Profile

Cover photo
Rini Cesillia
Works at Ernst & Young
Lives in Jakarta
1,269 followers|44,934,588 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

Rini Cesillia

Shared publicly  - 
 
Secret Key Snail Repairing Cream Review
Hi All! Anybody miss me? Hehehee.. Sorry for my long absence, hope that I can write at least 3 post this month since it's already near the end of August. ;_; Anyway today I want to share with you about one of my skincare product that I've been using for aro...
Hi All! Anybody miss me? Hehehee.. Sorry for my long absence, hope that I can write at least 3 post this month since it's already near the end of August. ;_; Anyway today I want to share with you about one of my skinc...
2
Add a comment...

Rini Cesillia

Shared publicly  - 
 
Lalavesi Akma Cushion S.F. (SPF47 PA++) Ice Cute Edition Review
Hello all! While I was browsing through my Instagram feed, I saw this cute cushion from Lalavesi . Well I rarely heard about Lalavesi but I know that they are quite popular with their cushion. Thankfully I can easily get it, thanks to Kbeautylover who sells...
Hello all! While I was browsing through my Instagram feed, I saw this cute cushion from Lalavesi. Well I rarely heard about Lalavesi but I know that they are quite popular with their cushion. Thankfully I can easily get it...
2
Add a comment...

Rini Cesillia

Shared publicly  - 
 
Peripera Peri's Tint Crayon Review
Halo semuanya! Baru nyadar kalau selama bulan Juli ini aku belum ngepost apa-apa sama sekali >.< Dua minggu yang lalu aku ke Penang dan minggu lalu sibuk ini itu jadi belum sempat main di sini hehehe.. Anyway, hari ini aku mau sharing soal lip crayon dari P...
 ·  Translate
Halo semuanya! Baru nyadar kalau selama bulan Juli ini aku belum ngepost apa-apa sama sekali >.< Dua minggu yang lalu aku ke Penang dan minggu lalu sibuk ini itu jadi belum sempat main di sini hehehe.. Anyway, hari ini...
1
Add a comment...

Rini Cesillia

Shared publicly  - 
 
LA Girl Matte Pigment Gloss Review
Halo! Kali ini aku mau berbagi racun lippies lagi, semoga ga ada yang merasa bosan ya, karena lippiesku masih banyak yang belum direview hahaha.. XD Kali ini aku mau berbagi soal lippies yang lagi heboh dibicarain di kalangan pencinta lippies, yaitu La Girl...
 ·  Translate
Halo! Kali ini aku mau berbagi racun lippies lagi, semoga ga ada yang merasa bosan ya, karena lippiesku masih banyak yang belum direview hahaha.. XD Kali ini aku mau berbagi soal lippies yang lagi heboh dibicarain di ka...
1
Add a comment...

Rini Cesillia

Shared publicly  - 
 
Photoshoot: Falling in Love
Annyeong! Please ignore the title, I know it's so cheesy hahahaha.. I just don't know what should I write for the title so it came out randomly :P Some weeks ago, I had photoshoot with my friend. He brought his photographer friends too, I felt like a model ...
Annyeong! Please ignore the title, I know it's so cheesy hahahaha.. I just don't know what should I write for the title so it came out randomly :P Some weeks ago, I had photoshoot with my friend. He brought his photogr...
1
Add a comment...

Rini Cesillia

Shared publicly  - 
 
My Colourful Eyeline with Revlon
Hi All! Today I want to share my simple colorful eye look using Revlon's product.   Here I got 4 products from Revlon: 2 Skinny Liquid Liner and 2 Pencil Eyeliner. For the skinny liquid liner, I got electric blue and green color. Now I know why they are cal...
Hi All! Today I want to share my simple colorful eye look using Revlon's product.   Here I got 4 products from Revlon: 2 Skinny Liquid Liner and 2 Pencil Eyeliner. For the skinny liquid liner, I got electric blue ...
1
Add a comment...
Have her in circles
1,269 people
Yadi Rent Car's profile photo
Ajrina AJ's profile photo
Jean Bernard Divers's profile photo
Jessy Chen's profile photo
Chadik Chadik's profile photo
Felen Felicia's profile photo
agusti putra's profile photo
Edvaldo Sousa's profile photo
Kelly Bochenko ex Miss (Beauty Blogger YouTuber)'s profile photo

Rini Cesillia

Shared publicly  - 
 
Aritaum Sugarball Cushion Blusher Review
Blusher is not a makeup product that I use everyday, it's not something essential on my makeup regime. But when I need the touch of blusher, I know I can rely on these babies from Aritaum called Sugarball Cushion Blusher. Previously several Korean brands ha...
Blusher is not a makeup product that I use everyday, it's not something essential on my makeup regime. But when I need the touch of blusher, I know I can rely on these babies from Aritaum called Sugarball Cushion Blusher. ...
2
Add a comment...

Rini Cesillia

Shared publicly  - 
 
My New Camera: Sony DSC-KW11 a.k.a Sony Kawaii Camera
Hello! If you follow my Instagram , you must have seen my post on a very pretty pink camera. Today I will talk about that camera, it's from Sony DSC-KW11 or better known as Kawaii Camera.  ♥ Sony Kawaii Camera is the newest addition to Sony Indonesia's came...
Hello! If you follow my Instagram, you must have seen my post on a very pretty pink camera. Today I will talk about that camera, it's from Sony DSC-KW11 or better known as Kawaii Camera. ♥ Sony Kawaii Camera is the ne...
2
Add a comment...

Rini Cesillia

Shared publicly  - 
 
Satto Body and Hair Care Review
Halo semuanya! Hari ini aku mau sharing soal produk perawatan tubuh dan rambut dari Satto. Mungkin namanya masih kedengaran asing ya, karena Satto memang produk baru di Indonesia hehehe.. :3 Satto adalah rangkaian produk perawatan tubuh dari ujung kepala hi...
 ·  Translate
Halo semuanya! Hari ini aku mau sharing soal produk perawatan tubuh dan rambut dari Satto. Mungkin namanya masih kedengaran asing ya, karena Satto memang produk baru di Indonesia hehehe.. :3 Satto adalah rangkaian produ...
1
Add a comment...

Rini Cesillia

Shared publicly  - 
 
Babyliss Big Hair Review
Hi semua! Memiliki rambut yang ditata dengan rapi sangat berpengaruh pada penampilan kita secara keseluruhan. Baju uda oke tapi kalau rambut masih berantakan tetep aja ga enak diliat kan? Kali ini aku mau sharing nih produk andalan aku biar bisa mendapatkan...
 ·  Translate
Hi semua! Memiliki rambut yang ditata dengan rapi sangat berpengaruh pada penampilan kita secara keseluruhan. Baju uda oke tapi kalau rambut masih berantakan tetep aja ga enak diliat kan? Kali ini aku mau sharing nih pr...
1
Add a comment...

Rini Cesillia

Shared publicly  - 
 
Memebox x Pony Blossom Lip Color Review
Hello! Memebox do collaboration with some Youtubers from Korea, and they create special makeup line. I really interested in some of them but in the end, I only got my hand on recent collabs with Pony. It's not their first collaboration, but their third. :D ...
Hello! Memebox do collaboration with some Youtubers from Korea, and they create special makeup line. I really interested in some of them but in the end, I only got my hand on recent collabs with Pony. It's not their first ...
1
Add a comment...

Rini Cesillia

Shared publicly  - 
 
Ageha Rich Pink Softlens Review
Halo semua! Kayanya udah lama banget ya aku ga ngeblog hehehe.. Maklum ya lagi sibuk :p Kali ini aku kembali dengan review softlens terbaru dari Japan Softlens yaitu Ageha Rich Pink. Sebelumnya aku uda pernah review yang warna gray, bisa dibaca di sini . :)...
 ·  Translate
Halo semua! Kayanya udah lama banget ya aku ga ngeblog hehehe.. Maklum ya lagi sibuk :p Kali ini aku kembali dengan review softlens terbaru dari Japan Softlens yaitu Ageha Rich Pink. Sebelumnya aku uda pernah review ya...
1
Add a comment...
People
Have her in circles
1,269 people
Yadi Rent Car's profile photo
Ajrina AJ's profile photo
Jean Bernard Divers's profile photo
Jessy Chen's profile photo
Chadik Chadik's profile photo
Felen Felicia's profile photo
agusti putra's profile photo
Edvaldo Sousa's profile photo
Kelly Bochenko ex Miss (Beauty Blogger YouTuber)'s profile photo
Basic Information
Gender
Female
Work
Employment
  • Ernst & Young
    present
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Jakarta
Links
Other profiles
Contributor to