Profile cover photo
Profile photo
Rory Blokzijl
40 followers
40 followers
About
Rory's posts

Post has attachment
Soms gebeurt er iets waar je direct over wilt schrijven. Gewoon, omdat het ook nuttig kan zijn voor anderen om te lezen. Iets met moeder intuïtie en een laconieke huisarts assistente. 

Post has attachment
Iets met lege bakjes voor de restjes en natuurlijk eten, eten, eten èn gezelligheid. De dingen met zijn allen doen. En delen zonder er wat voor terug te verwachten. Maar ook. Over sommige dingen praat je niet. De 'vuile was' hang je niet buiten. De Indische cultuur zoals ik die ken. Wat wil ik meegeven aan mijn kind?

Post has attachment
Zakgeld? Niet heel veel kan ik mij herinneren. In de jaren tachtig stimuleerde mijn vader mij tot een zaterdagbaantje, waarin ik maar liefst 1 gulden 50 per uur verdiende. Maar wat wil ik voor mijn dochtertje? Hoeveel zakgeld gaat zij krijgen en vanaf welke leeftijd? Hoe doe jij dat?

Post has attachment
'Kinderen' en 'doodmaken', twee woorden die niet in één zin thuishoren. Hoe ga je om met de gevoelens en de angst? En wat vertel je jouw kind?

Post has attachment
Bio-Oil had ik al succesvol gebruikt om mijn gebruinde huid goed te hydrateren en verzorgen, maar wist je dat nog véél meer kunt doen met Bio-Oil? Ik geef je een aantal ideetjes (er zitten zelfs fijne DIY's bij) èn ik mag twee flesjes Bio-Oil weggeven! Doe je mee?
Lees het artikel voor de voorwaarden.

Post has attachment
Hoe je soms - ook al wil je het niet - toch bevooroordeeld bent. En hoe het je niet helpt. Wees eens eerlijk? Wat denk jij als jij dit meisje (lees: ik) ziet met haar perfecte boedelpermanent en de ontzettende 'bling bling'-zonnebril?

Post has attachment
Oh jongens. Afgelopen woensdag was memorabel. Ik mocht - samen met Mila - aanwezig zijn bij de bruiloft van de Playmobil Ridder en Prinses. Maar niet alleen dat ... Mila en ik mochten ook trouwen, voor een dag <3

Post has attachment
Dit keer een blogpost waarin De Man de hoofdrol speelt. Mannen en overhemden. Het wil wat. Ik vertel je over hoe en wanneer wij elkaar hebben leren kennen en hoe de liefde voor overhemden werd aangewakkerd.
Hoeveel overhemden heeft jouw man? 

Post has attachment
Een bijzonder 'gemengd' artikel dit keer. Veel foto's van de make-up van W7, beauty tools van Zenner​, maar ook wat medisch ongemak. Genaamd 'dermatitis perioralis'. Uh, hoe zit dat precies? Ik leg het je uit in deze blogpost.

Post has attachment
Jaja, ik vlog voor Almere Deze Week TV. Over allerlei soorten onderwerpen. Een beetje net zoals mijn blog (www.40envoorheteerstmoeder.nl). Deze keer besteed ik wat aandacht aan de ongemakken van een huidontsteking rondom je mond. Veertigplus en vloggen: ik zeg doen! ;)
http://adwtv.nl/2017/05/15/vlog-rory-mondhoeken-15-5-2017/
Wait while more posts are being loaded