Profile cover photo
Profile photo
Rosmiza Ali (KekZa)
4,241 followers -
Pengedar Shaklee Malaysia (Based In Kajang, Selangor) - 💯% Suplemen/Skincare Semulajadi
Pengedar Shaklee Malaysia (Based In Kajang, Selangor) - 💯% Suplemen/Skincare Semulajadi

4,241 followers
About
Posts

Post has attachment
VIVIX®️ BANTU MELAMBATKAN PROSES PENUAAN
VIVIX®️ BANTU MELAMBATKAN PROSES PENUAAN | Penuaan adalah proses semulajadi yang tidak dapat dielakkan. Ia membabitkan kemerosotan fungsi organ dan sel dalam sistem tubuh yang berlaku secara berperingkat apabila usia semakin meningkat. Proses penuaan menyeb...

Post has attachment
PRODUK PENJAGAAN KULIT WAJAH YOUTH BEBAS DARI 1500 BAHAN KIMIA MERBAHAYA
PRODUK PENJAGAAN KULIT WAJAH YOUTH BEBAS DARI 1500 BAHAN KIMIA MERBAHAYA  | Sejak YOUTH Natural Skincare dilancarkan di Malaysia, ramai yang tak lepaskan peluang untuk memilikinya dan jadi antara orang yang terawal mendapat kesan anti-penuaan hasil pengguna...

Post has attachment
VIVIX®️ BANTU MELAMBATKAN PROSES PENUAAN
VIVIX®️ BANTU MELAMBATKAN PROSES PENUAAN | Penuaan adalah proses semulajadi yang tidak dapat dielakkan. Ia membabitkan kemerosotan fungsi organ dan sel dalam sistem tubuh yang berlaku secara berperingkat apabila usia semakin meningkat. Proses penuaan menyeb...

Post has attachment
Vivix® Tonik Anti Penuaan
V ivix® Tonik Anti Penuaan | Assalamualaikum sahabat! Bersiaran di hari minggu hari ni.. Hehe.. Tak ke mana pagi ni.. Cuma tengahari kang In Shaa Allah nak ke health talk di Bangi.. Lepas tu ada nak discuss pasal business planning sikit dengan another leade...

Post has attachment
Vivix® - Tonik Anti-Penuaan Nombor 1!
V ivix® - Tonik Anti-Penuaan Nombor 1! | Hello sahabat! Assalamualaikum.. Tu diaaa, baru nak muncul hakak ko ni ha.. Hahah! Banyak story nak up.. Tapi sebelum tu bagi laluan hakak share tentang sejenis suplemen yang semakin mendapat tempat di hati pengamal ...

Post has attachment
VIVIX™ The Magic Potion
V IVIX ™  The Magic Potion | Bagi sesiapa yang perasan di bahagian sidebar blog Mieza sekarang, produk promosi sepanjang bulan November ni ialah  VIVIX ™ . So, hari ni sebagai pengenalan Mieza nak cerita serba ringkas berkenaan produk yang turut dikenali de...

Post has attachment
VIVIX®️ BANTU MELAMBATKAN PROSES PENUAAN
VIVIX®️ BANTU MELAMBATKAN PROSES PENUAAN | Penuaan adalah proses semulajadi yang tidak dapat dielakkan. Ia membabitkan kemerosotan fungsi organ dan sel dalam sistem tubuh yang berlaku secara berperingkat apabila usia semakin meningkat. Proses penuaan menyeb...

Post has attachment
Last Call July Super Special!
L ast Call July Super Special! | Tik tok tik tok! Tinggal beberapa jam sahaja lagi sebelum promosi harga SUPER SPECIAL, SUPER JIMAT tonik nombor 1 anti-penuaan VIVIX® dan vitamin anti-stress B COMPLEX Shaklee berakhir! Bagi yang belum grab offer ni, anda ma...

Post has attachment
SET PENJAGAAN KULIT WAJAH YOUTH UNTUK KULIT KEKAL MUDA JELITA
SET PENJAGAAN KULIT WAJAH YOUTH UNTUK KULIT KEKAL MUDA JELITA |  Selama lebih daripada 60 tahun, Shaklee tidak pernah berhenti membantu anda untuk Hidup Lebih Muda , Lebih Lama dengan menangani penuaan pada tahap selular. Kini, Shaklee menggunakan kejayaan ...

Post has shared content
TAWARAN ISTIMEWA BERSEMPENA PELANCARAN SHAKLEE YOUTH SKINCARE
TAWARAN ISTIMEWA BERSEMPENA PELANCARAN SHAKLEE YOUTH SKINCARE |  Alhamdulillah, akhirnya hari yang ditunggu-tunggu kini telah pun tiba. Hari ini bersamaan 1 MAC 2018, satu lagi produk penjagaan kulit wajah dari Shaklee iaitu rangkaian produk penjagaan wajah...
Wait while more posts are being loaded