Profile

Cover photo
Verified local business
SEOM
Marketing Agency
Today 9AM–6PM
4,044 followers|1,259,718 views
AboutPostsPhotosYouTubeReviews

Stream

SEOM

Shared publicly  - 
 
След месец започва SEO курс Есен 2015 ! Предварителни дати на курса : 24.09, 8.10, 22.10. 2015 ... Местата са ограничени ! 
http://seom.bg/seo-services/seo-course
 ·  Translate
47
9
Add a comment...

SEOM

Shared publicly  - 
 
 Перфектните момичете от +Searchengines.ru  изпревариха всичко и всички дори и за +SEO конференцията в България :-)
 ·  Translate
24 апреля 2015 года в Софии прошла ежегодная SEO конференция 2015, которая собирает на одной площадке специалистов в области оптимизации и маркетинга из Болгарии, Украины, Англии и других стран.
39
10
Blagovest Georgiev's profile photo
2 comments
 
+Borislav Arapchev беше дал пример за това малко преди конференцията :)
 ·  Translate
Add a comment...

SEOM

Shared publicly  - 
 
Последни промоционални билети за SEO конференция 2015 за клиенти на +SuperHosting.BG  и +Gombashop на цена от 60 лева с ДДС ! http://seoconference.net/
 ·  Translate
8
8
ivanka toneva's profile photo
 
hahaha
Add a comment...

SEOM

Shared publicly  - 
 
Извънреден SEO курс през февруари http://sabitie.bg/event/534
 ·  Translate
74
8
milka atanasova's profile photo
 
mnogo sa krasivi i priqtno sladyrski\6\
Add a comment...

SEOM

Shared publicly  - 
 
Колкото повече разбирате какви са предпочитанията на вашите клиенти както и как се държат те спрямо съдържанието ви, толкова повече ще сте в състояние да използвате маркетинга чрез съдържание, като инструмент за достигане до същите тези клиенти.

За щастие има няколко показателя, които могат много да ви помогнат в това начинание.
 ·  Translate
Някои хора пируват с анализ на съдържание. Повечето не го правят. Ако сте от втория тип, тази публикация е за вас. Истината е, че анализът на съдържание не получава дължимото внимание. Когато лидерите в онлайн маркетинга ни предоставят своите изводи от изследванията, които правят, основните предизвикателства, пред които се изправяме като хора, които се занимават с... Read More
20
Add a comment...

SEOM

Shared publicly  - 
 
Бъдещето е в диалогичното търсене и с алгоритъма #Колибри , Гугъл направи сериозна стъпка в тази посока
 ·  Translate
На годишната конференция SMX East 2014 в раздела «What Is Hummingbird & The Entity Search Revolution?» Маркъс Тобер (Marcus Tober), основател и главен технологичен директор Searchmetrics Inc, Лий Уорън (Lee Warren), вицепрезидент на Lee и Бил Славски, директор на Go Fish Digital, обсъдиха бъдещето на търсенето по същности (entities) и изброиха всички основни промени, които... Read More
19
Add a comment...

SEOM

Shared publicly  - 
 
Курс по фейсбук маркетинг с Бисер Вълов и Иво Илиев с 25% отстъпка

Двама от най-добрите специалисти по фейсбук маркетинг в страната ( +Biser Valov  и +Иво Илиев ) създадоха най-подробния практически курс по темата в България - 24-часово обучение по фейсбук маркетинг в рамките на 6 седмици.

След две успешни издания на курса, третото ще се случи с подкрепата на SEOM, благодарение на което можем да подарим на всички наши партньори специален код за отстъпка, ако желаете да се включите в обучението. Достатъчно е да се регистрирате и да използвате промокод "SEOM", за да получите 25% отстъпка от стандартната цена за регистрация.

Курсът стартира от другата седмица - на 18 май 2015

Повече за него може да научите на сайта му: http://beyondacademybg.com/
 ·  Translate
10
5
Add a comment...

SEOM

Shared publicly  - 
 
+SEO конференция 2015 ! #SEO  отвръща на удара :-)
 ·  Translate
6
Add a comment...

SEOM

Shared publicly  - 
 
Днес, когато всички се опитват да ви продадат нещо и правенето на бизнес е навлязло дълбоко в личните отношения, същите тези отношения са подложени на изпитание. Изпитание, което в електронната им форма се вижда най-ясно. И обикновения потребител, който цени тези си отношения се защитава. Защитава се от това грубо, неканено и досадно навлизане на бизнеса в личния му свят. Хубавата новина за обикновения човек е, че има Google+ като инструмент за тази защита. Хубавата новина за бизнеса е, че потребителя се защитава ефикасно от неговото влияние. Така единствено качественото, подплатено с реална стойност предложение може да остане.

+Георги Георгиев  участник в панел My business на +SEO конференция  2015
 ·  Translate
10
1
Add a comment...

SEOM

Shared publicly  - 
 
При регистрация можете да използвате код SEOM , който ще Ви осигури 15% отстъпка 
 ·  Translate
13
1
Add a comment...

SEOM

Shared publicly  - 
 
Показателите, които измерват доколко съдържанието ви успява да задържи аудиторията, са знак за това доколко можете да печелите лоялни потребители на това, което публикувате. Очевидно е, че колкото по-висока е степента на задържане, толкова по-успешно развивате база от лоялни последователи и плодотворни взаимоотношения.

http://seom.bg/contentmarketing/content-analytics-part-2.html
 ·  Translate
В публикацията Опростен анализ на съдържание, който всеки може да направи  (Част 1), Бари Фелдман представи опростени метрики за това как да бъде измервана консумацията на съдържание и споделянето му. Следва опростено представяне на още няколко метрики, свързани със споделянето, ангажираността и ефективността на съдържанието ви. Показатели, които показват споделянето на съдържанието ви Хората споделят... Read More
22
5
Add a comment...

SEOM

Shared publicly  - 
 
Как SEO експертите имплементират Schema.org и релевантните микроданни, като например RDF, речника Good Relations, тага Publisher и други, за да увеличат CTR-а на сайтовете, които оптимизират, чрез показването на по-дълбоки връзки на сайта и мултимедийни файлове.
 ·  Translate
На годишната конференция SMX East 2014 бяха представени “25 от най-добрите примери за структурирани данни” (Smart Examples Of Structured Data You Can Use Now). В рамките на раздела участниците обсъдиха как  SEO експертите имплементират Schema.org и релевантните микроданни, като например RDF, речника Good Relations, тага Publisher и други, за да увеличат CTR-а на сайтовете, които... Read More
9
2
Websuper's profile photo
 
Това за мен лично е най-трудоемката час от работата и неприятната.
 ·  Translate
Add a comment...
Contact Information
Map of the business location
ul. "Ralevitsa" 94 1680 Sofia Bulgaria
ulitsa "Ralevitsa" 94BGSofia1680
+359 87 828 9289seom.bg
Marketing Agency, Advertising
Marketing Agency
Advertising
Advertising Agency
Business Related
Business Service
E-commerce Service
Education
Services Companies
Web Hosting Company
Web Services
Today 9AM–6PM
Friday 9AM–6PMSaturday ClosedSunday ClosedMonday 9AM–6PMTuesday 9AM–6PMWednesday 9AM–6PMThursday 9AM–6PM
Google+ URL

Street View

Panorama
Write a review
Review Summary
5.0
15 reviews
5 star
15 reviews
4 star
No reviews
3 star
No reviews
2 star
No reviews
1 star
No reviews
Photos
Scrapbook photo 2
Scrapbook photo 3
Scrapbook photo 4
Scrapbook photo 5
Scrapbook photo 6
Upload public photo
Your Activity
All reviews
Constantine Bachvarov's profile photo
Constantine Bachvarov
2 years ago
Огнян Младенов и SEOM са едни от малкото експерти в своите области в България. Освен страхотните резултати, отговорността и експертното отношение, Огнян Младенов е и страхотен човек с дълбоки познания в своята област, които никога не се колебае да споделя с другите. Пример за последното е разбира се курсовете по SEO, които провеждат няколко пъти годишно. Като бивш ученик препоръчвам техните курсове по SEO за всички, които искат да бетонират своите основни познания. На мен лично ми донесоха много полезни детайлни SEO практики, които и до ден днешен участват в работата ми.
• • •
Dimitar Dimitrov's profile photo
Dimitar Dimitrov
3 years ago
SEOM, в лицето на Оги Младенов, е SEO компанията-пионер на БГ пазара от над 14 години. Благодарен съм на всички от екипа за огромните усилия, които полагат за бранша на онлайн маркетолозите и за уникалните събития. Едва ли има друга SEO компания в Източна Европа, която да е толкова отдадена на индустрията и да прави толкова много за нея. А и да не забравяме, че SEOM имат много доволни клиенти, което само по себе си говори защо носят титлата на най-добрата SEO компания в България.
• • •
Веселин Кръстанов's profile photo
Веселин Кръстанов
3 years ago
Отдавна следя публикациите на SEOM от които може много да се научи. Изказвам им благодарност. Наближава момента в който ще им стана клиент, защото не мога да се справя без помощ, а SEOM са най-добрите.
NRJ Soft's profile photo
NRJ Soft
3 years ago
Лесно е да се печелят пари, трудно е да се печелят пари и да се създаде висок стандарт на образование и взаимопомощ сред SEO общността. Поздравления за избора на трудното решение.
Stenik - онлайн магазини и Magento програмиране's profile photo
Stenik - онлайн магазини и Magento програмиране
3 years ago
Уважаваме и признаваме SEOM начело с Огнян Младенов, като най-доказаните SEO специалисти в България. Неколкократната успешна работа по уеб дизайн проекти и онлайн магазини на Stenik (от страна на разработчик) и SEOM (като SEO консултант) е доказвала професионализма им и е водила до изключително задоволителни резултати от работата на оптимизаторите за клиентите на Stenik. Бих препоръчал SEOM като доверен партньор, ако желаете да имате уеб сайт или онлайн магазин с високи позиции в Google!
• • •
Borislav Arapchev's profile photo
Borislav Arapchev
3 years ago
Зад всяка фирма седи нейният основател - в СЕОМ това е Огнян Младенов. Освен като отличен специалист по оптимизация за търсачки (и първият в България) той е познат и като прекрасен човек. От него аз съм получил много подкрепа, знания, отлични съвети и приятелско отношение. Много големи български проекти дължат популярността си на него и услугите на фирмата му! Препоръчвам на всички Огнян и SEOM за SEO услуги!
George Mitsov's profile photo
George Mitsov
3 years ago
Посетил съм доста семинари организирани от Огнян Младенов / СЕОМ.БГ и винаги са били на ниво. Не мисля че в България има по-добри СЕО Специалисти от техния екип :)
Nina Trankova's profile photo
Nina Trankova
2 years ago
Професионално обучение според най-новите стандарти в света, естествено за осъзнати и инициативни хора.
Точно Къща за гости Кузманови край Елена избрахме за следващияteam building на SEOM
Public - 2 years ago
reviewed 2 years ago
Вече и страниците могат да публикуват отзиви :-) Ако скоро ни обединят и профилите ще е супер !
Public - 3 years ago
reviewed 3 years ago
2 reviews
Map
Map
Map