Profile cover photo
Profile photo
Roof-Clean
5 followers
5 followers
About
Posts

Post has attachment
Tags:

Dakreiniging, dak reinigen, daken reinigen, dak reiniging, gevelreiniging, gevel reinigen, gevel reiniging, ontmossen, dakontmossing, ontmossen, dak, daken, coating, dakcoating, coating,
Tags Roof-Clean

schoorsteenvegen, camera inspectie van rookkanalen, camera inspectie van schoorsteen, opritreiniging, oprit reinigen, terras reinigen, terrassen reinigen, zonnepanelen reinigen, onderhoud, periodiek onderhoud, Limburg, Hasselt, Alken, Genk, Diest, Halen, Schaffen, Bekkevoort, Tielt-Winge, Tienen, Glabbeek, Hoegaarden, Landen, Lummen, Meldert, Sint-Truiden, Tongeren, Wellen, Borgloon, Bilzen, Diepenbeek, Hoeselt, Stevoort, Kuringen, Kermt, Schoonbeek, Zonhoven, Heusden-Zolder, Houthalen, Helchteren, Houthalen-Helchteren, Beringen, Tessenderlo, Bree, Peer, Meeuwen, Kinrooi, Lommel, Bocholt, Overpelt, Neerpelt, Maaseik, Dilsen, ...
Add a comment...

Post has attachment
raag hier gratis en vrijblijvend uw offerte aan voor uw dakreiniging, uw gevelreiniging, uw terrasreiniging, uw opritreinigen, het ontmossen, het coaten, het impregneren, schoorsteenvegen en cameracontrole.

Roof-clean bekijkt grondig uw aanvraag en neemt nadien spoedig contact met u op.
Add a comment...

Post has attachment
SCHOORSTEENVEGEN

Door een periodieke reiniging van uw schoorsteen vermijdt u dus het risico op o.a. schouwbrand en CO-vergiftiging. Doordat roet en ander vuil verwijderd zijn uit uw rookkanaal. Afhankelijk van de aanwezigheid van een inspectie-/roetluik wordt uw rookkanaal langs boven of langs beneden gereinigd.

Roof-clean maakt gebruikt van diverse types reinigingsborstels aangepast aan de vervuiling en het type van uw schoorsteen.
Add a comment...

Post has attachment
Terras en oprit reinigen

Een propere gevel, een zuiver dak en een schone oprit bepalen de waarde van uw huis of vastgoed. Een verzorgde uitstraling van uw woning geven potentiële kopers of gasten de juiste eerste indruk nodig voor een succesvolle verkoop.
Add a comment...

Post has attachment
REINIGEN & ONTMOSSEN

DakreinigingHet verwijderen van mos en vuil kan gebeuren met of zonder reinigingsmiddelen. Welke methode het meest geschikt is hangt af van de dakbedekking en de hardnekkigheid van vuil.

Nadat het oppervlak mos vrij is, wordt uw dak of gevel behandeld met een anti-mos product zodat dit langdurig wegblijft.
Add a comment...

Post has attachment
Coating wordt aangebracht na een reiniging en ontmossing indien de oorspronkelijke kleur/glans weg is. Door de extra bescherming blijft uw dak of gevel langer schoon en verlengd u de levensduur van uw dak of gevel.

Impregneren: na het reinigen en ontmossen heeft u de ideale kans om uw dak/gevel langdurig te beschermen tegen vocht en mos. Ons kleurloos impregneer product zorgt voor waterafstotend effect op uw gevel en dak.
Add a comment...

Post has attachment
Een dakreiniging heeft uiteraard ook een esthetische waarde, maar daarnaast bepalen een propere gevel, een zuiver dak en een schone oprit de waarde van uw huis of vastgoed. Door het reinigen van uw dak-, gevel-, en/of oprit worden mos en ander vuil verwijderd. Coating en/of impregneren na het reinigen zorgen voor een extra bescherming van het oppervlak. Het werkt waterafstotend en het verlengd de levensduur van het behandelde oppervlak.
Add a comment...

Post has attachment
Roof-clean is een Belgische onderneming die gespecialiseerd is in het reinigen en onderhouden van daken, gevels, terassen en opritten. Roof-clean speelt een toonaangevende rol in de sector van het ontmossen, het reinigen, het onderhouden en het controleren van daken, gevels, terassen en opritten.

Daarnaast is Roof-clean gespecialiseerd in het onderhoud en cameracontrole van uw schoorsteen. Roof-clean biedt u graag antwoord op evenuele vragen en/of problemen. Aarzel dus niet om ons te contacteren.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded