Profile cover photo
Profile photo
Rexton Ambient - Rent a car Bucuresti
13 followers
13 followers
About
Rexton Ambient - Rent a car Bucuresti's posts

Post has attachment

Inchirierile auto o usoara varianta de deplasare http://www.domtom-automobile.com/

Tu ti-ai rezervat masina de Pasti - vezi ofertele aici http://www.expert-inchirieriauto.ro/preturi/

Post has attachment

Weekend-ul se apropie ! Relaxeaza-te si petrece frumos ! Meriti ! Cu drag echipa Rexton inchirieri auto Bucuresti http://www.expert-inchirieriauto.ro/

Post has attachment
Vom continua mai departe postarea anterioara. Printre aceste firme se afla si producatorul francez Citroen. Venirea lui Georges Taylor la carma companiei a determinat semnarea unui contract intre compania Citroen si statul Roman pentru infiintarea unei uzine Citroen la Craiova. Uzina respectiva era detinuta in proportie de 64% de statul Roman in timp ce restul de 36% ii apartineau producatorului francez. La fabrica de la Craiova a luat nastere Oltcit. Majoritatea masinilor care ieseau pe portile uzinei erau exportate in Franta si de acolo in toata Europa de Vest. Colaborarea dintre Citroen si statul Roman a ajutat compania franceza sa iasa din faliment.

Pentru rent a car otopeni bucuresti apelati la: http://www.rexton-rentacar.ro/

Post has attachment
O sa va prezentam astazi povestea unei masini emblematice pentru Romania si pentru tineretul roman si anume Oltcit. In anii '70, atunci cand a vost lansat Oltcit, aceasta reprezenta o alternativa pentru Dacia 1300 pentru care se formasera cozi de asteptare imense. Oltcit se adresa in special tineretului din Romania. Anii '70 au fost o perioada nefasta pentru producatorii de masini din vestul Europei din cauza crizei petrolului. In tot acest timp in Romania Dacia 1300 era la cautare, dovada fiind cozile de asteptare care au ajuns sa se intinda pe mai multi ani. Pentru a-si reveni din criza firmele occidentale s-au axat pe masini low-cost adresate tarilor din Europa de Est unde cererea pentru astfel de masini era foarte mare.

Pentru rent a car bucuresti apelati la: http://www.rexton-rentacar.ro/

Post has attachment
Continuam postarea anterioara. Versiunea urbana este dotata cu echipare Popstar, Pop sau Lounge, iar versiunea offroad prezinta echipare Cross si Cross Plus. De asemeni, masina a fost supusa anumitor teste. Modelul a fost testat in Italia, si s-a constatat ca reprezinta o concurenta serioasa cu Nissan Juke si Mini Countryman. Asa cum am spus, modelul prezinta asemenari deosebite fata de Jeep, avand putine elemente din gama Fiat 500. Intre modelul Jeep Grenade si Fiat 500X, design-ul si interiorul sunt lucrurile care difera in mod special. Deoarece masina cuprinde elemente asemanatoare cu Jeep-ul, aceasta este dispusa pentru drum pe teren accidentat. Speram ca acest model va va suprinde si va reprezenta o adevarata concurenta pe piata din Romania.

Pentru rent a car bucuresti otopeni apelati la: http://www.rexton-rentacar.ro/

Post has attachment
Aceasta postare cuprinde informatii noi referitoare la modelul Fiat 500X. Fiind o masina ce se incadreaza in categoria crossover 4X4, modelul prezinta urmatorul aspect: are caracteristici diferite fata de un model Fiat 500. De asemeni, autovehiculul prezinta si tractiune integrala si va fi un adevarat "pericol" al asfaltului. Masina este asemanatoare cu un Jeep si prezinta 4.25 metri lungime, 1.8 metri latime si 1.6 metri inaltime.  Este o masina destul de incapatoare pentru patru persoane, dar si pentru cinci persoane. Acesta prezinta doua versiuni principale: una urbana si o versiune a offroad-ului. Ambele versiuni sunt dotate cu anumite niveluri de echipare. Mai multe detalii in postarea urmatoare.

Pentru rent a car bucuresti aeroport apelati la: http://www.rexton-rentacar.ro/

Pentru clientii interesati de serviciile noastre de rent a car Bucuresti https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=z07eyUALJALI.kyEE9r5yoYpo
Wait while more posts are being loaded