Profile cover photo
Profile photo
Rozita Cerita Ita
423 followers -
ABOUT ME
ABOUT ME

423 followers
About
Communities and Collections
View all
Posts

Post has attachment
Abg long sertai perlawanan catur!
assalamualaikum semua,  lamanya takde coretan di blog kesayangan ni.. aku banyak menulis di facebook sejak akhir-akhir ni.. antara sebabnya ialah kesuntukan masa.. dan ini pun kisah yang aku salin dari facebook tadi.. Hari ni seharian duduk kat Hotel Grand ...
Add a comment...

Post has attachment
Menang hadiah dari Johnson's!
assalamualaikum semua,  aku lupa nak cerita yang aku menang hadiah dari Johnson's tau hari tu.. tu la kalut pasal benda lain yang sampai sekarang belum selesai lagi ni.. selagi tak habis benda nan satu ni memang aku kalut la memanjang.. sampai lupa hobi nan...
Add a comment...

Post has attachment
Rumah tinggal hilang seri?
assalamualaikun semua, semalam waktu kami lalu di kawasan perumahan kami timbul persoalan pasal rumah tinggal yang hilang seri.. adakah betul rumah yang ditinggalkan tiada berpenghuni akan hilang serinya? susah nak cakap.. tapi dari pemerhatian kami sekitar...
Add a comment...

Post has attachment
Sambutan Hari Raya di tempat kerja
assalamualaikum semua, semalam selamat berlangsung majlis sambutan hari raya di tempat kerja aku ni.. alhamdulillah majlis berjalan dengan lancar.. kalau ikutkan kami memang jadikan acara sambutan hari raya di tempat kerja kami ni sebagai acara tahunan.. wa...
Add a comment...

Post has attachment
SYAMPU RAMBUT KANAK-KANAK CARRIE JUNIOR ODOUR BUSTER ~ ALAMI RAMBUT HARUM DAN SEGAR SEPANJANG HARI!
SYAMPU RAMBUT
KANAK-KANAK CARRIE JUNIOR ODOUR BUSTER ~ ALAMI RAMBUT HARUM DAN
SEGAR SEPANJANG HARI! Assalamualaikum semua, pernah tak korang mengalami
bau yang kuat dari kulit kepala dan rambut yang berpeluh selepas anak korang bermain di luar atau pulang d...
Add a comment...

Post has attachment
Tetiba teringin Kek Marble Mak Jemah
assalamualaikum semua, semalam entah kenapa aku tetiba teringin kek marble mak jemah.. aku pernah tulis pasal resepi kek marble mak jemah dulu kat blog ni.. lepas tu teringin sangat nak makan dari sebelum raya lagi tau.. tapi disebabkan aku pulun nak buat k...
Add a comment...

Post has attachment
Duit Raya Kakak Husna hilang!
assalamualaikum semua, hari ni aku tetiba pulak teringat nak coretkan sesuatu.. pasal duit raya kakak husna hilang di hari raya baru ni.. mesti korang pun sama terkejut dan akan ada soalan.. macamana boleh hilang? kannnn? mehlah aku ceritakan bagi tanda tan...
Add a comment...

Post has attachment
Selamat Hari Raya Aidilfitri dari Ceritaita
assalamualaikum semua, hari ni aku dah mula bertugas semula di tempat kerja.. sebenarnya semalam lagi dah mula kerja.. hari agak suram hari ni.. jalan pun masih lenggang nampaknya.. senang hati je pegi kerja tadi dalam keadaan tak sesak dan lapang selapang-...
Add a comment...

Post has attachment
" A Fresh New Addition to Domino’s Hottest Korean Sensation"
assalamualaikum semua,  Fall in love all over again with the sweet and spicy  Ssamjeang flavors especially created by Domino’s Pizza. Hot on the trail of its p opular Ssamjeang Pizza range, Domino’s introduces its latest addition, the new  Ssamjeang Prawn p...
Add a comment...

Post has attachment
Resepi Japanese Crisp Cookies
assalamualaikum semua,  korang tengah buat apa tu?  Tengah anyam ketupat eh.. aku tak anyam ketupat kot tahun ni.. cari daun tak jumpa-jumpa.. stress.. 2 tahun lepas pun ginilah.. sudahnya aku beli gak daun kelapa yang harganya tinggi melanggit.. 15 helai R...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded