Profile cover photo
Profile photo
Emilinda
60 followers
60 followers
About
Posts

Post has attachment
Public
Pakej Perkahwinan Eksklusif Enak Rasa di Hype Motorsports Hotel KL
Tak lama lagi dah nak hujung tahun. Hujung tahun ni selain cuti sekolah, musim kenduri pun ye jugak. Zaman sekarang ni dah jarang sangat orang buat gotong-royong kan? Lagi-lagi kalau kat bandar, semua nak mudah ambil catering je. Memudahkan semua orang. Kal...
Add a comment...

Post has attachment
Public
Lebih Sihat & Lebih Ruang Dengan Philips Viva Collection Airfryer XXL
Siapa tak suka makanan bergoreng, kan? Lagi-lagi kalau deep fried . Ya Allah, nikmat betul. Dari keropok lekor, cekodok, nugget, sosej, ayam goreng, eh macam-macam lagi la. Tapi yang sedap tu la yang mendatangkan bahaya kepada kesihatan. Mana tidaknya, gore...
Add a comment...

Post has attachment
Public
Skim Thohir 2018 – Memudahkan Pembayaran Zakat Melalui Potongan Gaji
Kalau zaman belajar dulu saya tak ambik kisah sangat soal zakat. Almaklum, student lagi kan. Tak perlu bayar zakat pendapatan. Tapi isu pembayaran zakat ni mula saya ambil serious sejak saya dah mula bekerja. Yela, bila kita dah ada punca pendapatan sendiri...
Add a comment...

Post has attachment
Public
Pengalaman di Nights of Fright 6, Sunway Lagoon.
Baru-baru ni saya dijemput ke pelancaran Nights of Fright 6 (NOF6), Sunway Lagoon . Saya ni bukanlah sejenis yang berani, tapi saya sukakan cabaran. Suka nak takutkan diri sendiri. Kalau ada filem hantu tu, sengaja nak pi tengok waktu malam. Ada perkongsian...
Add a comment...

Post has attachment
Public
PENGALAMAN KALI PERTAMA DIMASUKKAN KE HOSPITAL
Sekitar 4 minggu yang lepas, saya dimasukkan ke ward. Seumur hidup saya ini merupakan kali pertama saya warded. Selama ni duk kerap demam jugak, almaklum antibodi makin lemah seiring pertambahan usia. Gittew, haha. Tapi selama ni duk demam pun masih terkawa...
Add a comment...

Post has attachment
Public
Althea Real Fresh Skin Detoxer – Segarkan Muka Dalam 10 Saat.
Althea Real Fresh Skin Detoxer – Pertama kali dengar tentang produk penjagaan wajah terbaru dari Althea ni, rasa teruja betul. Mana tidaknya, setiap produk yang dikeluarkan dibawah jenama Althea setakat ni semuanya tidak mengecewakan. Saya sememangnya pengg...
Add a comment...

Post has attachment
Public
Face Mask Pilihan Saya - Mary Kay Botanical Effect Mask
Assalamualaikum dan hai. Hari ni nak berkongsi tentang salah satu face mask kegemaran saya sejak beberapa tahun yang lepas. Tak dinafikan la kebiasaannya orang perempuan ni memang akan ada banyak jenis face mask dalam koleksi mereka (saya tak terkecuali). T...
Add a comment...

Post has attachment
Public
Add a comment...

Post has attachment
Public
Pengalaman Menginap di WP Hotel, KL
Kali ni nak cerita tentang pengalaman bermalam di WP Hotel, KL . Actually kisah ni dah agak lapuk. Almaklum, sejenis yang suka peram gambar dan story lama-lama. Dah free sikit baru godek-godek balik gallery , baru ingat nak story . Haha. Kisahnya, sekitar s...
Add a comment...

Post has attachment
Public
Biskut PinPin – 6 Perisa Kegemaran Kanak-kanak Dengan Mainan Percuma
Kalau korang lahir dan membesar tahun 90an rasanya korang mesti ingat mainan Tora kan? Ingat lagi zaman kecik-kecik dulu kalau tak dapat Tora ni, tak nak keluar dari kedai hahah. Perangai sangat kannnn. Mana tidaknya, duk gilakan sangat mainan yang ada dala...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded