Profile cover photo
Profile photo
SC Royalty Webdesign SRL
11 followers
11 followers
About
Posts

Post has attachment
Romania Mama este un portal ce isi propune sa aduca in acelasi loc toate informatiile necesare romanilor de pretutindeni.
De la stirile mondene, sportive sau politice, pana la sfaturi despre imbracaminte si mancare, articolele site-ului trezesc interesul tuturor varstelor.
In plus, site-ul este un loc de intalnire pentru persoanele publice, echipele sportive si institutiile ce doresc sa-si faca cunoscute la nivel national initiativele.

Site-ul beneficiaza de un modul de administrare complex de unde pot fi adaugate, modificate cu usurinta toate informatiile, se pot accepta comentariile si se poate urmari activitatea userilor inscrisi.

O alta componenta principala a site-ului este zona de campanii publicitare. Acestea pot fi adaugate si modificate oricand, fiind amplasate in pozitii cheie in intreg site-ul.

Modulul este structurat pe mai multe nivele de acces, securizat si criptat conform noilor tehnologii.
Add a comment...

Post has attachment
Activitatea firmei Global Farming din Germania se bazeaza pe proiectarea si dezvoltarea fermelor in diverse regiuni agricole din lume. In aceste zone, fermele lor produc alimente si energie pentru secolul 21.

Global Farming este un grup de investitori din Austria si Germania care ofera servicii de:

Proiectie de Ferme
Auto-gestionarea fermelor
Managementul intreprinderilor agricole
Contractarea terenurilor agricole
Management complet
Servicii in sectoarele agricole
 

Site-ul creat de compania noastra este modern, elegant si usor de utilizat. Designul a fost realizat luand in considerare domeniul principal de activitate al companiei: agricultura.

Pagina de prezentare pentru investitorii in agricultura este in limba germana si engleza si are pagini de prezentare structurate pe categorii, galerii foto si galerii video, formular de contact si localizare pe harta. Site-ul are o sectiune de login clienti, in care utilizatorii pot vedea cele mai recente stiri si rapoarte in agricultura.
Add a comment...

Post has attachment
Tocmai am finalizat site-ul pentru cel mai mare importator de artificii din Romania, Fireshow Timisoara.
Va invitam sa vizitati site-ul si de ce nu sa comandati.
Add a comment...

Post has attachment
Creare magazin online si identitate firma (design logo, design carti de vizita, design foi cu antet, website design...)
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded