvodnje Quiet mouse
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
VELIKA LETNJA AKCIJA! Puckave folije vrhunskog kvaliteta po izuzetno povoljnoj ceni. Pozovite nas i dogovorite najbolje uslove i cenu za vas. I požurite jer akcija traje do isteka zaliha! Tel: +381 (0) 32 55 90 952
 ·  Translate
SAAMBA - savremena ambalaža. Puckave folije. Dvoslojna i troslojna puckava folija različitih primena. DPF dvoslojna folija je najčešći materijal opšte primene. Upotrebljava se u velikim količinama za pakovanje nameštaja kao i osetljivih proizvoda manje težine (staklo, keramika i sl.).
2
Add a comment...
 
Poslednja vest,
Od 25.03.2014., Dva najnovija sertifikata, kao potvrda trajne orijentacije ka unapredjenju kvaliteta, usavršavanju proizvodnje i zaštiti čovekove sredine.
 ·  Translate
Мобилни · Пронађи пријатеље · Беџеви · Особе · Странице · Места · Апликације · Игре · Музика · О Фејсбуку · Направи оглас · Направи страницу · За програмере · Послови · Приватност · Колачићи · Услови коришћења · Помоћ. Facebook © 2014 · Српски.
3
Add a comment...
 
Streč folije za ručno i mašinsko pakovanje, za različite namene. Debljina od 17-30 mikrona sa mogućim istezanjem (elongacijom) od 150-300 % u saradnji sa VIBAC - Italija.
 ·  Translate
3
Add a comment...
 
Prestreč LLDPE folija
Mehanički je preistegnuta na veoma malu konačnu debljinu.
Koristi se kako za mašinsko tako i za ručno omotavanje folijom oko paleta.
Posebno se preporučuju za lomljive i robe koje se lako deformišu prilikom pakovanja.
Takođe, istakli bi velike uštede upotrebom ove folije.
 ·  Translate
3
Add a comment...
Story
Tagline
salepljive trake, streč folije, štampa
Introduction
Savremena ambalaža je osnovana 1991. godine, i do danas je jedan od najvećih proizvođača i distributera samolepljivih traka, štampanih traka i streč folija. Od 2011 godine nalazimo se u novom modernom poslovnom prostoru koji se nalazi u Buleru oslobodilaca Čačka (Kružni put).

Ističemo da smo generalni zastupnik Austrijske firme "MUROLL" od 1994. godine i ta saradnja traje do danas.
Posebno bi želeli da istaknemo karakteristike naših samolepljivih traka, koji podrazumeva izuzetan kvalitet prilikom lepljenja svih vrsta, kako transportne ambalaže, tako i za upotrebu za kancelarijske namene.
Svi naši kupci koji imaju posebne zahteve, u potpunosti su zadovoljni štampanim samolepljivim trakama koje mi proizvodimo.

Vršimo distribuciju streč folija različitih namena od 17 do 30 mikrona, kako folija sa predistezanjem tako i sa elogacijom od 150-350%.

U našoj ponudi imamo i puckavu foliju, različitih debljina u džambo rolnama ili sečenu na formate po zahtevu kupca.

S ponosom naglašavamo da su vodeći proizvođači konditorske, prehrambene industrije naši najveći kupci, kao i proizvođaci građevinskog materijala i nameštaja.
Links
Website
Contact Information
Contact info
Phone
+ 381 (0) 32 55 90 952, + 381 (0) 32 55 90 953
Email
Fax
+ 381 (0) 32 55 90 954
Address
Bulevar Oslobodilaca bb 32000 Čačak