Profile

Cover photo
Rene Knuvers
Works at Lucros Railway Engineering B.V.
Attended Pauluslyceum Tilburg
Lives in Oosterwijksestraat 3, Alphen
163 followers|54,051 views
AboutPostsPhotosYouTubeReviews

Stream

Rene Knuvers

Shared publicly  - 
 
Nice!
 
For your chance to win a brand new 512mb Raspberry Pi

+1 this post
 
SHARE it publicly
 
Finally, ADD us to your circles (if you haven't already)
 
Do these three things between 9am Friday Dec14th and 8:59am Saturday December 15th (GMT) & one of your will be selected at random as the winner. Full  T&Cs on our website.
http://www.element14.com/community/docs/DOC-51504 

Good luck!
4
Add a comment...

Rene Knuvers

Shared publicly  - 
 
Wie heeft er op korte termijn woonruimte beschikbaar voor een vrouw met twee kinderen in de regio Zaltbommel of Helvoirt/Cromvoirt? 0418 of 0411?

Het is niet voor mij, ook niet voor mijn vrouw, maar voor een twitter-kennis!
 ·  Translate
1
Rene Knuvers's profile photoMieke van de Ven's profile photo
3 comments
 
Oh, ok dat wist ik niet
 ·  Translate
Add a comment...

Rene Knuvers

Shared publicly  - 
 
**** originally shared:
 
Goedemorgen allemaal....
 ·  Translate
1
Add a comment...

Rene Knuvers

Shared publicly  - 
 
Eindversterker 1200W te koop
Zo goed als nieuw, altijd in een rack gezeten (waardoor wel een paar krasjes bovenop) een Electro-voice Q66. Zeer stil, zowel wat betreft ventilator als wat betreft ruis op de uitgang. Deze is over vanwege downscalen van mijn PA-spullen.


Specifications
Amplifier Gain (dB) 34.6dB
Continuous rated power (1k Hz, THD 1%) 2ohm 850 Watts
Continuous rated power (1k Hz, THD 1%) 4ohm 600 Watts
Input Impedance (balanced) 20 kΩ
Continuous rated power (1k Hz, THD 1%) 8ohm 380 Watts
Continuous rated power
(20-20k Hz, THD<0,2%) 4ohm 500 Watts
Continuous rated power
(20-20k Hz, THD<0,2%) 8ohm 300 Watts
Maximum bridged output 4ohm 1700 Watts
Maximum bridged output 8ohm 1200 Watts
Slew Rate > 30 V / µs
Electronics Type Amplifier
Network Control (IRIS-Net) No
Total harmonic distortion < 0.05 %
Intermodulation Distortion (SMTPE) < 0.08 %
Signal-to-noise ratio (A–weighted) > 105 dB
Input Sensitivity 0 dBu / +6 dBu
Weight Net 16 kg ( 35.27 lbs )
Dimensions (HxWxD) 133 x 483 x 386 mm
(5.24" x 19.02" x 15.2")

PRIJS: €350,-
 ·  Translate
1
Add a comment...

Rene Knuvers

Shared publicly  - 
 
Erik Rijsdam originally shared:
 
thanx to +Michelle Marie
1
Add a comment...

Rene Knuvers

Shared publicly  - 
 
Het was me gisteren het dagje wel. De omvang van de drama's in #Oslo en #Unøya werden bekend, #AmyWinehouse bleek overleden, #JohnnyHoes ook en in China ontspoorde een #hogesnelheidstrein. Twitter stond bol van een de berichten dat het een erger was dan het ander, en dat we nu wel wisten dat #Amy bij de #forever27 club ging horen (of juist niet…).

Uiteindelijk was in mijn timeline de volgorde wel bepaald:

Afrika - Noorwegen - Johnny Hoes - Amy Winehouse

Dat is de volgorde van belangrijkheid. De twee strijdende kampen waren het alleen niet eens of het oplopende, of aflopende ernst is ;-)

Waar #LinksNederland zich ook erg druk over maakte: nu de acties in #Noorwegen niet door een moslim gepleegd zijn, hadden we het over een gevaarlijke gek, niet over een terrorist. Bovendien werden niet alle blonde Noren ineens potentieel verdacht. Foei! Dat was immers wel de tendens bij aanvallen door Moslims! Theo van Gogh en Pim Fortuyn werden er weer eens aan de haren bijgesleept, zeker toen bleek dat de dader ooit in een blogreactie geschreven had dat de PVV van Geert Wilders de enige ware conservatieve partij in Europa was.

Volgens mij werden Volkert van der G. (Pim Fortuyn) en Mohammed B. (Theo van Gogh) niet als vertegenwoordigers van een groep gezien, hoewel hun sympathieën met extreem links c.q. de jihadisten wel aangetoond werden. Net als toen overleefde de dader en kreeg hij een duidelijk gezicht in de uren na de aanslag. Hoe anders gaat het met ETA-aanslagen, IRA-aanslagen, Al-Qaeda-aanslagen? De dader blijft onbekend (althans, voor een langere tijd na het gebeuren) en een groep in plaats van een individu eist de verantwoordelijkheid op. Dus is het toch logisch dat in de hoofden van mensen speelt dat een groep mensen verantwoordelijk is voor de aanslag, in plaats van één dader? Bovendien zegt die groep vaak te spreken namens een nog grotere groep. Vaak een onwaarheid, maar voor de argeloze nieuwskijker lastig op waarheid te schatten. Niet elke katholiek in Ierland is lid van de IRA, niet elke Bask in Spaans-Baskenland is een separatist en lid van de ETA, en zo zal ook niet elke Moslim de Jihad verkondigen of zalfs maar een potentiële Al-Qaeda aanhanger zijn.

De #LinkseRakkers hebben dus gelijk: je moet acties van personen niet per definitie aan een groep toewijzen, maar als de dader niet bekend is, en een groep de verantwoordelijkheid opeist… dan wordt het wat lastig om te blijven roepen dat die ene persoon de dader is en dus niet 'de moslims'…
 ·  Translate
1
Add a comment...
Have him in circles
163 people
Vaif Knuffel's profile photo
Pieter Taffijn's profile photo
Tanja Dijkstra-Kamerbeek's profile photo
Kim van Velzen's profile photo
Sydney Garay's profile photo
Arjan Zuidhof's profile photo
Michel van den Broek's profile photo
Joost Geraets's profile photo
Alvar van Rijn's profile photo

Rene Knuvers

Shared publicly  - 
 
Chinees koken...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Rene Knuvers

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

Rene Knuvers

Shared publicly  - 
 
Mooi streven!
Jaana Nyström originally shared:
 
100 ways to be Happy: Part 7

ATTITUDE AND LIFE

40) Accept that you can’t be happy all the time. Focus on being content and the truly happiness will be all that much sweeter.

41) Try to see from others’ perspectives. Much of our unhappiness comes from our frustration with other people not understanding us. Try to imagine how they see the world and the frustration will ease.

42) Let the little things go. There’s no sense in wasting your energy and inhibiting your happiness by worrying about things you can’t change.

43) Make the decision to be happy. Happiness is an attitude, not a physical state.

44) Don’t take things personally. So often, anger and frustration directed at us is a result of someone else’s misplaced stress. Recognize that it’s not necessarily about you and you’ll remain calmer and happier.
1
Add a comment...

Rene Knuvers

Shared publicly  - 
 
Voor wie een korte instructie wil over de Yamaha Tyros 2, hoe je veranderingen aan de 'one touch settings' kunt opslaan: zie hier de video!

Handig: uitleg aan mijn vader even gefilmd met een Android telefoon en het filmpje op Youtube gezet. Blijkt Google+ hem ook automatisch te uploaden dus kan ik 'm ook hier delen zonder problemen. Dat doe ik vaker zo: screencasts maken (met screenr.com) of filmpjes met mijn Kodak Zi8 of nu dus mijn telefoon als ik iemand iets uitleg. Dan kunnen ze het thuis nog eens rustig nakijken!

Veel plezier ermee!
 ·  Translate
1
Add a comment...

Rene Knuvers

Shared publicly  - 
 
Ruwe opname van een nieuw project waar ik mee bezig ben: huwelijksceremonie muziek, samen met Sandra van Dijck: http://soundcloud.com/reneknuvers/sets/sandra-van-dijck-en-ren

1-take opnames, geen mastering, geen dubs, gewoon in de schuur opgenomen.
 ·  Translate
1
Add a comment...

Rene Knuvers

Shared publicly  - 
 
Voorkom misbruik van je gegevens door verschillende mailadressen te gebruiken! Momenteel worden Twittergebruikers geplaagd door phishing, maar eigenlijk komt het overal voor en ook bonafide partijen maken gretig gebruik van e-mailadressen om accounts op diverse locaties te koppelen. Hierdoor wordt het vaak wel héél eenvoudig om gegevens over je te verzamelen en bij een hack van je wachtwoord ergens ook je accounts op andere services te compromiteren.

Een truc die ik al jaren gebruik, is een ander e-mailadres voor elke site. Via mijn eigen domein (met catch-all aan) geef ik elke site een ander e-mailadres op. dat kan volledig random zijn, of bijvoorbeeld de naam van de site zelf. dus 1@mijndomein.nl voor nu.nl, 2@mijndomein.nl voor google… of detelevaag@mijndomein.nl voor de telegraafsite, om maar wat te noemen. Vervolgens kunnen dataminers weinig meer met je adressen en als je PW gelift wordt uit een niet of slecht versleutelde site, zal dat niet meteen leiden tot de mogelijkheid om op andere sites in te loggen. Gebruik ook zoveel mogelijk random gegenereerde wachtwoorden (bijvoorbeeld via LastPass) als je ze toch nooit zelf hoeft in te tikken.

Nog een bijkomend voordeel: met filters haal je makkelijk spam naar een bepaald adres weg, of zie je zo wie zo vriendelijk was jouw adres te verkopen aan een commerciële partij!

Zie ook mijn blogartikel: http://www.reneknuvers.nl/2010/02/al-je-e-mail-altijd-en-overal-beschikbaar/
 ·  Translate
Al je e-mail altijd en overal beschikbaar! Fri 12 Feb 2010 No comments. Mijn leven is steeds meer online. Veel communicatie gaat via e-mail en ondanks dat dit soms historisch genoemd wordt, is het voo...
1
Add a comment...
People
Have him in circles
163 people
Vaif Knuffel's profile photo
Pieter Taffijn's profile photo
Tanja Dijkstra-Kamerbeek's profile photo
Kim van Velzen's profile photo
Sydney Garay's profile photo
Arjan Zuidhof's profile photo
Michel van den Broek's profile photo
Joost Geraets's profile photo
Alvar van Rijn's profile photo
Collections Rene is following
Education
 • Pauluslyceum Tilburg
  HAVO, 1986 - 1991
 • Hogeschool West-Brabant HTS Breda
  HTS E-IT elektronica, 1991 - 1997
Basic Information
Gender
Male
Other names
Rene Knuvers
Apps with Google+ Sign-in
 • Real Racing 3
Story
Tagline
Vader van Willemijn, man van Lizette, engineer bij LUCROS Railway Engineering, toetsenist op zoek naar een leuke Pink Floyd/Deep Purple/ProgRock coverband of begeleidingsband
Introduction
Mijn passie is muziek. Ik speelde keyboards bij diverse schoolbands, The Sensations Mixed-Up uit Tilburg, the V-streetband en Re-Mixed en zat al met m'n zes op de Tilburgse Muziekschool. Op dit moment ben ik rustig op zoek naar een nieuwe muzikale uitdaging, bijvoorbeeld een leuke Pink Floyd of Deep Purple coverband of een breed geörienteerde begeleidingsband.

Na mijn studie elektrotechniek aan de HTS Breda ben ik bij de NS gaan werken. Daar heb ik het 12 jaar uitgehouden, tot NedTrain in Tilburg ophield met locomotieven-projecten. Toen ben ik samen met Arno van Gorp LUCROS Railway Engineering B.V. begonnen.

In 2008 ben ik getrouwd met Lizette en sinds 2010 hebben we samen een dochter, Willemijn.

Online ben ik actief op mijn blog, op twitter en onder meer hier.
Work
Occupation
Engineer, technicus
Employment
 • Lucros Railway Engineering B.V.
  Engineer, technicus, 2009 - present
 • NedTrain
  Engineer, 1997 - 2009
 • NS
  Engineer, 1997 - 2009
 • Nederlandse Spoorwegen
  Engineer, 1997 - 2009
 • Philips
  Stagiair Digital Audio IC's, 1996 - 1997
 • Philips semiconductors
  Stagiair Digital Audio IC's, 1996 - 1997
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Oosterwijksestraat 3, Alphen
Previously
Bergstraat, Goirle - De Fallastraat, Tilburg - Weezenhof 24-12, Nijmegen - Herstalsestraat, Tilburg
Hier repeteert ik wel eens. Fijne mensen!
Public - 2 years ago
reviewed 2 years ago
Wat een mooie, rustige camping. Wij zaten in één van de stacaravans tijdens een tussenstop naar Zuid Frankrijk voor twee nachten. Niet al te veel luxe, maar wel véél ruimte. Het uitzicht op de twee meertjes is leuk en de ruimte tussen de caravans is super. De (Nederlandse) beheerster is vriendelijk en behulpzaam. Verwacht geen mooi aangelegde paden en super de luxe zwembaden, of animatieteams.
Public - 2 years ago
reviewed 2 years ago
4 reviews
Map
Map
Map
Wat moeten we zeggen? Mooi park, echt super voor kleine meiden die graag een disney-prinses willen zijn.
Public - 2 years ago
reviewed 2 years ago