Profile

Cover photo
RokokoPosten - Siden 1732
156 followers|323,467 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

 
 ·  Translate
Grundet en uovertruffen evne til at få alting til at gå i stå har Vatikanet udnævnt DSB som medlem af det pavelige familieråd med særligt ansvar for seksualdriften.
7
2
Morten Juhl-Johansen Zőlde-Fejér's profile photo
 
Med AnsaldoBreda som mellemmand. Det bliver udover al forventning.
 ·  Translate
Add a comment...
 
Efter Eurovision: Hilda Heick bliver ny finansminister - http://rokokoposten.dk/2016/05/24/efter-eurovision-hilda-heick-bliver-ny-finansminister/
 ·  Translate
Efter at have vist en enestående evne til at jonglere med tal skal Grand Prix-veteranen nu sørge for en sund dansk økonomi.
1
Peter Frandsen's profile photo
 
Det må vel være videnskabsminister - det er da der de borgerlige regeringer altid har det største fokus (en hal inspektør, en der tror på skabelseberetningen, ..., sic)
 ·  Translate
Add a comment...
 
Kystbanesocialister hylder Uber: Endelig er det blevet solidarisk at tage en taxa - http://rokokoposten.dk/2016/05/21/kystbanesocialister-hylder-uber-endelig-er-det-blevet-solidarisk-at-tage-en-taxa/
 ·  Translate
Formuende venstreorienterede jubler over, at Uber langt om længe har gjort det både progressivt og antikapitalitisk at praje en gammeldags hyrevogn.
2
Add a comment...
 
Gammel industribygning blev ikke konverteret til innovativt og kreativt byrum - http://rokokoposten.dk/2016/05/19/gammel-industribygning-ikke-konverteret-nyt-kreativt-byrum/
 ·  Translate
I Aarhus danner en gammel fabriksbygning højst overraskende rammen om en ny fabrik i stedet for at være konverteret til kreativt kontorfællesskab eller innovativt kulturproduktionscenter. Projektmagere er skeptiske.
2
1
Add a comment...
 
Fitnessbranchen i oprør: Kostekspert gav virksomt slankeråd - http://rokokoposten.dk/2016/05/17/fitnessbranchen-oproer-kostekspert-gav-slankeraad-virker/
 ·  Translate
En kostekspert og personlig træner, der ved et uheld har forklaret, at vejen til vægttab går gennem forbrænding af flere kalorier, end man indtager, har sendt chokbølger gennem det danske slankemiljø.
4
2
Add a comment...
 
Regering beroliger: Kampfly bliver billigere, når vi fjerner salgsvognen - http://rokokoposten.dk/2016/05/15/regering-beroliger-kampfly-billigere-naar-vi-fjerner-salgsvognen/
 ·  Translate
F-35-piloterne får ikke salgsvogne i flyene, men i stedet mulighed for at købe forfriskninger i udvalgte kiosker i Syrien og Irak. Sådan sparer vi mange millioner, siger forsvarsministeren.
4
Add a comment...
 ·  Translate
Sygelig optagethed af eget barn og absurd navngivning er nogle af tegnene på den nye lidelse, der ofte optræder sammen med diagnosen UFM, Uopdragen Forkælet Møgunge, hos patientens barn.
11
Nikolaj Hansen's profile photoPer Stagis's profile photo
2 comments
 
hvad faen...giver humøret et boost :) lol
Add a comment...
 
Søren Espersen: Jeg siger også spasser, mongol, smovs og perker - http://rokokoposten.dk/2016/05/23/soeren-espersen-jeg-siger-ogsaa-spasser-mongol-smovs-og-perker/
 ·  Translate
"Jeg har mange gammeldags ord i mit vokabularium," siger Dansk Folkepartis næstformand og tilføjer, at han er ordblind og derfor ser ordene, som de er, i stedet for at dele dem op i kasser.
3
Add a comment...
 
Poul og Carsten bekæmper sharia: Har siddet på Nørrebro-værtshus i 40 år - http://rokokoposten.dk/2016/05/22/poul-carsten-bekaemper-sharia-har-siddet-paa-noerrebro-vaertshus-40-aar/
 ·  Translate
Voldelige indvandrerbander skræmmer ikke to indfødte københavnere i starten af 60'erne, der dagligt kæmper for sekularisme og retten til at drikke alkohol.
2
1
Add a comment...
 
Interview sluttede brat: Politiker svarede klart og tydeligt - http://rokokoposten.dk/2016/05/20/interview-sluttede-brat-politiker-svarede-klart-og-tydeligt/
 ·  Translate
Hvad der skulle have været et 10 minutter langt kritisk interview, endte som et pinligt tv-øjeblik, da en minister valgte at svare klart og entydigt på spørgsmålet.
3
Add a comment...
 
 ·  Translate
Danske medier er stærkt bekymrede efter, at en ny undersøgelse om noget virkelig vigtigt viste sig ikke at vise noget som helst nyhedsværdigt.
1
Add a comment...
 
Politikere enige efter Levakovic-sag: Alle danskere skal kunne udvises i løbet af to dage - http://rokokoposten.dk/2016/05/16/politikere-enige-efter-levakovic-sag-alle-danskere-skal-kunne-udvises-i-loebet-af-to-dage/
 ·  Translate
Kampen om at stramme udvisningsreglerne mest muligt har nået et højdepunkt, hvor flere partier ønsker at udvise selv danske statsborgere efter en meget kortvarig retssag.
1
2
Add a comment...
Story
Tagline
RokokoPosten har siden 1732 oplyst danskerne om verdens gang og er ubestridt Danmarks mest troværdige og mindst sandfærdige mediehus.
Introduction

RokokoPosten er et satirisk nyhedsmedie, der blev stiftet som en non-profit webavis med falske nyheder i september 2010. Siden da har RokokoPosten udgivet en artikel dagligt, optrådt i de fleste større medier og fra december 2012 leveret vores artikler til Jyllands-Postens bagside. 

I oktober sidste år modtog RokokoPosten Autorernes Hæderspris og udgav måneden efter en opsamling af de bedste artikler i bogen ”RokokoPosten – de første 280 år” på forlaget Rosinante.

Med over 60.000 Facebook-fans og 100.000 unikke besøgende om måneden er vi blandt Danmarks mest besøgte satirewebsites foruden at være et af landets mest populære Facebook-medier.

Contact Information
Contact info
Email