Profile cover photo
Profile photo
Rotay Club Drobeta Turnu Severin Continental
4 followers -
Rotay Club Drobeta Turnu Severin Continental
Rotay Club Drobeta Turnu Severin Continental

4 followers
About
Posts

Post has attachment
Strategia și obiectivele #RotaryInternational
În 2001-02, odată cu intrarea în al doilea secol de existenţă al Rotary International, a început elaborarea unui plan strategic pentru a ghida organizaţia. Planul a fost revizuit şi actualizat periodic de atunci.
În 2009, Consiliul a efectuat o examinare aprofundată a Planului strategic Rotary International. Această revizuire a inclus un sondaj printre 14.000 de rotarieni din întreaga lume, cu privire la priorităţile organizaţiei, coordonarea de grupuri de lucru pentru a fixa imaginea Rotary în diferite ţări, precum şi analizarea altor date şi studii. Planul revizuit, începând cu 1 iulie 2010, reflectă rezultatele acestei cercetări şi unifică, de asemenea, direcţia strategică a Rotary International şi Fundaţiei Rotary.
https://www.setthings.com/ro/strategia-si-obiectivele-rotary-international/
Add a comment...

Post has attachment
Noi beneficii pentru rotarieni: Rotary Global Rewards

Noul program de beneficii oferă membrilor Rotary acces la reduceri pentru o varietate de produse si servicii alese în funcţie de interesele lor.

Rotary Global Rewards oferă reduceri la închirieri auto, hoteluri, restaurante, și divertisment.

http://www.rotarydrobeta.org/noi-beneficii-pentru-rotarieni-rotary-global-rewards/
Add a comment...

Post has attachment
#Cluburi #Rotary electronice (e-Cluburi)

e-Cluburile Rotary seamănă mult cu cluburile Rotary tradiţionale: membrii se întâlnesc săptămânal, dezvoltă proiecte de servicii, susțin Fundația Rotary, și socializează între ei. Deci, ce este diferit la e-cluburi? Membrii lor se pot întâlni online atunci când este convenabil pentru ei, zi sau noapte, în orice zi a săptămânii.

http://www.rotarydrobeta.org/cluburi-rotary-electronice-e-cluburi/
Add a comment...

Post has attachment
Surse de finanțare disponibile pentru organizaţiile neguvernamentale de la Uniunea Europeană

Organizațiile neguvernamentale și organizațiile societății civile reprezintă un grup-țintă firesc, eligibil pentru o parte importantă din finanțarea UE, deoarece acestea sunt active în numeroase domenii acoperite de politicile UE, fără a avea scop lucrativ, ceea ce reprezintă o condiție preliminară pentru a primi fonduri de la bugetul UE.

De fapt, este dificil să se găsească un program UE care să nu includă, într-un fel sau altul, o oportunitate de finanțare pentru ONG-uri. Finanțarea este disponibilă atât prin programele desfășurate de autoritățile naționale și locale, care sunt finanțate prin fonduri structurale, cât și prin programele desfășurate de Comisie.

http://www.rotarydrobeta.org/surse-de-finantare-disponibile-pentru-organizatiile-neguvernamentale-de-la-uniunea-europeana/
Add a comment...

Post has attachment
#Rotary Friendship Exchange (Schimburi de prietenie Rotary)

Rotary Friendship Exchange încurajează rotarienii și familiile lor să îşi facă vizite reciproce în alte țări, găzduindu-se reciproc și învățând despre diferite culturi la faţa locului. Participanții fac schimb de experienţă cu alte culturi și leagă prietenii locuind în casele membrilor clubului Rotary din altă țară. Acest program ajută la înțelegerea internațională și pacea în lume prin contact personal la nivel transfrontalier în timp ce se dezvoltă relații intercluburi care conduc la prietenie și proiecte pentru servicii.

http://www.rotarydrobeta.org/rotary-friendship-exchange/
Add a comment...

Post has attachment
Moroi

Un moroi este un tip de vampir sau fantomă în folclorul românesc. În unele versiuni, un moroi este fantoma unei persoane decedate care a părăsit mormântul pentru a extrage energia din cei vii. Moroii sunt adesea asociaţi cu alte figuri din folclorul românesc, cum ar fi strigoii (un alt tip de vampir), vârcolacii sau pricolicii. Moroii sunt, de asemenea, cunoscuţi sub numele de vampiri muritori, în timp ce strigoii sunt vampiri nemuritori.

http://www.aluzii.ro/moroi/
Add a comment...

Post has attachment
#Descarcă #gratuit #carte electronică: Ghid #Rotary International - #Cluburi Rotary

Un ghid pentru şi despre rotarieni, Rotary International, cluburile Rotary, şi programele finanţate de Rotary International.

Principalul obiectiv pentru Rotary este să servească – în comunitate, la locul de muncă, peste tot în lume. Cei 1,2 milioane de rotarieni constituiţi în peste 34.000 cluburi în aproape toate ţările din lume sunt dedicaţi cu toţii idealului de a servi mai presus de sine înşişi.

Cluburile Rotary sunt accesibile pentru persoane din toate culturile şi etniile, şi nu sunt afiliate cu nicio organizaţie politică sau religioasă.

Familia rotarienilor se extinde peste rotarieni ca persoane fizice şi cluburi Rotary, incluzând şi alte persoane care au ca scop să servească, aducându-şi contribuţia la activitatea organizaţiei. Grupuri, precum Rotaract, Interact, şi Rotary Community Corps, servesc alături de cluburile care sponsorizează, folosindu-şi diversele aptitudini pentru a îmbunătăţi calitatea vieţii în comunităţile lor

Suntem 1,2 milioane de vecini, prieteni, și lideri ai comunităților, care activează împreună pentru a crea schimbări pozitive, durabile, în comunitățile noastre și în întreaga lume.

Ocupaţiile, culturile şi ţările noastre diferite ne oferă o perspectivă unică. Pasiunea noastră comună pentru a servi ne ajută să ducem la bun sfârşit realizări remarcabile.

http://www.rotarydrobeta.org/downloads/ghid-rotary-international-cluburi-rotary/
Add a comment...

Post has attachment
#Rotary International
Suntem 1,2 milioane de vecini, prieteni, și lideri ai comunităților, care activează împreună pentru a crea schimbări pozitive, durabile, în comunitățile noastre și în întreaga lume. Ocupațiile, culturile și țările noastre diferite ne oferă o perspectivă unică. Pasiunea noastră comună pentru a servi ne ajută să ducem la bun sfârşit realizări remarcabile.
http://www.rotarydrobeta.org/rotary-international/
Add a comment...

Post has attachment
#Fundaţia #Rotary
Fundaţia Rotary ajută cluburile şi districtele Rotary să colaboreze pentru a oferi servicii semnificative, durabile. Granturile fundaţiei susţin proiecte care oferă apă curată, îngrijire medicală, cursuri de alfabetizare, şi alte aspecte esenţiale pentru persoanele din întreaga lume care au nevoie de ele. Din 1947, rotarienii au contribuit cu aproape 2,9 miliarde dolari prin fundaţie pentru a finanţa aceste eforturi vitale.
http://www.rotarydrobeta.org/fundatia-rotary/
Add a comment...

Post has attachment
Testul celor patru căi, pentru rotarieni - Rotary Club Drobeta Turnu Severin Continental - http://ow.ly/AYlo1 ^NS
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded