Shared publicly  - 
 
In Mumbai, there’s a politician named Bal Thackeray who absolutely hates Valentines Day. If any stores stock Valentines Day, he send thugs to burn them down. If anyone has a party on February 14th, his followers will rush in and rough everyone up. One year that happened, and the party turned out to be a wake.

I had a weird fascination with Bal though, because he’s a retired cartoonist. So the year I lived in India, this is the Valentine’s Day card I made for all my coworkers.
110
29
hariom sharma's profile photoVijay Pratap's profile photoКристя Исакиева's profile photoАлина Ярмиева's profile photo
27 comments
 
he is just an old retard........who has nothing else to do
kari d
 
Bonne St-Valentin à vous
Translate
M Isman
 
haha very cute...
nice idea man!
Translate
 
pappu can't dance saala i like v much i m also fan of Bal Thakre
Sal PN
 
He is not a politician. He is a thug. For gang leaders to get immunity in India they turn to politics. He is a shame to humanity.
 
If I am not wrong that's not the case since last couple of years...
 
Yeah, I heard rumors it was starting to become less strict, but I haven’t been in India for a few years.
 
india is following west at a great speed...
 
Валентина Бессарабова, В Мумбаи, есть политик имени Бал Теккерей, который абсолютно ненавидит День Святого Валентина. Если магазины акции День Святого Валентина, он послал бандитов, чтобы сжечь их. Если у кого есть партии 14 февраля, его последователи будут бросаться в грубой и все вверх. Сроком на один год, что произошло, и партия оказалась после.

У меня было странное увлечение Бал хотя, потому что он отставной карикатурист. Так что год я жил в Индии, это день карты Валентина я сделал для всех моих коллег.
Translate
 
а по русски нельзя или забыли ?
Translate
 
В Мумбаи, есть политик имени Бал Теккерей, который абсолютно ненавидит День Святого Валентина. Если магазины акции День Святого Валентина, он послал бандитов, чтобы сжечь их. Если у кого есть партии 14 февраля, его последователи будут бросаться в грубой и все вверх. Сроком на один год, что произошло, и партия оказалась после.

У меня было странное увлечение Бал хотя, потому что он отставной карикатурист. Так что год я жил в Индии, это день карты Валентина я сделал для всех моих коллег
Translate
 
You rule, 'cos you called him a politician but India watchers know what Shiv Sena really is. :-) 
Translate
 
+Ryan Estrada Things have changed here, they are no more the same as they used to be... "The only constant is change."
 
Hmm..I can understand not digging it if you're not in a relationship, but it sounds like he may be taking it a bit too far...
 
oh i don't like v-day for other reasons too....
Add a comment...