Profile cover photo
Profile photo
Rijschool Van Hees
14 followers
14 followers
About
Posts

Post has attachment
Een van de eerste stappen die bij het halen van elk rijbewijs hoort is het maken van een theorie-examen. Dit examen toetst of je voldoende op de hoogte bent van de regels voor de rijbewijscategorie die je wilt gaan halen. Voor een bromfiets gelden immers andere regels dan voor een auto. Zodra je voldoende voorbereid bent, bijvoorbeeld met onze klassikale lessen, theorieboeken of de online-training kun je het examen gaan aanvragen. Dit theorie-examen aanvragen kun je het best en het goedkoopst doen bij het CBR.

Theorie-examen: alleen bij het cbr aanvragen

Helaas krijgen we toch geregeld teleurgestelde kandidaten die bij een andere website voor veel meer geld een examen hebben aangevraagd. Dit zijn sites die graag veel geld verdienen met het verkopen van examens tegen woekerprijzen. Ze bieden namelijk niets extra's maar vragen wel tot soms wel 4x de prijs van het examen dan je bij het CBR zou betalen.

Let dus bij het aanvragen dus goed op welke site je kiest. De enige juiste site is: https://www.cbr.nl. Zorg er ook voor dat je dit adres intypt in de adresbalk van je browser. Zie ook de afbeeldingen op onze website: https://www.rijschoolvanhees.nl/theorie-examen-aanvragen/

Controleer het adres en reserveer je examen voor de juiste prijs.

Op deze pagina wordt je gevraagd om in te loggen met je Digid. Zorg dus vooraf dat je deze gegevens bij de hand hebt. Als je later bezig bent met je autorijlessen en de instructeur wil een examen voor je aanvragen heb je ook je digid nodig om de rijschool te machtigen voor jou een examen aan te vragen.

Bij twijfel kun je natuurlijk altijd even contact opnemen met de rijschool of met je instructeur. Zij kunnen je zeker vertellen of je op de juiste website zit en hoe je dit kunt controleren.

Niet zoeken maar adres intypen

We raden af om te zoeken naar "Theorie examen aanvragen" want dan is de kans groot dat je per ongeluk op de verkeerde site terecht komt. Deze 'foute' sites zien er vaak identiek uit aan die van het cbr maar vragen dus wel een veel hoger tarief.

Dus nog even concluderend:

Zoek niet in google naar 'examen aanvragen' of dergelijke zoekwoorden, maar typ zelf het adres "https://www.cbr.nl" in de adresbalk in
Controleer voor je een examen reserveert of je echt op de site van het CBR zit, door de adresbalk te controleren
Controleer of de prijs van het examen klopt. Dit zou voor 2017 € 32,- moeten zijn
Zorg dat je jouw Digid gebruikersnaam en wachtwoord weet
Bel bij twijfel even met de rijschool of je instructeur voordat je iets reserveert
En veel succes alvast met de studie!

Post has attachment
2000 Bochtentocht - 3 dagen Sauerland.

Aan: alle oud motorleerlingen.

We gaan drie dagen fantastisch mooi rijden. Namelijk vrijdag 13, zaterdag 14 en zondag 15 juni. De tocht gaat naar het Sauerland in Duitsland. Er zullen twee groepen zijn; een vlotte /tour groep en een rustige groep. We rijden op dag één naar een prachtig vier sterren hotel midden in Sauerland. In de avond na een mooie heenrit dineren we hier met zijn allen en wacht er een relaxte kamer voor jullie. Tevens is het hotel voorzien van zwembad, sauna en fitness. 

De volgende dag starten we uiteraard met een uitgebreid ontbijtbuffet. Hierna gaan we een rondrit door het wonderschöne Sauerland maken. Aan het einde van de middag zijn we weer terug in ons hotel. Hier is tevens ook de bierstübe te vinden en wacht ons weer een lekker diner. 

Na nog een mooie nacht in de bossen vertrekken we de dag erop terug naar Nederland maar uiteraard via een mooie route. We eindigen ergens in de grensstreek waar we afsluitend een lunch zullen doen en iedereen vanuit daar met of zonder begeleiding weer naar Zaandam kan rijden. 
 
Dit alles kunnen we jullie aanbieden voor 159 euro per persoon.
 
Wat is er inclusief:
- De tocht der motortochten!
- 2 keer verblijf in een prachtig vier sterren hotel
- 2 keer drie gangen diner in het hotel
- 2 keer uitgebreid ontbijt buffet in het hotel
 
Exclusief zijn de lunches en de drankjes. Deze kun je dus zelf naar believen invullen. We hebben natuurlijk wel wat leuke suggesties waar dat te doen!
 
Hoe werkt de inschrijving? 
 
We moeten de groep rond hebben voor 1 februari. De uiterste inschrijfdatum is daarom zaterdag 1 februari 2014. Annulering is voor dit bedrag helaas niet mogelijk. Voor een eenpersoonskamer geldt een toeslag van 48 euro. Wil je dus samen op een kamer geef dit dan aan, dat scheelt in de kosten!
 
De inschrijving kan alleen voltooid worden als hij is betaald. Dit kan contant of per pin op de rijschool maar het is ook mogelijk om het over te maken. Dit kan op nr. NL 98 ING B 0001350533 t.n.v. Van Hees Verkeer. Voor de administratie is het handig als je tevens nog even per mail de namen doorgeeft en de wens om wel of niet samen met iemand anders een kamer te willen delen als je een enkele inschrijving betreft.
 
We hopen dat jullie allemaal mee gaan en het wordt een grandioos weekend! 
 
Namens rijschool Van Hees,
 
Martijn en Jeroen
 
p.s. in het voorjaar komt er nog een info avond. Hier zullen we wat verder ingaan op de route per gps systeem etc. Daar komt tegen die tijd nog een uitnodiging voor. 

Post has attachment
De winter komt er weer aan, maar met onze winterbanden zijn wij er klaar voor! Dus ook met wat minder weer kun je goed en veilig lessen.
Photo

Post has attachment
Photo

Post has attachment
Photo

Post has attachment
PhotoPhotoPhotoPhoto
Dam Tot Damloop 2012
11 Photos - View album

Post has attachment
Deze week hebben wij maar liefst twee nieuwe auto's in gebruik genomen. Nu is onze vloot dus uitgebreid met een Hyundai i30 en een Seat Mii.
Photo
Photo
2 Photos - View album

Post has attachment
Al jaren is Rijschool Van Hees de leverancier van de auto's en motoren voor de pers, wedstrijdleiding en vips rond de Dam Tot Damloop. Dat levert dan ook vaak leuke foto's op.
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
Dam Tot Damloop 2012
7 Photos - View album

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded