Profile cover photo
Profile photo
Riolering Specialist Twello
3 followers -
Riolering specialist twello ontstoppingsbedrijf ontstoppingsdienst riool deventer apeldoorn zutphen
Riolering specialist twello ontstoppingsbedrijf ontstoppingsdienst riool deventer apeldoorn zutphen

3 followers
About
Posts

Post has attachment
Camera inspectie riool / riolering

Mobiele camera-inspectie units
Voor terugkerende rioolproblemen (rioolverstoppingen) hebben wij de beschikking over mobiele camera-inspectie units om de rioolbuis van binnenuit in kleur te bekijken en de oorzaak van de storing/ontstopping op te sporen. Deze kleurenbeelden zijn direct zichtbaar op een tv scherm. De opdrachtgever kan zo duidelijk zien waaraan het in de riolering mankeert. Op het scherm zijn de beelden duidelijk te volgen en calamiteiten in de riolering zijn goed in te schatten.

Indicaties mankement riolering
Indicaties dat er iets aan de riolering mankeert zijn o.a. regelmatig terugkerende verstopping, riool lucht in en om huis, verzakkingen in tuin of bestratingen, rioolwater in de kruipruimte van de woning, borrelende afvoer putjes en sifons. Voordat er geïnspecteerd gaat worden moeten de leidingen met hogedruk gereinigd/ontstopt worden om een helder beeld van het inwendige van de rioolleiding te krijgen en om te voorkomen dat de camera door vuil voor de lens het zicht kwijt raakt.

Voordelen camera inspectie
Heel veel verborgen gebreken zijn op deze manier al zichtbaar gemaakt met deze inspecties en door onze medewerkers vakkundig hersteld. Het grote voordeel van een camerainspectie is het voorkomen van onnodig hak- en breekwerk. De camera is voorzien van een zender die bovengronds is te lokaliseren. De plaats van het probleem kan hierdoor gemakkelijk gevonden en gericht verholpen worden. 
Met onze camera kunnen we rioolleidingen inspecteren van Ø 40 mm tot en met Ø 150 mm en kan tevens worden ingezet bij afvoerleidingen vanaf Ø 50 mm met 90º bochten.

De camera beschikt over een duwkabel van 30 m.

http://www.rioleringspecialisttwello.nl/camera_inspectie/
Add a comment...

Post has attachment
Ontstoppen riolering

Op zoek naar een oplossing voor problemen met uw riool/riolering? Neem direct contact op met ontstoppingsbedrijf RST via 0571-271673 (24 uur per dag bereikbaar!) of ga naar de contactpagina.

Ieder jaar komen er vele verstoppingen, lekkages en breuken van binnen- en buitenrioleringen voor in woningen en bedrijfspanden. U bent dus niet de eerste indien u een probleem heeft met uw riool. Het is normaal maar voor veel mensen onverwacht en vanzelfsprekend ook erg vervelend.

De riolering is een buitengewoon belangrijk onderdeel van een woning, alleen staan de meeste mensen er nooit bij stil. Een gemiddelde Nederlander houdt wel rekening met onderhoud aan zijn woning zoals periodiek verfwerk, het aanbrengen van isolatie of het onderhouden van de tuin, maar de meesten staan er niet bij stil dat er een riolering door het gehele huis loopt die ook onderhoud nodig heeft en ook kapot kan gaan: het riool kan verstopt raken door frituurvet bijvoorbeeld, maar kan ook afbreken of scheuren.

Ontstoppen riolering / verhelpen verstopping van riolering
Ontstoppingsdienst RST ontstopt en reinigt rioleringen met de Rom Ecofit.
Deze machine geeft bij een druk van 150 bar 75 liter water per minuut en is daarmee de ideale hogedruk rioolreinigingsmachine voor het ontstoppen en reinigen van leidingen vanaf Ø 40mm tot aan huisaansluitingen en het hoofdrioolstelsel tot Ø 300 mm.

Deze machine kan draadloos worden bediend en door de grote verscheidenheid aan spuitkoppen kunnen we nagenoeg alle verstoppingen ontstoppen en het riool reinigen van zand, grind, stenen, vet, zeepresten en ijs.

Verstoppingen waarvoor er contact wordt opgenomen met Ontstoppingsbedrijf Riolering Specialist Twello zijn o.a.:

Wc verstopt
Hemelwaterafvoer verstopt
Douche verstopt
Wastafel verstopt
Vaatwasser verstopt
Gootsteen verstopt
Straatkolk verstopt
Riool verstopt
Vetput verstopt
Afvoer verstopt
Toilet verstopping
Regenpijp verstopping
Doucheput verstopping
Sifon verstopping
Afwasmachine verstopping
Spoelbak verstopping
Put verstopping
Riolering verstopping
Riool verstopping
Gootsteen verstopping
Vetvangput verstopping

Voor ontstoppingen inpandig zal in de kleinere leidingen de veermachine toegepast worden. Een veermachine ontstopt de leiding door haar roterende veer. 

Riolering Specialist Twello is actief in de regio Apeldoorn, Deventer en Twello.

http://www.rioleringspecialisttwello.nl/ontstoppen/
Add a comment...

Post has attachment
Wie is Riolering Specialist Twello

Ontstoppingsbedrijf Riolering Specialist Twello (RST) is hét ontstoppingsbedrijf in de regio Stedendriehoek (gemeente Apeldoorn, Brummen, Epe, Deventer, Lochem, Voorst en Zutphen) op het gebied van riool ontstoppingen/verstoppingen, stank detectie, riolering aanleg, riolering vervangen en camera inspectie van het riool.

Opdrachtgevers van ontstoppingsdienst RST:

- Particulieren
- Overheden
- Loodgieters
- Vastgoedbeheerders
- Woningbouwverenigingen 
- Installatiebedrijven
- Bouwbedrijven

Ontstoppingsbedrijf Riolering Specialist Twello is een afsplitsing vanuit Loodgieter en installatiebedrijf Kerkhof uit Twello. Hierdoor is er jarenlange kennis in huis en hebben de medewerkers affiniteit met sanitair en aanleg van binnen- en buitenriolering.

Ontstoppingsdienst RST is lid van Uneto VNI, voorzien van de meest moderne apparatuur en vakkundige medewerkers. Doordat RST 24 uur per dag bereikbaar is via 0571-271673 kunt u snel weer volledig gebruik maken van uw voorzieningen. Neem direct contact op wanneer u een probleem hebt!

Vanaf heden is het ook mogelijk om direct, nadat uw probleem met uw riool verholpen is, te betalen dankzij een mobiel pinautomaat.

http://www.rioleringspecialisttwello.nl/wie_zijn_we/
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded