Profile cover photo
Profile photo
Roel Vanhooydonck
312 followers
312 followers
About
Roel's posts

Post has attachment
Wie weinig eet (zonder ondervoeding) kan langer leven. Dat is nu bewezen voor apen. Schaal eten dus verhoogt je leeftijd. #blendle #nrcnext +nrc.nl +Blendle
Photo

Post has attachment
Helemaal content met deze trainingsmodule van Google. 

Opgelicht worden door Benevia (verzekeringen) - ‪#‎graagdelen #oplichters #benevia
‬
Mijn opa en oma hadden enkele maanden geleden lekkage. Het duurde ontzettend lang voordat de schade werd geïnventariseerd, Benevia zelf duurde nog langer. Komen ze op het kantoor, verteld het meisje achter het bureau triomfantelijk dat ze wel ruim verzekerd zijn, maar niet voor waterschade. Wel al 60 jaar voor meteorietinslag, molotovcoctails, raketinslagen, etc. Ruim verzekerd. Rot op met die DSB-praktijken en help deze mensen die nooit iets hebben gedeclareerd. En toon begrip in plaats van lachen dat je niets hoeft te doen. Schandalige prutsers.

Hi all. Does someone know how to add international tabs to your Facebook Page? You need contact with Facebook for this. Nut how do you achieve that? 

Post has attachment
Happy May the 4th!
#maythe4th #starwars
Photo

Post has attachment
Deutliche Lohnerhöhung im Öffentlichen Dienst
Durchbruch bei den Tarifverhandlungen: Die mehr als zwei Millionen Beschäftigten des Öffentlichen Dienstes von Bund und Kommunen sollen spürbar mehr Lohn bekommen. In zwei Stufen wird es ein Lohnplus von 2,4 Prozent für das Jahr 2016 und 2,35 Prozent für 2017 geben.


Post has attachment
Bekijk deze video op YouTube:

Post has attachment
Mijn collega's zijn vandaag bij de VAV*Divers Najaarsbeurs in +Evenementenhal Gorinchem . Heel veel succes +Verstegen Prof , zet een mooie beurs neer. 

#freshservices   #worldspiceblend   #pulledpork  
PhotoPhotoPhoto
2015-11-02
3 Photos - View album

Post has shared content
Iemand meer input?
Beste,
Per 1 november komt mijn functie bij Essent te vervallen vanwege een reorganisatie. Dit maakt me aan het oriënteren op de arbeidsmarkt. 
Ik zoek een financiële functie binnen een middelgrote of grote onderneming in regio Brabant of Limburg waarbij ik naast de dagelijkse financiële werkzaamheden ook bezig kan zijn met procesverbeteringen. Het zou fijn zijn als het bedrijf met het SAP systeem werkt of bezig is met een SAP implementatie, maar dit is geen must. Ik denk dat ik interessant voor je kan zijn, omdat ik met mijn kennis en ervaring bij Essent iedere organisatie op een hoger niveau kan krijgen.
Ik ben René Rademaekers 41 jaar en ik werk sinds 1999 bij Essent op de financiële administratie in Waalre en Den Bosch. Naast mijn diploma HBO Financieel Management gehaald te hebben, ben ik ook in het bezit van het diploma Meao Bedrijfsadministratie, diploma Moderne Bedrijfsadministratie en het diploma Staatspraktijkdiploma deel 1.
Mijn werkzaamheden bestaan uit het verrichten van de maand, kwartaal en jaarafsluiting, maar ook het verzorgen van de facturatie, bankverwerking, boeken van memo’s, daarnaast ben ik procesexpert en ben ik gewend te werken volgens de Lean methodiek (procesverbeteringen efficiency)
Tevens heb ik projectervaring, ondersteunen bij SAP implementaties, SAP modules testen, maar ook het organiseren van het afdelingsuitje en het mede tot uitvoer brengen van de afdelingsdoelen.
Graag stuur ik mijn CV op verzoek naar je op.
Met Vriendelijke Groet,
René Rademaekers Tel 06-11370819

Post has attachment
Vandaag precies de datum die in Back to the Future werd genoemd. Hoe ver zijn we? #toekomstbegintvandaag
Wait while more posts are being loaded