Profile cover photo
Profile photo
Rory Blokzijl
42 followers
42 followers
About
Posts

Post has attachment
De hele dag stralen, dat willen we toch allemaal? Eau Thermale Avène​ heeft een range nieuwe producten ontwikkeld voor je gezicht èn je lichaam die je die energieboost geven. Denk aan ingrediënten als fruitextract van blauwe bes, framboos en aalbes. Wat het doet, hoe het voelt en wat ik ervan vind?
En welk product (of welke lijn) spreekt jou het meeste aan?
Add a comment...

Post has attachment
<3 WINACTIE <3
Twinning is winning! Zeg nou zelf, hoe leuk is het om met je 'mini me' een (nagenoeg) dezelfde outfit te dragen? En ik heb goed nieuws! Het ontzettend leuke kledingmerk Le'Chic bestaat 10 jaar! Ter gelegenheid daarvan hebben ze prachtige t-shirts ontworpen. Een set 'shimmers and glitters' voor zowel moeder als dochter. Twinning dus. En ik mag twee sets weggeven! Doe je mee? Lees het artikel goed door voor de voorwaarden!!!
Add a comment...

Post has attachment
Iets met meedoen aan de vegan challenge van Koffietijd / 5 Uur Live​ (een week) en tegelijkertijd - op precies het juiste moment - ook het boek van Tijn Elferink binnen krijgen. Nieuwsgierig hoe het ons - als gezin - is bevallen? In de blogpost vind je o.a. een link naar de compilatievideo. En wat heb ik allemaal uit het inspirerende boek van Tijn gehaald?
Heb jij weleens vegan gegeten? En ben jij benieuwd naar het boek 'Dit is gezond'?
Add a comment...

Post has attachment
De natuurlijke producten van Grahams. Ik ben fan. Zeker omdat ik als kind een behoorlijke probleemhuid heb gehad (eczeem / dermatitis) en het de laatste jaren steeds frequenter terugkomt.
Geoff Graham heeft samen met zijn vrouw een prachtige productlijn ontwikkeld (niet alleen geschikt voor mensen met eczeem of andere huidaandoeningen, maar ook voor mensen met een gevoelige huid).
Ik mocht een aantal producten testen, waaronder de Skin Moisturising Lotion en de Aloe Mineral Deodorant Roll-on. De handzeep test ik as we speak. De Eczeem Crème wacht nog op een toekomstige uitbraak...
Ik ben enthousiast. Ken jij het merk Grahams Natural? En welk product staat op jouw wishlist?
Add a comment...

Post has attachment
Reboost your hair and skin? Yes ma'am. Dit was en is zó ontzettend fijn (en nodig) na de twee weken zon, zee en strand die we hebben gehad in een vakantieplaats vlak bij de evenaar. Denk aan bijzonder hoge temperaturen en gewoon een heel ander klimaat. Mijn huid en haar hebben er - ondanks de goede zorgen en het fijne effect van de zonnestralen - toch ook wat te lijden van gehad. Het was dan ook heel fijn dat ik het Oolaboo ‘ageless fleece mask’ en de Oolaboo ‘moisty seaweed’ uitgebreid mocht proberen.
Waar ben jij de afgelopen zomer geweest en hoe bescherm jij jouw huid en haar? En nog belangrijker. Wat doe je ná je vakantie extra?
Add a comment...

Post has attachment
Of ik nieuwsgierig was naar het nieuwe Boots Nederland​ filiaal in Utrecht? Een kijkje wilde nemen. Meteen een huidanalyse krijgen met behulp van de Observ. En deskundig advies van een specialist? Heel graag! Ik neem je mee in de wondere wereld van huidanalyse (er worden maar liefst 6 verschillende onderdelen van je gezichtshuid belicht en besproken). En ik laat je natuurlijk veel van de Boots-store en hun ruime assortiment zien!
Hebben jullie al zin om bij de Boots winkel in Utrecht langs te gaan? Ik zeg: doen!
Add a comment...

Post has attachment
Wanneer heb je jouw moeder eigenlijk lang genoeg meegemaakt? Gemis is iets wat in je aderen komt en door blijft stromen. Dan weer snel en extra veel, dan weer langzaam en voorzichtig. Toch kan verdriet hebben en rustig blijven naast elkaar bestaan. Als je jezelf maar de ruimte geeft om ‘mindful’ bezig te zijn. Ik vertel je hoe ik er persoonlijk mee om ga. Met het grote verdriet. Het enorme gemis...
Add a comment...

Post has attachment
Uitgenodigd worden voor een heel leuk en inspirerend event (het Spotlight​ vakevent) en dan zien dat je dochtertje een studiedag heeft van school. Niet getreurd, onze 6-jarige mocht gewoon mee. Wat hebben we tijdens deze vakbeurs voor de branches koken, gedekte tafel, woonaccessoires, gifts, design, speelgoed en lifestyle gezien? Ik vertel je erover in woord en beeld!
Neem jij jouw kind weleens mee naar je werk?
Add a comment...

Post has attachment
Iets met Spray Blond gebruiken op hartstikke donkerbruin haar en serieus hopen op blonde plukjes (echt gebeurd. Ok, ik was rond de 12 jaar) en een fascinatie voor kleurtjes in je haar. Hoe handig is het dat er nu ook haar make-up is? Uitwasbaar en keuze te over in bijzondere kleuren. Ik heb het over L'Oréal Paris​ Colorista Hair Make-Up.
Had jij al eens van ‘haar make-up’ gehoord? En welke kleurtjes zou jij graag eens proberen?
Add a comment...

Post has attachment
De overgang van de zomervakantie met het min of meer relaxte dagprogramma (waarin overigens ook het dagelijkse werk verwerkt wordt) naar de strakke structuur bij de start van het schooljaar? Het gaat mij eerlijk gezegd nog niet zo goed af. Moeheid is iets wat ik daar zeker wel bij herken.
Moe zijn na de zomervakantie. Zo vlak na de start van de scholen. Herkenbaar of onzin?
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded