Profile cover photo
Profile photo
Rygg og Rehab
Velkommen til Rygg og Rehab Naprapatklinikk
Velkommen til Rygg og Rehab Naprapatklinikk
About
Posts

Post has attachment
Tirsdag 3. april er Fysioterapeut Martine Kløvjan tilbake fra mamma-perm. Hun er å treffe ved Rygg og Rehab Røyken på Røykenbadet og Rygg og Rehab Sætre på Trento Treningssenter.

Se bilder av henne og nyeste medlemmet i Rygg og Rehab familien i artikkelen under her.

Vi har akuttvakt hele påsken. Ut i sola, folkens! Bevegelse ute i naturen er den beste medisin mot muskler og ledd.
Add a comment...

Post has attachment
Dårlig søvn påvirker kroppen på mange måter, og er ofte grobunn for stiv nakke, spenningshodepine og migrene. Men hva er årsaken til at du sover dårlig? Med denne artikkelen får du 5 tips til å sovne bedre, og dermed en guide til å unngå dårlig søvn. Tipsene er veldig enkle, og du kan teste de ut allerede i kveld.
Add a comment...

Post has attachment
En ting er at hodepine er utrolig plagsomt. En annen ting er at det kan være frustrerende og ikke vite hvorfor det oppstår. Dette kan du enkelt kartlegge ved hjelp av appen Hodepinedagboka.

Du kan lese mer om den her 😃👍

Vi hjelper pasienter med spenningshodepine og migrene daglig ved våre klinikker. Dette har veldig ofte en sammenheng med spenninger i muskler rundt nakke, hals, skuldre, tinning og kjeve.
Add a comment...

Post has attachment
Skal du på opptak til befalskolen, politihøyskolen, paramedic eller liknende? Da benyttes ofte Coopertest i forbindelse med opptaket. Denne løpstesten hvor man løper så langt man klarer på 12 minutter er en fin måte å se hvilket nivå man er på hva gjelder kondisjon og generell helse.

I denne ukens artikkel på naprapatbloggen.no så kommer vi med noen tips og triks for å bli bedre, forebygge skader samt noen kommentarer fra våre pasienter som driver med opptak akkurat nå.

Artikkelen er skrevet av Osteopat Eirik Kristiansen som jobber ved Rygg og Rehab Asker og Rygg og Rehab Drammen.

God speed! :D
Add a comment...

Post has attachment
Har du hørt podkasten "12 uker" med Berit Nordstrand og Klaus Sonstad? Den tar opp mye gode råd og fine oppskrifter som er enkle å få inn i hverdagen. Her er en kort oppsummering og litt kommentarer om den første episoden om sukker fra vår egne ernæringsfysiolog 😄👍

Les: Søtere dager uten sukker.
Add a comment...

Post has attachment
Mange er plaget med stivhet og krampe i leggene. Men kan det være blodpropp i leggen som man har hørt om tidligere? 🤔

Denne ukens artikkel på bloggen handler om dyp venetrombose i leggen, og hvilke risikofaktorer og symptomer som kjennetegner dette.

Heldigvis er dette forholdsvis sjeldent, men kjekt å kunne vite hva som skiller det fra hva som er vanlige plager i leggen.
Add a comment...

Post has attachment
Har du tenkt noe over hva nyttårsforsettene skal være på denne tiden om en måneds tid? Trene mer, spise sunnere osv? Start allerede i dag. Denne ukens artikkel på naprapatbloggen er fra vår ernæringsfysiolog Kristine Klægstad Moen, og inneholder noen gode tips for helsa som du kan begynne med allerede i dag og ta med deg inn i juleferien. The greatest wealth, is health.
Add a comment...

Post has attachment
Har du opplevd akutte ryggsmerter før, så vet du at det ikke er spesielt hyggelig. Vi jobber med behandling av akutte ryggplager hver dag ved våre klinikker, og i denne artikkelen tar vi opp de vanligste spørsmålene vi møter på. 8 spørsmål og svar om ryggsmerter. Vi viser deg også 3 enkle øvelser du kan gjøre for å lette på smertene.
Add a comment...

Post has attachment
Er du student eller pendler du til og fra en kontorjobb? Valg av riktig ryggsekk kan være utslagsgivende for å unngå plager i rygg, skuldre og nakke. I denne ukens artikkel på Naprapatbloggen finner du noen gode råd for å forebygge at dette kan bli et problem.

God helg! :)
Add a comment...

Post has attachment
Har du tråkket over? Går du og halter? Osteopat Eirik Kristiansen har denne uken skrevet en artikkel på naprapatbloggen om hva man skal gjøre for å håndtere overtråkk og forstuing på best mulig måte. Det er kjempeviktig hva man gjør de første timene etter ankelovertråkket har inntruffet, ettersom det kan utgjøre forskjellen på å ha vondt et par dager til å ha plager med ankelen i flere uker fremover. Artikkelen har også noen enkle øvelser du kan gjøre for å få i gang bevegeligheten igjen samt hva du bør gjøre i opptrenings / rehab perioden i etterkant.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded