Profile cover photo
Profile photo
Rhenus Data Office Netherlands
10 followers -
Rhenus Data Office Netherlands behoort tot de toonaangevende specialisten die complete documenten- en informatielogistiek bieden.
Rhenus Data Office Netherlands behoort tot de toonaangevende specialisten die complete documenten- en informatielogistiek bieden.

10 followers
About
Posts

Post has attachment
ACTIE SEPTEMBER EN OKTOBER 2017: GRATIS OPHALEN EN RECYCLEN OUDE HARDWARE. Door heel Nederland.

Bedrijven hebben steeds meer elektronisch afval zoals computers, laptops, mobiele telefoons, beeldschermen en printers. Deze elektronica kan Rhenus Data recyclen: na demontage en scheiding kunnen alle grondstoffen opnieuw worden gebruikt. Op die manier kunnen we ervoor zorgen dat onze wereld leefbaar blijft, en dat ook onze kinderen en kleinkinderen gezond en welvarend kunnen leven.
Om hiermee een begin te maken doen wij u een fantastisch aanbod: in de maanden september en oktober halen wij al uw elektronisch afval gratis op en zorgen we voor een milieuvriendelijke verwerking!


Het is tijd voor de circulaire economie!
In het Duurzaamheidsoverleg tussen alle grote politieke partijen is dit voorjaar een duidelijke uitspraak gedaan: we moeten in Nederland naar een circulaire economie!

Circulair wordt het hart van de economie
De transitie naar de circulaire (en klimaatneutrale) economie biedt grote kansen. Deze systeemwijziging, van ontwerp tot hergebruik, is goed voor het milieu – het leidt immers tot minder vervuiling en verspilling. Het is goed voor de economie – het levert immers grote kostenbesparingen en meer leveringszekerheid van steeds schaarser wordende grondstoffen. Het draagt bij aan het realiseren van de klimaatdoelen inzake CO2-emissie reductie. Circulair ondernemen brengt nieuwe bedrijvigheid en meer werkgelegenheid voor zowel hoog- als laagopgeleiden. De economische waarde verschuift immers van grondstof naar arbeid. Om de overgang naar de circulaire economie te versnellen en internationale kansen voor Nederland te verzilveren, moet een nieuw te vormen kabinet maatregelen nemen.


Rhenus Datavernietiging wil in dit proces graag een rol spelen! We doen dit al door vernietigd archiefpapier opnieuw te gebruiken voor de productie van nieuw papier. Maar er is meer mogelijk, vandaar deze actie.


Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een must.
Onze samenleving draait op wat de aarde ons geeft: we gebruiken de grondstoffen voor voedsel, onderdak, warmte, kleding, elektrische apparaten en mobiliteit. Die behoefte aan grondstoffen neemt alleen maar toe. In 2050 zijn er naar verwachting ruim negen miljard mensen die voldoende voedsel en water nodig hebben en in welvaart willen leven. Om dat mogelijk te maken, moeten we in actie komen. Het is tijd voor de circulaire economie.


Een betrouwbare partner
Rhenus is onderdeel van de Rethmann groep, een wereldwijde onderneming met een jaaromzet van meer dan 12 miljard euro en meer dan 60.000 man personeel. Binnen de Rhenus-divisie is Rhenus Office Systems verantwoordelijk voor o.a. de activiteiten rond afvalmanagement voor kantoren. Rhenus Office Systems heeft 55 vestigingen, 120 eigen voertuigen, en meer dan 15.000 klanten wereldwijd.


Werk-leer-traject
Demontage van e-schroot vindt plaats op onze eigen locatie. De vertrouwelijkheid is daarmee gewaarborgd. Gegevensdragers die nog in het e-schroot aanwezig zijn (bijvoorbeeld harde schijven) worden door ons veilig, conform DIN 66399, vernietigd. U krijgt een Vernietigingscertificaat als bewijs van deze veilige vernietiging van uw vertrouwelijke data. Demontage wordt gedaan binnen een werk-leer-traject waarbij mensen met afstand tot de arbeidsmarkt de kans krijgen werkervaring op te doen.

Recycling in de Rethmann Groep
Na demontage gaat al het afval naar Rethmann in Lünen, Duitsland. Daar bezit deze internationaal opererende onderneming (onderdeel van Rhenus) de grootste recyclingfaciliteit van Europa met een oppervlakte van 230 hectare. Oorspronkelijk was dit een aluminiumfabriek, nu staan er in Lünen tal van recyclinginstallaties, zoals fabrieken voor de productie van gips uit rookgasfilters, recycling van plastics en e-waste en productie van niet-fossiele brandstoffen.
In 2015 zijn de recycling activiteiten in Lünen officieel toegevoegd aan de lijst van projecten die een positief effect hebben op ons klimaat.


Ons aanbod: twee maanden gratis afvoer van e-waste

Om daadwerkelijke een bijdrage te leveren aan de circulaire economie doet Rhenus Data zijn relaties een schitterend aanbod: in de maanden september eb oktober wordt uw e-waste gratis afgehaald en verwerkt! Onder e-waste verstaan we onder andere:
• Computerkasten / thin clients
• Datadragers (CD’s, tapes, floppy’s)
• Desktop computers
• Faxapparaten
• Geheugenkaarten
• Harde schijven / SSD
• Kabels en voeding
• Kopieermachines
• Laptops
• Monitors / beeldschermen
• Muizen
• Printers
• Serverkasten
• Servers / behuizingen
• Toetsenborden
• USB sticks

Meer weten?

• Over deze unieke actie?
• Over de manier waarop wij uw e-waste verwerken?
• Hoe wij u kunnen voorzien van managementinformatie?
• Volgens welk kwaliteitsmanagement wij werken?
• Of wilt u een offerte aanvragen?

Ga naar onze website en vul het contactformulier in of bel ons direct: 088-7308200

https://www.rhenus-harde-schijf-vernietigen.nl/nl/it-recycling/actie-elektronica-recycling/
Add a comment...

Post has attachment
UW ADMINISTRATIE NOG BEWAREN OF NU VEILIG VERNIETIGEN?

Volgens de Belastingdienst is elke ondernemer wettelijk verplicht zijn administratie 7 jaar te bewaren (fiscale bewaarplicht). Soms hanteert de Belastingdienst langere (onroerend goed) en soms kortere bewaartermijnen. Na de bewaartermijn moet u volgens Europese richtlijnen vertrouwelijke gegevens veilig vernietigen.

Hoe en waar u op moet letten? Dat leest u in dit artikel op onze site: http://www.rhenus-archiefvernietiging.nl/nl/informatie/nieuws/nieuwsbericht-januari-2017/

OF VRAAG DIRECT EEN OFFERTE VOOR VERNIETIGING AAN!
Add a comment...

Post has attachment
ARCHIEFOPRUIMEN? Zomertijd, komkommertijd! Het ideale moment om uw archief eens grondig op te ruimen. Rhenus vernietigt vertrouwelijke data!

Onze specialisatie is het inzamelen, afvoeren en 100% veilig vernietigen van vertrouwelijke gegevens, op papier, op harde schijven en andere datadragers. Dat doen wij volgens de hoogste veiligheidseisen, DIN norm 66399 en Veiligheidsklasse 4 of 5. Als bewijs ontvangt u van ons een Vernietigingscertificaat.

Heel gemakkelijk!

De vernietiging van vertrouwelijke data hebben wij voor u gemakkelijk georganiseerd. Afhankelijk van uw wensen kan dat op drie manieren:


1. Wij leveren u af te sluiten containers welke een aantal dagen of weken bij u blijven staan. Daarin stopt u alles wat veilig vernietigd moet worden. Dit mag inclusief ordners, nietjes, plasticmappen en zelfs de stalen snelhechters in de ordners laat u gewoon zitten. Op het afgesproken tijdstip komen we de afgesloten containers weer ophalen voor veilige vernietiging op één van onze vernietigingslocaties.

2. U zet de te vernietigen zaken klaar. Wij rijden voor, stoppen de vertrouwelijke documenten direct in onze vrachtwagen en zorgen dat uw vertrouwelijke data veilig vernietigd wordt op één van onze vernietigingslocaties.

3. U zet de te vernietigen zaken klaar. Wij rijden voor met onze mobiele shredder vrachtwagen waarin uw vertrouwelijke documenten direct bij u voor de deur worden vernietigd.

Offerte aanvragen?
Wilt u meer informatie of weten wat het kost als wij uw archief veilig komen vernietigen? Vul dan het formulier op onze website in en u krijgt snel een antwoord. Bellen kan ook: 088 730 82 82.
Add a comment...

Post has attachment
IT Recycling of computer recycling is tevens een specialiteit van Rhenus. Daarbij kunt u Rhenus ook de datadragers in uw computer, laptop of printer laten vernietigen in kleine stukjes.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Rhenus mobiele papiervernietiging betekent dat uw vertrouwelijke gegevens direct bij u voor de deur in de mobiele shredderwagen van Rhenus worden vernietigd. U kunt dit proces achter glas in de wagen zelf zien. U ontvangt direct na vernietiging een Vernietigingscertificaat.
Photo
Photo
2015-03-24
2 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
In 2012 heeft Rhenus de papiervernietigingsactiviteiten van DocuCare overgenomen.
Photo
Photo
2015-03-24
2 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Archiefvernietiging door Rhenus scheelt u veel tijd. U hoeft uw archief niet te ontdoen van ordners of metalen klemmen. Die kan de shredder van Rhenus gemakkelijk aan.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Papiervernietiging gebeurd bij Rhenus volgens de strenge wettelijke regels. Klanten ontvangen als bewijs een Vernietigingscertificaat.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Mobiele datavernietiging. De mobiele shredderwagen van Rhenus kan direct bij u voor de deur, op uw locatie, uw vertrouwelijke documenten, harde schijven en andere datadragers vernietigen. 100% veilig en snel. Rhenus heeft diverse vestigingen in Nederland en komt bijna dagelijks in elke gemeente van Nederland.
Photo
Photo
2015-03-24
2 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Harde schijven en andere datadragers worden door Rhenus vernietigd tot minuscuul kleine stukjes. De enige manier om 100% zeker te zijn van het feit dat er absoluut geen vertrouwelijke gegevens meer vanaf te halen zijn.
Photo
Photo
2015-03-24
2 Photos - View album
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded