Profile

Cover photo
Rini Cesillia
Works at Ernst & Young
Lives in Jakarta
926 followers|37,834,783 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

Rini Cesillia

Shared publicly  - 
 
Innisfree Real Fluid Rouge Review
I should have known that in most cases whenever EH release something new, then Innisfree will do the same. That's how I get the new Real Fluid Rouge from Innisfree, in hope that it will be better than EH's Liquid Lips.  Well nothing to say about the packagi...
I should have known that in most cases whenever EH release something new, then Innisfree will do the same. That's how I get the new Real Fluid Rouge from Innisfree, in hope that it will be better than EH's Liquid Lips.  ...
1
Ayu Arsy Melinda's profile photo
 
+Rini Cesillia Wow, I love your Innisfree lipgloss rouge!
Add a comment...

Rini Cesillia

Shared publicly  - 
 
Etude House Fantastic Color Eyes Cherry Blossom Review
Spring is coming to town! Though there is no spring, fall and winter here, I still get excited when spring season is coming. The joy gets multiplied when I know that Etude House released Fantastic Color Eyes eyeshadow with spring theme. :D Several months ag...
Spring is coming to town! Though there is no spring, fall and winter here, I still get excited when spring season is coming. The joy gets multiplied when I know that Etude House released Fantastic Color Eyes eyeshadow with s...
1
Ayu Arsy Melinda's profile photo
 
Wah ... it's so pretty pinkish nuance eyeshadow >_<
Add a comment...
 
Aritaum Style Pop Brow Mascara Review
Eyebrow is one of the most important part in makeup routine. Some say that they will not leave house without drawing their eyebrow. Lol.. Today I want to introduce you to my favorite brow product at the moment. It's from Aritaum: Style Pop Brow Mascara. I t...
Eyebrow is one of the most important part in makeup routine. Some say that they will not leave house without drawing their eyebrow. Lol.. Today I want to introduce you to my favorite brow product at the moment. It's from A...
2
1
Ayu Arsy Melinda's profile photo
Add a comment...

Rini Cesillia

Shared publicly  - 
 
Wet n Wild Megalast Lipstick Reveiw
Hi semua! Ga kerasa ya uda bulan April aja. Rasanya waktu cepet banget berlalu, ga sabar pengen cepet-cepet September hehehe.. Anyway, kali ini aku mau mereview lipstik yang belakangan ini lagi seringggg banget aku pake dibanding lipstik-lipstikku yang lain...
 ·  Translate
Hi semua! Ga kerasa ya uda bulan April aja. Rasanya waktu cepet banget berlalu, ga sabar pengen cepet-cepet September hehehe.. Anyway, kali ini aku mau mereview lipstik yang belakangan ini lagi seringggg banget aku pake...
1
Add a comment...

Rini Cesillia

Shared publicly  - 
 
Ajella Korea
Hi! As K-pop lovers, not only I adore their cosmetics, but also their fashion style. Good news is finally there is authentic Korea fashion store in Indonesia, named as Ajella .  (source: ajella_korea ) Ajella just started its fashion store in Batam and they...
Hi! As K-pop lovers, not only I adore their cosmetics, but also their fashion style. Good news is finally there is authentic Korea fashion store in Indonesia, named as Ajella.  (source: ajella_korea) Ajella...
2
Add a comment...

Rini Cesillia

Shared publicly  - 
 
Holika Holika Pro: Beauty Bloody Oil Tint Review
Halo semua! Uda lama nih ga ngeblog hehehe.. Kali ini aku mau share review tentang salah satu produk terbaru Holika Holika, udah lama ya kayanya aku ga ngereview brand favorit aku ini. Produk barunya lumayan unik lho, namanya Pro: Beauty Bloody Oil Tint. ^^...
 ·  Translate
Halo semua! Uda lama nih ga ngeblog hehehe.. Kali ini aku mau share review tentang salah satu produk terbaru Holika Holika, udah lama ya kayanya aku ga ngereview brand favorit aku ini. Produk barunya lumayan unik lho, nama...
1
Add a comment...
Have her in circles
926 people
norma oscco vargas's profile photo
Kim Style's profile photo
Amanda Martadinata's profile photo
CJ PARK's profile photo
Klens pop's profile photo
coco young's profile photo
Ahmad Bayhaki's profile photo
cinta citra's profile photo
CHINATSUHANAKO's profile photo

Rini Cesillia

Shared publicly  - 
 
Laneige Water Sleeping Pack_Ex Review
Hi all! Pernah merasa ga misalnya habis kerja seharian, apalagi ditambah lembur, terus kulit wajah jadi terasa cape, pucat, kusam, pokoknya engga banget deh? Sebenarnya aku sering mengalami hal ini ya, apalagi kalau habis lembur. Rasanya cape banget, butuh ...
 ·  Translate
Hi all! Pernah merasa ga misalnya habis kerja seharian, apalagi ditambah lembur, terus kulit wajah jadi terasa cape, pucat, kusam, pokoknya engga banget deh? Sebenarnya aku sering mengalami hal ini ya, apalagi kalau hab...
1
Add a comment...

Rini Cesillia

Shared publicly  - 
 
Kracie Ichikami Review
Hi girls! Hari ini aku mau share perawatan rambut yang lagi aku pakai belakangan ini. Aku uda sering banget liat produk ini di Kemchick PP, tapi akhirnya baru nyobain sejak dua minggu yang lalu. Perkenalkan Kracie Ichikami .  Kracie Ichikami ini terdiri dar...
 ·  Translate
Hi girls! Hari ini aku mau share perawatan rambut yang lagi aku pakai belakangan ini. Aku uda sering banget liat produk ini di Kemchick PP, tapi akhirnya baru nyobain sejak dua minggu yang lalu. Perkenalkan Kracie Ichikami...
1
Add a comment...
 
Etude House Give Me Chocolate #Cacao Fudge Review
Back then in February, Etude House released limited edition of Give Me Chocolate collection which consists of three eyeshadows and six nail polishes. As you know that Valentine day is identical with chocolate so that's explain why they release this collecti...
Back then in February, Etude House released limited edition of Give Me Chocolate collection which consists of three eyeshadows and six nail polishes. As you know that Valentine day is identical with chocolate so that's explai...
1
Ayu Arsy Melinda's profile photo
 
+Rini Cesillia is so unique chocolate eyeshadow in 2015!
Add a comment...
 
The Saem Cover Perfection Tip Concealer Review
Concealer is one of the must-have item on my makeup list since I have lot of acne scars and redness around my face >.< I have tried several brands concealer and now I decided to try The Saem Cover Perfection Tip Concealer since I read pretty good reviews on...
Concealer is one of the must-have item on my makeup list since I have lot of acne scars and redness around my face >.< I have tried several brands concealer and now I decided to try The Saem Cover Perfection Tip Concealer ...
1
Add a comment...

Rini Cesillia

Shared publicly  - 
 
My Wedding Dream with Bridestory
Beberapa waktu yang lalu aku sudah sharing mengenai bagaimana mudahnya mempersiapkan segala sesuatu yang berkaitan dengan pernikahan melalui website Bridestory (bisa baca di sini). Nah kali ini aku ingin share mengenai gimana sih wedding impianku itu hehehe...
 ·  Translate
Beberapa waktu yang lalu aku sudah sharing mengenai bagaimana mudahnya mempersiapkan segala sesuatu yang berkaitan dengan pernikahan melalui website Bridestory (bisa baca di sini). Nah kali ini aku ingin share mengenai gim...
1
Add a comment...

Rini Cesillia

Shared publicly  - 
 
Bride Story
Wedding day merupakan suatu hari yang sangat penting bagi setiap wanita. Aku sendiri belum tahu sih kapan married nya, masih lama kayany hahahaa.. Tapi kadang sempat terpikir kalau misalnya tahun depan married gimana ya? Mesti nyiapin prewed, undangan, venu...
 ·  Translate
Wedding day merupakan suatu hari yang sangat penting bagi setiap wanita. Aku sendiri belum tahu sih kapan married nya, masih lama kayany hahahaa.. Tapi kadang sempat terpikir kalau misalnya tahun depan married gimana ya? Mest...
1
Add a comment...
People
Have her in circles
926 people
norma oscco vargas's profile photo
Kim Style's profile photo
Amanda Martadinata's profile photo
CJ PARK's profile photo
Klens pop's profile photo
coco young's profile photo
Ahmad Bayhaki's profile photo
cinta citra's profile photo
CHINATSUHANAKO's profile photo
Basic Information
Gender
Female
Apps with Google+ Sign-in
Work
Employment
  • Ernst & Young
    present
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Jakarta
Links
Other profiles
Contributor to