Profile cover photo
Profile photo
Rosmiza Ali (KekZa)
4,241 followers -
Pengedar Shaklee Malaysia (Based In Kajang, Selangor) - 💯% Suplemen/Skincare Semulajadi
Pengedar Shaklee Malaysia (Based In Kajang, Selangor) - 💯% Suplemen/Skincare Semulajadi

4,241 followers
About
Posts

Post has attachment
Photo

Post has attachment

Post has attachment
YOUTH RESTORING EYE TREATMENT IS COMING SOON !!!
YOUTH  RESTORING EYE TREATMENT IS COMING SOON !!! |  Hai korang! Selamat petang! Hari ni Kekza ada beberapa good news nak share dengan koramg. First! Shaklee bakal bawa masuk item terbaru dari rangkaian  Youth skincare  iaitu RESTORING EYE TREATMENT! Kekza ...

Post has attachment
COMING SOON - YOUTH RESTORING EYE TREATMENT !!! 😍😍😍

.
Tudiaaa! Item baru bakal masuk uiii..

Kekza tau ramai yang tertunggu2 menda ni.

Khusus yang ada masalah eyebag, dark circle bawah mata, mata panda, kedut penuaan sekitar mata, etc2..

Sila rembat YOUTH RESTORING EYE TREATMENT ni once dah available naa..

Coming very soon..

Stay tune!😘❤️

.
Rosmiza Ali
Your Friendly Shaklee
Independent Distributor
019-5327438

✨ Postage Setiap Hari (kecuali cuti umum)
✨ COD Kajang/Bangi/Putrajaya

#kekzabeauty #shakleekajang #shakleebangi #shakleeputrajaya #shakleeselangor #shakleemalaysia #SpectacularByMNM
Photo

Post has attachment

Post has attachment
SAYA ADA ECZEMA, BOLEH KE PAKAI YOUTH SKINCARE ??
SAYA ADA ECZEMA, BOLEH KE PAKAI YOUTH SKINCARE ?? | Semalam dapat pertanyaan tentang Youth Skincare .  Sesuai ke tak kalau orang yang ada masalah kulit seperti  ECZEMA  untuk guna Youth Skincare ni?😊 Sejujurnya Kekza belum pernah ada customer Youth yang ad...

Post has attachment
SAYA ADA ECZEMA, BOLEH KE PAKAI YOUTH SKINCARE ??

.
Hari ni dapat pertanyaan tentang Youth Skincare.

Sesuai ke tak kalau orang yang ada masalah kulit seperti ECZEMA untuk guna Youth Skincare ni?😊

Sejujurnya Kekza belum pernah ada customer Youth yang ada masalah eczema ni.

So far setakat ni yang Kekza consult yang ada masalah kulit berjerawat teruk, dark spot, liang pori besar, parut degil, etc..

So Kekza refer dengan kawan2 Spectacular lain yang mungkin ada customer atau mereke sendiri yang ada masalah eczema yang guna skincare Youth.

Ada sorang ni suami dia ada masalah PSORIASIS which skin irritation dia lebih tinggi compared to ECZEMA.

Alhamdulillah, suami dia memang pengguna Youth Skincare even until sekarang pun.

And the result is so amazing!😍

Memang ketara sangat dia punya skin improvement.

Kalau sebelum ni kulit dia kering kemerahan, amazingly dengan penggunaan Youth Skincare secara konsisten and dengan pengambilan beberapa suplemen yang diamalkan, & of course dengan izin Allah, sekarang kulit dia much more better than before.

✅ Kulit dah makin sihat !
✅ Tona pun dah makin sekata !
✅ Radang kulit akibat psoriasis pon dah makin berkurang !

Alhamdulillah..❤️

So menjawab kepada soalan tentang ECZEMA sesuai ke tak dengan Youth Skincare ni, I may say YES! Sangat sesuai. In Shaa Allah..😊

Kalau orang psoriasis pon boleh pakai, means tak ada sebab orang yang ada Eczema tak boleh pakai.

No worries, Youth Skincare ni bebas dari 1500 bahan kimia merbahaya! Selamat untuk semua jenis kulit!

Sesuai untuk semua golongan jugak. Baik lelaki mahupun perempuan, semua boleh guna.😘

So if ada yang selama ni ada masalah kulit yang sensitif, dah cuba macam2 jenis skincare tapi masih belum jumpa yang betul2 sesuai dengan kulit sensitif korang..

Apa kata korang cuba bertukar kepada Youth Skincare pulak. Who knows, inilah dia solusi kepada masalah kulit korang..☺️

If nak cuba, boleh direct whatsapp Kekza okay! Nak Kekza COD pon boleh, tak ada masalah..

.
Click link ni 👇🏼
❇️ www.wasap.my/60195327438

Rosmiza Ali
Your Friendly Shaklee
Independent Distributor
019-5327438

✨ Postage Setiap Hari (kecuali cuti umum)
✨ COD Kajang/Bangi/Putrajaya

#kekzabeauty #shakleekajang #shakleebangi #shakleeputrajaya #shakleeselangor #shakleemalaysia #SpectacularByMNM
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
25/09/2018
5 Photos - View album

Post has attachment

Post has attachment
YOUR FRIENDLY SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR HERE !
YOUR FRIENDLY SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR HERE ! | Hai korang! Selamat petang! Maybe ada yang belum kenal Kekza. Atau baru first time jumpa blog kekza ni. So let me introduce myself. Nama penuh Kekza ialah Rosmiza Binti Ali . Lebih mesra dengn panggilan...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded