Profile cover photo
Profile photo
ROI ONLINE ApS
34 followers -
Online Markedsføring SEO Webdesign Social Marketing
Online Markedsføring SEO Webdesign Social Marketing

34 followers
About
Posts

Post has attachment
Godt igang med Succes Online kurserne!

I tirsdags afholdt vi kursus 2 ud af 5 i kursusrækken. Overskriften for aftenen lød “Brug dataen i din virksomhed”, og præsenterede kursisterne for deres muligheder for at skabe værdi til deres virksomhed online.
Der var som altid rigtig god stemning, og kursisterne stillede mange relevante spørgsmål.

En del benyttede sig af muligheden for at booke et gratis og uforpligtende 1:1 møde. Dette er et tilbud, helt unikt for ROI ONLINE, hvor vi sammen gennemgår kursistens hjemmeside med henblik på optimering.

Har du lyst til en snak om hvad vi kan optimere på din hjemmeside, så send en mail til info@roi-online.dk.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Endnu en omgang Succes Online kurser er skudt igang!

Tirsdag d. 25.10 2016 inviterede Turist- og Erhvervsforeningen Langeland i samarbejde med kommunerne i Svendborg, Faaborg og Ærø, sine medlemmer til kursus.
Kurset er udbudt af ROI ONLINE i samarbejde med Google, og består af i alt 5 undervisningsgange, hvoraf en nu er overstået.
Dagens emne var Online Tilstedeværelse, og de 40 fremmødte noterede guldkorn om bla. online marketing strategi, brugervenlighed og design.
Læs mere kurserne på http://roi-online.dk/samarbejde-med-google/

Vi glæder os til de næste kurser i rækken!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Google kommer til at benytte og vægte anbefalinger meget mere end de gør på nuværende tidspunkt, så det er et spørgsmål om tid, før de brodne kar bliver sorteret fra.
Facebooks NetGraph kommer også til at vægte anbefalinger meget højt, så hvad enten du tror på den ene eller anden af de to online mastodonter som dit foretrukne medie, kommer det til at have en meget meget stor indvirkning på kundetilgangen. 
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Der er forskel på hvad vi benytter vores tablet og Smartphones til, specielt når det drejer sig om webhandel. 
Alt tyder dog på at det kommer til at ændre sig når folk får tiltroen til at turde handle på telefonen og de forskellige shops bliver responsive.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Gennem tiden har designtrends gået efter mindre og mindre scroll. Udbredelsen af smartphones og tablets har dog givet et stop i denne trend, for folk har igen vænnet sig til at skulle scroll ned og have mindre bredde op de mobile devices, hvilket igen smitter af på desktopløsningernes muligheder for horisontal udvidelse. 
Selv om folk benytter de mobile devices vil de stadig gerne have samme informationsindhold. Det er blandt andet derfor vi mener at dette er den eneste rigtige løsning, at lave hjemmesider og webshops i responsive webdesign, som gør at indholdet tilpasses den device det bliver vist på.

Når vi har været igennem de før nævnte punkter med prioritering af positioner, til desktopversionen, skal man bare gøre det samme for såvel tablet og mobilversionen også.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Hvad vil i reelt gerne hjælpe kunden med, brug ikke tid på noget der ikke passer i forretningen eller til dine produkter
Få uddybet eventuelle typiske tvivlspørgsmål, er der binding på? Hvornår virker det? Kan man få andre farver? Kan de tilpasses?
Hvilke unikke sellingpoints har vi der kan tricker den rigtige kunde til at købe?
Hvilke typiske undskyldninger er der hos andre kunder? Besvar disse på forhånd.
Er du villig til at investere i at folk kontakter dig og du ikke selv skal finde de nye kunder, så giv uforpligtende noget af dig selv og håb på de ikke går andre steder med informationen
Kan vi få dem til at følge os på de sociale medier, eller sende dem relevante informationer løbende, måske give dem specielle tilbud når der er specielt gunstige forhold for dem osv.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Varerne skal kategoriseres og jo bedre de er kategoriseret, des flere underkategorier eller filtre vil der blive. Jo mere præcis en kunde kan søge frem til det du leverer, des større er chancen for at du får kunden til at købe dit produkt.
Varegrupper bør ikke indeholde mere end 50-80 produkter, afhængig af branche selvfølgelig.
Unikt indhold er essentielt for gode resultater på Google og man kan ikke springe over gærdet hvor det er lavest, i stedet for at tænke i løsninger for dette, så brug tiden på at skrive teksterne ordentligt i stedet.
Beskriv og sørg for at guide kunderne og give dem noget info de ikke får andre steder, så får du resultaterne på Google og vil typisk spare tiden og pengene hjem i forhold til spørgsmål om produkterne og omkostninger i forbindelse med returvarehåndtering.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Er der nogen herinde der har så stærkt et brand at de ikke har behov for søgemaskinerne?
Sørg for ikke at prioritere lækre designfeatures eller fantastiske banebrydende funktioner frem for indhold til de af kunderne der er informationssultne og for søgemaskinerne.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Vi læser fra top til bund, hvorfor der selvsagt også er mere fokus på de funktioner og det indhold der ligger synligt uden Scroll eller ”Above the Fold”

List de funktionerne du gerne vil have at din webshop skal have, efter hvilke der er need to have og nice to have i forhold til hvilken målgruppe du har på din shop. 
Brugervenlighed skal være i højsædet, men senere kommer Jan Overgaard ind på usabillity testing, som selvsagt også er individuelt fra målgruppe til målgruppe.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Hvad syntes i om bunden af siden?

Virker Truspilot efter hensigten på jer?
Igen rabat på tilmelding af nyhedsbrev.
Hvad syntes i om betalingsmulighederne?
Syntes i der skal mere på fra de Sociale netværk?
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded