Profile cover photo
Profile photo
Robert Sengers
108 followers -
Robert Sengers
Robert Sengers

108 followers
About
Robert's interests
View all
Robert's posts

Post has attachment
Boomklimmen bij Funforest in Rotterdam Kralingse Plas is fun voor de kids.

Post has shared content

Post has attachment
Dag en nacht bevroren in de tijd.
Lars van den Brink fotografeerde vanaf een vaste plek gedurende een aantal uren en legt zo dag en nacht in één foto vast. Met hulp van beeldbewerker Martin van Zwol construeerde hij van al die foto's één beeld; stadslandschappen vol kleine menselijke verhalen in verschillende tijdsdimensies. Frozen Time is te zien op de KunstRai bij de Sophie Maree Gallery, van 31 mei tot 5 juni.

https://www.nrc.nl/nieuws/2017/05/30/dag-en-nacht-bevroren-in-de-tijd-a1560817

Post has attachment

Post has shared content
11 juni 2017 komt de ontwerper achter Björn Hendal new vintage watches bij Het Appeltaartgevoel langs. Je kan dan zelf je horloge samen stellen en zit er op je 2e bandje een leuke korting. Event is van 13:00-15:00 uur. Heb je een specifieke wens mail ons van tevoren.

Post has attachment
Hoogste duurzaamheidsscore

De Haut-woontoren krijgt een energieopwekkende gevel en filters die afvalwater op het dak zuiveren. Het duurzame gebouw krijgt verder een kas, kwekerij, terras en innovatielab.

Ook moet de parkeergarage plaats bieden aan elektrische deelauto’s. Mede dankzij deze duurzame maatregelen in het ontwerp van Team V Architectuur en Arup, krijgt Haut het label Breeam Outstanding. Dat is de hoogste score van het wereldwijd bekende Breeam-keurmerk voor duurzame gebouwen. 

Post has shared content
Op zaterdag 6 en zondag 7 mei zijn wij 'shop for a day' voor een paar fantastische merken. Shop in shop dus. Allen met een knipoog alvast naar de Moederdag om je moeder, je vriendin of gewoon jezelf te verwennen. Sieraden, tassen, kaarten en nog veel meer. Kom je ook gezellig langs? Het is op beide dagen tussen 12:00-17:00 uur.

Jeebags komt met een heerlijke keuze aan dipla tasjes. Special voor ons komen ook haar nieuwste schoudertassen en de musthave; leren vlaggetjes!

Cotton Candies maakt hele mooie sieraden die je kan personaliseren met je eigen tekst/ quote. Zelf kan ze er niet bij zijn maar een
aanvraag voor special item kan altijd. Wel liggen er uiteraard de sieraden die al voorzien zijn van mooie teksten.
En voor wie weleens bij mij koffie met wat lekkers hebben genomen. De gepersonaliseerde vorkjes en lepels komen dus bij haar vandaan!

Sparkles by Susie heeft al eens bij ons gestaan met haar collectie en wat een prachtige items had ze toen bij zich.
Ook nu weer volop kettingen, armbanden en oorbellen die ze meeneemt. Geen enkele ketting is hetzelfde, doe er een paar over elkaar heen in verschillende lengtes of draag het enkel.

Roosmarijn Knijnenburg heeft een prachtige collectie aan kaarten en posters die ze zelf ontwerpt. Ook ontwerpt en maakt ze de hold+it's zelf. Plankjes en houders waar je haar kaarten in kan zetten. Ze zijn er voor aan de wand of voor op tafel. Haar nieuwste variant is een Hold+it waar een uitsparing zit voor een kaarsje of een vaasje. Uiteraard worden deze erbij geleverd.

Post has attachment
256 miljard dollar, omgerekend ruim 230 miljard euro.
Volgens schattingen van de VN heeft Apple daarmee genoeg geld om twee jaar lang alle honger in de wereld te beëindigen.

Apple-topman Tim Cook zou met zijn cashreserves ook Twitter, Ford, Philips én Netflix tegen hun huidige beurswaardes kunnen overnemen, en dan nog ruim genoeg overhouden om de overheidsuitgaven van Slowakije een jaar lang af te rekenen.

https://www.nrc.nl/nieuws/2017/05/03/apple-heeft-berg-kasgeld-van-kwart-biljoen-dollar-8604794-a1556981

Post has attachment

Post has attachment
Volgens ecomodernisten zijn natuurlijke beperkingen zoals grondstoffenschaarste slechts uitdagingen voor ons vernuft. Een voorpublicatie uit ‘Ecomodernisme’.

https://www.trouw.nl/groen/ecomodernisme-de-aarde-raakt-nooit-op~a1f1b453/

Wait while more posts are being loaded