Profile cover photo
Profile photo
Richard Dijkstra
90 followers -
IT manager uit Den Haag. Struint veel op internet en is actief bezig met zijn hobby fotografie.
IT manager uit Den Haag. Struint veel op internet en is actief bezig met zijn hobby fotografie.

90 followers
About
Richard's posts

Post has attachment
Het is de laatste maanden wat stiller geworden op mijn eigen fotoblog, omdat ik "andere zaken" aan mijn hoofd had en meer werk op andere sociale kanalen gepubliceerd heb. Dit is een korte post op mijn fotoblog met een hele korte uitleg en daarnaast een paar van mijn laatste foto's.

Post has attachment
Afgelopen vrijdagavond ben ik op de scooter door Den Haag gereden en heb ik op verschillende plekken avondfoto's gemaakt. Dit is "De netkous" en deze is gemaakt achter het station. #denhaag
Photo

Post has shared content
Short-posts: vanaf nu zal ik meerdere kleinere posts plaatsen over de reviews van de camera's en lenzen. In deze eerste "short-post" lees je mijn eerste indruk van deze imposante compactcamera. Donderdag volgt de volgende editie over de indrukwekkende specificaties van deze krachtpatser.
http://www.spiegelloos.nl/eerste-indruk-sony-cyber-shot-rx100iv-genot-om-mee-fotograferen/

Post has attachment
Hoe mooi is dat?!? 13 grote "Dijkstra's" hangen sinds een week in de hallen van het appartementencomplex van Ypenburg Den Haag. In totaal 13 afdrukken van de "Torens van Ypenburg" en de "Fietsbrug" uit de Ypenburg collectie zijn daar vorige week opgehangen. http://www.richarddijkstra.nl
PhotoPhotoPhoto
08-02-16
3 Photos - View album

Post has attachment
Ik hoor je denken: "maakt hij eigenlijk nog wel foto's?"

Ja hoor! Check de recente foto's op de website via onderstaande link. En als je er dan toch bent: schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief en ontvang 'm 1x per week in je mailbox.

Post has attachment

Post has attachment
Op mijn site staan alle HDR artikelen verzameld op één pagina. Blog artikelen, mijn foto's en links naar interessante artikelen van andere fotografen.

Post has attachment
De skyline van Den Haag

Het is weer eens anders dan de Erasmusbrug: één van de skylines van Den Haag die je niet vaak voorbij ziet komen. Dit is één van de foto's van een avondshoot van afgelopen week in Ypenburg. Het was voor dit seizoen mijn eerste avond op de fiets met de fototas achterop. Klik voor meer.

GX7, Leica 25mm, F9, ISO125, 5 shot HDR.

Post has attachment
Vandaag de laatste inzending van de foto7daagse ‪#‎f7d‬ met als thema: "Hier word ik blij van". Het was weer een leuke week met verschillende opdrachten.

Op de site de editiies van 2014 en 2015.
http://richarddijkstra.nl/series/foto7daagse-2014/
http://richarddijkstra.nl/series/foto7daagse-2015/

Mischa bedankt weer!

Post has attachment
Vandaag mijn uitwerking van dag 4: "Hier ben ik"......alhoewel.....hier was ik even.
Wait while more posts are being loaded