Profile cover photo
Profile photo
Riana LittleCuties
420 followers -
♡♥Part time Blogger/Product review/BB Cream NB♡♥Full time wife♥♡Full time ibu♡♥Full time programmer♥♡do whatapps me ♡♥♥♥♥012-375 6461♥♥♥
♡♥Part time Blogger/Product review/BB Cream NB♡♥Full time wife♥♡Full time ibu♡♥Full time programmer♥♡do whatapps me ♡♥♥♥♥012-375 6461♥♥♥

420 followers
About
Posts

Post has attachment
hebat ke tidak???
Ngape lah dibiarkan blog yang istimewa nie bersawang begitu sahaja...kehkehkeh...Assalamualaikum semua....k.pijah ada nie...selalu aktif nie FB saje...lamaaaaa sangat dah tak kesini nye....sian Blog kesayangan k.pijah nie. Apa kejadian selama k.pijah menghi...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Jom jemput kakak Alisha
Selamat malam semua... Ha...nampak tak kerajinan akak tetiba update blog ari nie sekali lagi..kahkahkah... tak tengok "Misteri Wan Peah" ke semua?akak ngan kak ngah dan Abid tengah tengok cite tu...hihihi Kakak Alisha dan papa sedang buat keje memasing...si...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Seminggu 1 post, aci tak?
Ada nie tengah sapu habuk kat laptop...aik..laptop pun berhabuk? ingat blog je berhabuk...hahaha Salam tengah hari menrangkap petang uolls... Azam tahun 2017 antara nye nak update blog sehari sekali, nampak gayanye mcm susah je nak laksanakan, makanye dired...
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Bersama SeqyBeauty... Jeng..Jeng..Jeng
Assalamualaikum semua..... Buat apa petang² nie?Akak baru sudah gorengkan cekodok pisang buat si Alya nie ha... Alya sekarang nie dah bertukar title "Kak Ngah" memula dulu bukan main susah mulut akak nie nk panggil dia "Kak Ngah", duk lah tersasul "Adik" ke...
Add a comment...

Post has attachment
Salam semua...mai lah jenguk akak.... akak kembali lagi, insyaallah kali nie cuba bersiaran sekerap yg mungkin...hihihi....rindu kamu semua
Add a comment...

Post has attachment
Terkejut kuasa 18 nie
Wowwwwww...... habok dah setebal gunung wehhhh... mujur masih ingat password bagai.... kalo lupa dah terus terkubur blog nie....ahaks... akak bersiaran secara tidak sengaja nie kengkawan.. hihihi niat dihati nak teruskan...moga istiqamah lah ye... Assalamua...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded