Profile cover photo
Profile photo
Reverso Adventure School
3 followers -
Помагаме на младите хора да преоткриват простите и красиви неща в живота
Помагаме на младите хора да преоткриват простите и красиви неща в живота

3 followers
About
Posts

Post has attachment
Зимен лагер за деца над 12 години - Експедиция по снежните склонове на Рила: 01-05 февруари 2019, 350лв
По време на лагера:
– ще изживеем едно невероятно зимно приключение с много забавление и радост;
– ще предприемем истинска зимна експедиция с раници на гръб, със снегоходки и щеки, ще имаме лавинна екипировка, с която ще се научим да работим като опитните алпинисти;
– ще преминем през много игри преди да тръгнем на път, за да се опознаем и свикнем едни с друг;
– ще подготвим маршрута си по картата, ще си разпределим екипировката като сплотена група;
– ще се спускаме по въже по трудни терени;
– ще планираме и ще създадем стратегия за действие при различни ситуации;
– ще бъдем екип, за да оцеляваме и да се забавляваме ЗАЕДНО.
Add a comment...

Post has attachment
Зимен лагер в Мальовишка Рила за деца от 8 до 12 години - 5 дни за 330лв.
По време на лагера:
– ще се научим да си помагаме и да се подкрепяме;
– ще разчитаме горските следи;
– ще се катерим и преодоляваме предизвикателства високо между дърветата, ще се спуснем по въже от високите обсипани със сняг върхари, за да усетим вкуса на смелостта…;
– ще направим голямо иглу, в което ще усетим колко може да е топло и уютно;
– ще рисуваме, ще бъдем артисти и с блясък в очите ще намисляме бели за следващия ден;
– ЩЕ СЪЗДАВАМЕ ПРИКАЗКА!
Add a comment...

Post has attachment
Ски лагер за деца от 9 до 12 години - 5 дни в Родопите за 395лв с включени всички разходи без наем на екипировка.
Карането на ски ще е в основата на това приключение, но веселите игри и забавлението ще са наш постоянен спътник. По време на лагера ще се научим да побеждаваме гравитацията и да владеем ските, как да падаме безболезнено, а после и да се движим, качени върху ските! А накрая, ще рисуваме собствени рисунки по склона.
Времето след това ще запълваме с игри, които ще ни помогнат да се сприятелим, а после ще научим повече за зимната планина и пързалянето във всичките му форми.
Add a comment...

Post has attachment
Зимен лагер в Западни Родопи за деца от 9 до 12 г.

През предстоящата зимна ваканция ще се отправим със снегоходки към Западните Родопи. Ще се возим на теснолинейката, ще се наслаждаваме на прекрани родопски пейзажи, ще усвоим основни техники на придвижване през зимата и ще посетим закътани селца.

Вечерите ще прекараме край бумтящата печка, а храната ще бъде приготвена и поднесена от любезните ни домакини в село Орцево – най-високото и красиво родопско село.
Add a comment...

Post has attachment
Детски ски лагер на Мальовица

Една програма за любителите на зимната планина, ските, веселите приключения, смеха и игрите, както и за тези, които желаят да изпишат първите си следи в снега или да се научат и усъвършенстват в карането на ски.

Програмата е подходяща за деца между 9 и 12 години.

Невероятно зимно приключение с много смях, игри и каране на ски.
По време на лагера ще се научим да побеждаваме гравитацията и да владеем ските, ще се научим първо да падаме, а след това и да завиваме. Най-важното е, че ще оставяме собствени следи по склона. Когато не караме ски, ще запълваме времето си с игри – игри, които ще ни помогнат да се сприятелим, а после и да научим повече за зимната планина и пързалянето във всичките му форми. От нас са ски учителите, прекрасното място, което ще ви разкрием и безопасността. От вас – куража, желанието да се забавлявате, смеха и любовта към снега и зимната планина.
Add a comment...

Post has attachment
За любителите на планинското колоездене и всички приключенци.
Лагерът ни ще е в местността Чатъма – еко селище „Байкария”. По цял ден ще фучим с колелата около язовира и ще се наслаждаваме на прекрасните гледки – ще се мърляме до ушите, но пък вечер ще се къпем. Ще готвим около огъня и ще спим на палатки, но ако времето се развали ще имаме на разположение красиви бунгала на самият бряг. Понякога колелата няма да могат да ни помогнат и ще плуваме с лодки за да стигнем до някой остров – я за да влезем в някоя пещера, я за да се пуснем по някое въже – ще търсим, ще откриваме и ще се учим да оцеляваме. А когато срещнем трудности ще ги преодоляваме с игри.

Родопи – 6 дни – 25.06. – 30.06.2017г.
Възрастова група: 9 – 12г.
Индивидуална цена за участие – 370лв.

Повече информация за всички наши курсове може да намерите тук: http://www.reverso.bg/adventureschool/summer-camps-2017/#06_1
Детски лагер “Вело-каяк експедиция” – Родопи
За любителите на планинското колоездене и всички приключенци. Лагерът ни ще е в местността Чатъма – еко селище „Байкария”. По цял ден ще фучим с колелата около язовира и ще се наслаждаваме на прекрасните гледки – ще се мърляме до ушите, но пък вечер ще се къпем. Ще готвим около огъня и ще спим на палатки, но ако времето се развали ще имаме на разположение красиви бунгала на самият бряг. Понякога колелата няма да могат да ни помогнат и ще плуваме ...
events
Add a comment...

Post has attachment
За най-малките приключенци много забавления и весели предизвикателства в полите на Рила. Настаняване в хотелска база „Дивите петли” в местността Гьолечица. Ще има щури игри и дни изпълнени с приключения. Въжена градина, катерене, ориентиране – откриване на различни маршрути и съкровища в гората. Ще се научим как да си помагаме в трудни ситуации и да се справяме с проблемите като задружни приятели, а най-накрая ще изкачим връх Мальовица.
7 дни – 17.06. – 23.06.2017г.
Възрастови групи: 8 – 11г.
Индивидуална цена за участие – 395лв.

Повече информация и контакти: http://www.reverso.bg/adventureschool/summer-camps-2017/#06_1
Детски лагер “Приключенска мисия” – Рила
За най-малките приключенци много забавления и весели предизвикателства в полите на Рила. Настаняване в хотелска база „Дивите петли” в местността Гьолечица. Ще има щури игри и дни изпълнени с приключения. Въжена градина, катерене, ориентиране – откриване на различни маршрути и съкровища в гората. Ще се научим как да си помагаме в трудни ситуации и да се справяме с проблемите като задружни приятели, а най-накрая ще изкачим връх Мальовица. 7 дни – 1...
events
Add a comment...

Post has attachment
Приключенски лагери сред природата за деца от 9 до 17г. Календар с всички детски лагери до края на лятната ваканция - колела, каяци, катерене, пещери, ветроходни лодки, море - истински приключения, изпълнени с много игри, смях, нови приятелства, но и отговорности и лични предизвикателства:
http://www.reverso.bg/adventureschool/summer-camps-2017/#06_1
Add a comment...

Post has attachment
През зимната ваканция ще имаме следните 5-дневни детски лагери:
* Снежно приключение в Мальовишка Рила – Гьолечица, х-л Диви петли, х. Скакаквица, х. Седемте езера - 335лв.
Лагерът е подходящ за деца над 12г.

* Ски лагер в университетска база Юндола за деца от 9 до 12г. - 300лв.

Дати: 04 – 08.02.2017 г.
Add a comment...

Post has attachment
Летни детски лагери 2016 - пълна програма и повече подробности може да откриете на нашия сайт: http://www.reverso.bg/adventureschool/summer-camps-2016/
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded