Profile cover photo
Profile photo
Sólyom Tamás
60 followers
60 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
A Pécsi Marci és általam a Café Zsivágóban havonta egyszer jelentkező Zenedoboz "klubunkban", a nyár előtti évadzáró est vendégei Attila Dóka és Péter Dóka voltak. Természetesen én is zenéltem és mivel nézőként - vesztére - Jenei Szilveszter Jenei is jelen volt, megkértem, hogy gitározzon az egyik dalomban. Így született a Téri dal című művem ezen változata, melyet Juhász Melinda vett videóra és tett közzé. Köszönet mindenkinek.
Add a comment...

Post has attachment
Június harmadik hétfőjén, azaz 19-én, este héttől ismét Zenedoboz. Meghívott vendég Dóka Attila és Dóka Péter, akiket saját szövegű dalaikkal a József Attila Vers-Dal Fesztiválon hallhatott a Negyérdemű. Ezt a fellépési lehetőséget a zsűri különdíjaként kapták.
Erre az alkalomra Pécsi Marcell - az este egyik házigazdája - különleges csemegével készül, egy blokkban játszik majd és Szergej Jeszenyin műveiből készült összeállítását adja elő. Az estet a másik házigazda, Sólyom Tamás, azaz e sorok írója foglalja majd keretbe, azaz rá hárul a nyitó és a záró zenei blokk.
Mindenkit nagy szeretettel vár az összes fellépő.
Photo
Commenting is disabled for this post.

Post has attachment
https://www.facebook.com/events/306396753056995/

A Café Zsivágó kiváló hely, Marcival jártunk ott, és kitaláltuk, hogy szívesen zenélnénk, csinálnánk ott valami rendszeres klub-szerűt. Szerencsésen sikerült is egyeztetni, hogy minden hónap harmadik hétfőjén mi ott előfordulnánk. A hétfő ugyanis a kávézó legnyugisabb napja. Nekünk kell majd mozgalmassá tenni. Marcival azt is kitaláltuk, hogy vendég előadóval színesítenénk az alkalmakat, persze csak egy-két fős akusztikus formáció jöhet számításba, mert a helyszín viszonylag kicsi. Viszont pont azért kellemes, otthonos estéknek nézünk elébe. Az első alkalommal nem lesz vendég, mi leszünk a vendégek. Meglátjuk, hogy sikerül, és akkor majd bátran tervezgethetünk. Egyszóval, ha szeretnél velünk tölteni néhány kellemes órát és hallgatni zenéinket, meg persze beszélgetni - velünk is -, akkor szeretettel várunk.
SZEPTEMBER 19. 19 óra
Commenting is disabled for this post.

Post has attachment
Szerelmesek! Szerelmesek ismerősei, barátai, rokonai! Mindenki, aki volt, van, vagy lesz ilyen állapotban. Mindenki, aki hallott már ilyesmiről. Töltsetek velünk egy kellemes estét a Kozmosz Vegán Étteremben, a VI. kerület, Hunyadi tér 11. szám alatt. Kóstoljátok meg a hely különleges finomságait. Hallgassatok énekelt verseket a Napkő Projekt (Deme-Farkas Rita és Sólyom Tamás) előadásában. Vendégünk lesz Dolák-Saly Róbert, akivel a szerelemről és más hasonlókról beszélgetünk. Gyerekbarát program, hat órai kezdés. Élőzene és kulináris élmény. Ne hagyd ki!
Add a comment...

Post has attachment
I've just unlocked #OneDrive on Drive by #Jolicloud. Get extra free storage here http://joli.io/r/CD808m
Add a comment...

Post has attachment
Kedves barátom, ismerősöm.
Ismét egy kellemes estre hívunk, amit, mint azt láthatod is, Napkő Projekt néven hirdetünk meg. A Napkő Projekt nem egy új zenei vállalkozás, hiszen 2011-ben hoztuk létre. Eddig békésen pihent, most - a nagy sikerre való tekintettel - újraindítottuk. Szeretettel várunk harmadik zenés együttlétünkre a Bonyai Étterembe. Saját szövegű dalokkal, megzenésített versekkel és egy-két meglepetés dallal igyekszünk majd klubos hangulatot teremteni. Várunk szeretettel.
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded