Profile cover photo
Profile photo
REPPEL b.v. Bouwspecialiteiten
18 followers -
Informatie en Nieuws van REPPEL b.v. Bouwspecialiteiten
Informatie en Nieuws van REPPEL b.v. Bouwspecialiteiten

18 followers
About
Posts

Post has attachment

Amsterdome officieel geopend
Mooi project met HODY 146 staalplaatbetonvloeren.

https://www.bouwwereld.nl/renovatie/amsterdome-officieel-geopend/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Day 2 at the Big 5 Building & Construction Show in Dubai.
Stand SS1 A136
LEWIS Facade Solutions
www.lewismetaldeck.com/projects/facade/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
THE BIG 5
The largest construction event in the Middle East is now open
26 - 29 November 2018 | 11:00 - 19:00
DUBAI WORLD TRADE CENTRE

Meet us @ SS1 A136
www.lewismetaldeck.com
Photo
Add a comment...

Post has shared content
Montage van de LEWIS Zwaluwstaartplaten
Add a comment...

Post has attachment
Bestaande brandwerende spuitpleister hersteld in het KNS gebouw te Gent

In opdracht van Sogent voert Denys in Gent de renovatie uit van het Koninklijke Nederlandse Schouwburg (KNS), beter bekend als het stadstheater NTGent.

Tijdens de renovatie stuitte Denys in de ruimte boven de toneeltoren op bestaande stalen spanten die deels waren voorzien van een onbekende brandwerende spuitpleister. Deze stalen spanten moesten na de renovatie voldoen aan een brandweerstand van 120 minuten. Als vaste relatie van Denys was de weg naar REPPEL b.v. voor een advies snel gevonden.

Na een projectbezoek hebben wij voor de herstelwerkzaamheden onze gipsgebonden brandwerende spuitpleister ISOLATEK Type 300 geadviseerd. Als gespecialiseerd applicatiebedrijf heeft Denys het aanbrengen van de ISOLATEK Type 300 in eigen beheer kunnen uitvoeren.

https://reppel.nl/nl/brandwerende-bekleding
PhotoPhotoPhoto
18-09-18
3 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Totaal oplossing constructieve brandveiligheid in Evenementenhal Texel

In samenwerking met KRID Ingenieurs Brandveiligheid BV te Dordrecht en het gespecialiseerde applicatiebedrijf Heijberg Brandwering te Hapert hebben wij voor de nieuwe Evenementenhal Texel op vakantiepark De Krim de constructieve brandveiligheid uitgewerkt en gerealiseerd.

In de kelder moest worden voldaan aan een brandweerstand van 30 minuten en voor de foyer werd een brandweerstand van 90 minuten geëist. Het gebouw is opgedeeld doormiddel van een brandscheidende wand, zodat niet de gehele constructie aanvullend brandwerend bekleed hoefde te worden.

De brandweerstand in de kelder is gerealiseerd met ons brandwerend coatingssysteem HENSOTHERM 421 KS. In de foyer is voor de kolommen, liggers, koppelconstructie en het dakgedeelte gebruik gemaakt van onze ISOLATEK Type 300 brandwerende spuitmortel.
De ISOLATEK Type 300 ter hoogte van de foyer is na applicatie in de kleur zwart gespoten.

Tussen de foyer en de hal is de brandscheidende wand geplaatst. Boven deze wand bevindt zich een ligger die aan de onderzijde is bekleed met brandwerend plaatmateriaal en aan de zijkanten is voorzien van ISOLATEK® Type 300.

Ook de draagconstructie van de verdiepingsvloer in de hal is brandwerend bekleed met onze gipsgebonden VERMICULITE spuitmortel ISOLATEK Type 300.

Voor meer informatie over onze totaal oplossing voor passieve bouwkundige brandveiligheid zie www.reppel.nl/nl/brandwerende-bekleding
PhotoPhotoPhoto
27-08-18
3 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Hungaria Leuven

Met een industrieel karakter is Hungaria het pareltje van Leuven.
Het pand deed oorspronkelijk dienst als maalderij van een graanverwerkingsbedrijf. Nu is dit iconische gebouw getransformeerd tot een uniek wooncomplex met 82 studio’s en 79 appartementen.

In dit wooncomplex is voor de benodigde brandweerstand van de betonnen vloeren onze brandwerende spuitmortel ISOLATEK Type 300 toegepast. Omdat de onderzijde van de betonvloeren was voorzien van latex, hebben wij geadviseerd om de ISOLATEK Type 300 aan te brengen op een ribbenstrekmetaal. Hiermee is een optimale hechting op de ondergrond tijdens brand gegarandeerd.

De ISOLATEK Type 300 is aangebracht door het gespecialiseerde applicatiebedrijf Anti Fire Applications BVBA te Wilrijk.

Op dit project zijn tevens de betonnen kolommen en balken brandwerend opgewaardeerd met de brandvertragende coating Hensotherm 820 KS.
PhotoPhotoPhotoPhoto
27-07-18
4 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Voormalige C&A wordt winkelcomplex met zestig studentenwoningen

In en achter het voormalige pand van de C&A aan de Veldstraat te Gent verrijst een winkelcomplex met daarboven zestig studentenwoningen.
Voor de noodzakelijke brandveiligheid van het complex moet de bestaande betonnen constructie worden opgewaardeerd naar een constructieve brandweerstand van 60 - 120 minuten.

Om deze brandweerstand te bereiken wordt onze brandwerende gipsgebonden vermiculite spuitpleister ISOLATEK Type 300 toegepast.

De ISOLATEK Type 300 wordt aangebracht door het gespecialiseerde applicatiebedrijf D.I.C. Brandwering B.V., in opdracht van Mourik N.V.

Add a comment...

Post has attachment
Reppel
Reppel
de-architect.instantmagazine.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded