Profile cover photo
Profile photo
Rosmiza Ali (KekZa)
4,236 followers -
Pengedar Shaklee Malaysia (Based In Kajang, Selangor) - 💯% Suplemen/Skincare Semulajadi
Pengedar Shaklee Malaysia (Based In Kajang, Selangor) - 💯% Suplemen/Skincare Semulajadi

4,236 followers
About
Posts

Post has attachment
Tunggu customer datang pickup barang..☺️💕

Post has attachment
DONE POSTAGE FOR TODAY !👏🏼👏🏼

-
VITAMIN C PLUS + VITA C CHEW terbang ke Wangsa Maju..

ESP TWIN PACK + FREE SAHKER terbang ke Sekinchan..

Now waiting for customer yang nak datang pickup ESP TWIN PACK + FREE SHAKER lak..😊

Alhamdulillah dipermudahkan segala urusan harini. Lega rasa dah setel pos barang customer..

Siapa lagi nak selit order meh roger2 Kekza meh! Servis terbaik punyo boskuuuhh..😘

http://rosmizaali.wasap.my/

#kekzabeauty
#shakleebykekza
PhotoPhotoPhoto
18/01/2019
3 Photos - View album

Post has attachment
YEAY! STOK SHAKER DAH SAMPAI !!!😍👏🏼👏🏼

Ni semua FREE GIFTS untuk semua yang grab offer ESP PROMO bulan ni dengan Kekzabeauty.

Suka ke tidokkk?☺️

Siapa nak? Meh whatsapp laju2.

Stok tak banyak ni tau. So siapa laju dia dapat dulu..😘

📲 http://rosmizaali.wasap.my/

#kekzabeauty
#shakleeESP
Video
Video
Video
Photo
18/01/2019
4 Photos - View album

Post has attachment
Musim orang ganti puasa ni ESP memang laku keras weyh!😄

Jom lah grab sekali alang2 tengah murah gila ni.

Whatsapp keh!😉

http://rosmizaali.wasap.my/
Photo

Post has attachment
Sekarang dah start musim orang ganti puasa. Cabaran ganti puasa ni, sebab kita sorang je puasa.

So godaan tu extravaganza sikittt..😅

Orang duk ngap2 depan muka kita, mulalah perut jadi lapar & pedih.

Kekza dulu selalu macam tu.

Tapi sejak amalkan bersahur dengan #ESP ni alhamdulillah tenaga maintain je sampai petang.

Perut pun boleh tahan lapar sampai petang.

Takde dah kejadian pedih ulu hati pukul 10-11 pagi!😊💕

#kekzabeauty
#ShakleeESP
Photo

Post has attachment
PROMO BERHANTU BULAN INI !👻

Korang wajib grab tau promo ESP bulan ni sebab tengah murah gila. And ESP ni memang kegemaran seluruh rakyat Malaysia.

Dia cover dari hujung rambut sampai hujung kaki..

✅ kulit jadi lebih anjal dan gebu
✅ mengawal pertumbuhan jerawat
✅ pudarkan parut
✅ sesuai utk mereka yg ingin turunkan berat badan
✅ menguatkan akar rambut dan mengurangkan rambut gugur
✅ mencantikkan kuku & kuku jadi lebih kuat tak rapuh
✅ beri tenaga segera
✅ kekalkan tenaga untuk jangka masa yg panjang
✅ meningkatkan penghasilan susu ibu
✅ membantu minda untuk lebih fokus
✅ bantu kawal kolestrol
✅ bantu kuatkan rahim bagi yg sedang ikhtiar hamil

Masha Allah, banyak betul manfaat ESP ni tau.. Tak tersenarai kalau nak list semua sekali..😄

Macamana cara nak ambil? Senang je, shake2 je dah siap dah!

Boleh jadikan BREAKFAST ON THE GO !

Kalau rajin sikit, boleh buat SMOOTHIE mix dengan minuman kegemaran korang & campur sikit dengan buah favourite.

Ya Allah, sedapnya.. Serius weyh! Trylah sementara tengah promo ni.💕

Whatsapp Kekza untuk grab offer & resepi2 best ESP jom!😘

📲 http://rosmizaali.wasap.my/

#kekzabeauty
#ESPShaklee
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
18/01/2019
7 Photos - View album

Post has attachment
Hai semua!😄

Alhamdulillah, ramai kawan2 baru yang Kekza baru add & approve. Thank you korang sudi berkawan dengan Kekza.🤗

Okay Kekza nak amik kesempatan ni untuk introduce diri Kekza dulu lah.

Nama penuh ialah Rosmiza Ali. Nama pena (sangatttt) Kekza.✌🏼

Kekza adalah seorang working at home mother sebagai seorang Shaklee Independent Distributor.

Sekarang ni kita ada promosi beberapa produk hot & very fast selling Shaklee iaitu :

💞 ESP
💞 VIVIX
💞 YOUTH SKINCARE
💞 SET WELLNESS (utk seisi keluarga)

So kalau ada dari list produk promo ni yang korang memang dah lama usha, bolehla grab while promo last.

Or tak sure produk apa yang korang perlukan, boleh hubungi Kekza untuk Kekza bantu.

Anything whatsapp je terus keh!😘

📱http://rosmizaali.wasap.my/

📮 Postage Setiap Hari (kecuali cuti umum)
🚗 COD Kajang/Bangi/Putrajaya

#kekzabeauty #ShakleeByKekza #ShakleeMalaysia #AuroraXSpectacular
PhotoPhotoPhotoPhoto
18/01/2019
4 Photos - View album

Post has attachment
SURIRUMAH INCOME 5 ANGKA!😍

-
Korang percaya tak kalau Kekza kata melalui bisnes Shaklee ni, kita boleh dapat income sebanyak mana pon yang kita nak.

3 ANGKA? 4 ANGKA? 5 ANGKA?

Kabo je nak berapa, lepas tu plan & kejarlah!

Jangan ler setakat berangan nak income kepuk2, tapi action takdok.😅

Macamana nak plan bagi jadi?

Itulah gunanya bisnes bermentor. Plus carilah team yang aktif! Sebab korang akan perlukan energy dari diorang untuk memecut!🚀

Nah, belanja income seorang fulltime housewife dan ibu yang bekerja dari rumah dengan bisnes Shaklee.

RM12,121.40 income sebulan !😱😱

Car bonus saja, RM1,896.93 !😍

Siapa yang nak belajar jana income macam ni ?

Jom join family Shaklee Kekza!
Jangan risau, kita berada dalam sebuah team yang sangat strong & aktif!

Team SPECTACULAR!🔥🔥🔥

Wasap jom!😘

http://rosmizaali.wasap.my/
Photo

Post has attachment
PROMO OF THE MONTH !

ESP ni memang berhantu betul kalau ada promosi weyh korang!👻

Sebab murah gila kottt..

Manfaat untuk 1 badan, harga pulak tengah murah.. Memang berebut2lah customer beratur nak grab!😄

Siapa yang nak buat stok sahur bulan puasa, silalah grab sekarang sementara tengah promo.

Jom whatsapp Kekza!

Ready stok available untuk yang nak self pickup atau nak cod sekitar Kajang/Bangi/Putrajaya!😘

http://rosmizaali.wasap.my/

#kekzabeauty
#ShakleeESP

Post has attachment
Assalamualaikum.. Selamat pagi sahabat hati!

Jom mulakan hari dengan GRATITUDE JOURNAL!😊

Semoga dengan asbab memperbanyakkan bersyukur dan menulis setiap kesyukuran kita kepada Allah swt setiap hari, Allah permudahkan & lancarkan segala urusan kita sepanjang hari.

Dan semoga Allah limpahkan dengan rezeki yang melimpah ruah lagi berkat buat kita semua.

In Shaa Allah, aminn ya Mujib..❤️

#MyGratitudeJournal
Photo
Wait while more posts are being loaded