Profile cover photo
Profile photo
Robiz.nl Webdesign & Webhosting Oisterwijk
8 followers
8 followers
About
Robiz.nl Webdesign & Webhosting Oisterwijk's posts

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Om een hoog SEO gehalte te bereiken/behouden is het van belang dat u de juiste SEO technieken gebruikt. Er worden veel SEO technieken gebruikt die u beter kunt vermijden. In de blog van deze week hebben we een overzicht gemaakt van 7 SEO technieken die u het beste kunt vermijden.


Post has attachment
De wereld van de WordPress-plug-ins wordt vaak gezien als een grote puzzel. Welke plug-ins zijn nu echt effectief? En welke plug-ins kunnen echt iets voor mij betekenen? Dit zijn 2 vragen die klanten regelmatig aan ons voorleggen. In de blog van deze week hebben wij een lijstje gemaakt met 10 WordPress-plug-ins gerelateerd aan de werkzaamheden voor online marketing.


Post has attachment
Om goed te blijven scoren in Google is het belangrijk dat er wordt gewerkt zoals Google dit graag ziet. Dode pagina's werken hier niet aan mee, en worden door Google gezien als valkuil. In de blog van deze week lees je alles over dode pagina's, en wat je er tegen kunt doen.

Post has attachment
Google heeft de spelregels met betrekking tot klantenbeoordelingen gewijzigd. Dit kan nadelig zijn voor bedrijven. Deze week informeren wij u in onze blog over deze veranderingen en leggen wij u uit wat de nieuwe regels zijn van Google.


Post has attachment
Het is natuurlijk erg belangrijk dat je je waarde en standpunt in de Google ranking behoudt. Lees in de blog van deze week welke factoren hieraan meewerken.

Post has attachment
Veel bedrijven optimaliseren hun websites voor zoekmachines. Hierbij wordt er voornamelijk gedacht aan optimalisatie voor computers maar het is ook noodzakelijk uw website te optimaliseren voor mobiele zoekmachines. Lees meer in onze blog van deze week...
Wait while more posts are being loaded