Profile

Cover photo
René Bygballe
Attended Aarhus School of Business
Lives in Aarhus
353 followers|340,874 views
AboutPostsPhotosYouTube+1'sReviews

Stream

René Bygballe

Shared publicly  - 
 
 
#Fredagstip : Hvis du ikke allerede er annoncør på Bing, så er det måske værd at overveje, om du skal blive det.

Med Bing Ads' nye tool, Notify Me, får du nu mulighed for at modtage notifikationer omkring dine Bing kampagners performance, via e-mail, når en regel er udløst. Dette sker på baggrund af automatiserede regler som du selv kan sætte op, alt efter dit behov. Med automatiserede regler kan du f.eks. pause dine kampagner automatisk, når de har opnået et bestemt antal eksponeringer, nået en vis CTR eller lignende.

Kort sagt kan Notify Me hjælpe dig, som annoncør, med at holde dig automatisk opdateret og spare dig for dyrebar tid, ved hjælp af automatiserede regler og underretninger via e-mail.

http://www.novicell.dk/blog/2015/august/fredagstip-bing-ads

#Bingads #Digitalmarketing #Promotion #Novicell   

/ +Sune Jørgensen 
 ·  Translate
Ny Bing-feature holder dig opdateret med de nyeste data på dine kampagner. Udnyt de mange fordele ved annoncering i Bing. Læs om de nyeste features >>
View original post
1
Add a comment...

René Bygballe

Shared publicly  - 
 
Stærk artikel omkring arbejdet med KPI setup i virksomheden i forhold til at drive forretning online

Jeg arbejder dagligt tæt sammen med +Kristian Bilenberg (forfatteren bag artiklen) omkring lige netop dette emne og det er vildt spændende. Det er min oplevelse at mange virksomheder (små som store) ikke sætter tilstrækkeligt fokus på dette. Jeg tror, at dette skyldes manglende viden og kompetence indenfor emnet.

Denne artikel er Spot-On for begyndere
Læs med og giv gerne din kommentar med på vejen.
 ·  Translate
 
#Fredagstip: Vidste du, at når du lægger en strategi for din online kanaler, kan du ikke nøjes med at definere KPI'er? Nej, du er nødt til at opsætte en række 'vejskilte' først. 

En KPI kan f.eks. være et salg eller et lead. Og her kan Pi'erne eksempelvis være at se 80 % af en produktvideo eller læse en artikel. Ved at få dine besøgende til at nå en række delmål (PI'er), kan du evaluere undervejs og tilpasse indsatserne, så de i sidste ende når frem til det endelige mål: KPI'en.

Find ud af, hvordan du opsætter et optimalt KPI-setup for din online kanal her http://bit.ly/1Nq7ira
 ·  Translate
Med Key Performance Indicators (KPI er) kan du måle og evaluere dine online indsatser. Læs guiden og kom i gang med at opsætte et KPI-setup, der virker
View original post
2
Add a comment...

René Bygballe

Shared publicly  - 
 
Jeg er vild med den her sidegeschæft
 ·  Translate
 
Så har vi netop været igang igen📦📦. Klar med labels og kort skrevet personligt til hver modtager/familie, som vi sender med hver gang. Vi er klar til at skrive et til dig😄📝📦 Aktivitetsstativ 349 DKK, tipi telt med ugler 689 DKK. Ha en fantastisk onsdag aften venner ☀️ Vi er #littleroomdk #dansk #webshop #aktivitetsstativ #tipi #tipitelt #pakker #design #kort #overraskelse #familie #børn #barsel http://littleroom.dk/produkt/aktivitetsstativ-trae/
 ·  Translate
View original post
5
kenn Aaberg's profile photoRené Bygballe's profile photoTim Liljendahl's profile photo
5 comments
 
Ja der er mig der har www.billigelabels.dk - jeg bruger selv en Zebra printer i www.strikkes.dk og skriver ud på 102x210mm labels selvom det ikke er det officelle format til Pacsoft (krævede blot lidt offset forskydning i pacsoft printer opsætning). Prisen på denne label vil starte fra 103,45 (der er 210 etiketter på).
 ·  Translate
Add a comment...

René Bygballe

Shared publicly  - 
 
Motivation der virkelig batter
Hej jeg driver en shop ved siden af mit +37 timers arbejde som online marketing konsulent hos Novicell. Og det er sindsygt spændende og lærerigt. Arbejdet med ehandel, onlinemarketing, strategi, dialog kombineret med min egen (meget seriøse) voksen legeplads er helt perfekt. Og et billede som dette delt med os på Instagram (Littleroomdk) er i virkeligheden noget at af der for alvor motiverer mig for at drive sådan en butik i fritiden.

http://littleroom.dk/ har været i luften snart 5 måneder og starten har været overvældende. Ligefra dag 1. Vi får dagligt henvendelser fra kunder som virkelig sætter pris på vores produkter, service og dialog og med oprigtig interesse kommer med forslag til nye produkter. Det er da bare super fedt. 

Følg med på +Littleroom.dk og giv gerne løbende feedback. Sætter pris på mit netværk er på Google+. God fredag og weekend. Back to work. Get your ass up and hurra:-)
 ·  Translate
12
Philip Mahler's profile photoRené Bygballe's profile photo
2 comments
 
Ja den har fået fuld gas:-) +Philip Mahler 
 ·  Translate
Add a comment...

René Bygballe

Shared publicly  - 
 
Og det er da bare fucking sejt!
 ·  Translate
 
Min sommer gik med fantastiske +Refuga til toppen af Europas højeste bjerg: Mount Elbrus i Rusland! Det var vildt, fedt, hårdt og en kæmpe udfordring - men noget jeg aldrig glemmer!

Vil du med? Så læs med i min beretning om den fedeste tur med de fedeste mennesker +Lars Daniel Rasmussen, +Nikolaj Astrup Madsen, +Michelle Rødgaard-Jessen, +Christoffer Baadsgaard, +Steffen Hedebrandt, +Bo Møller og +Bala Gopalan 
 ·  Translate
Ida Christine beskriver sin oplevelse med Mount Elbrus - læs hendes oplevelse med at komme til toppen af Europa her.
3 comments on original post
2
Add a comment...

René Bygballe

Shared publicly  - 
 
Spark røv med Google My Business anmeldelser i Adwords
Jeg har skrevet kort om hvad denne nye funktion kræver af dig som annoncør.
 ·  Translate
 
Google anmeldelser via Google My Business og Adwords annonceudvidelser
Nu er det blevet meget mere lækkert og endnu mere oplagt at oprette og tilknytte virksomhedens Google My Business til Adwords. Med adresseudvidelser tilknyttet Adwords kontoen vises anmeldelser nu som en del af annonceudvidelsen.

Det kræver følgende at få vist anmeldelserne:
 (1) Adwords kontoen skal have tilknyttet virksomhedsens Google My Business side

(2) Adresseudvidelser via annonceudvidelser skal være slået til

(3) Minimum 5 anmeldelser

(4) Gennemsnitlig rating på 3,5

Lækkert ik?

#Googlemybusiness #Adwords #onlinemarketing #PPC  
 ·  Translate
4 comments on original post
1
Add a comment...
Have him in circles
353 people
Lora S. Whitaker's profile photo
Anders Viskum's profile photo
atif shahzad's profile photo
Peter Rise's profile photo
Norden Olje's profile photo
Darren Kon's profile photo
Jan W. Sørensen's profile photo
Allan Møller's profile photo
Tim Liljendahl's profile photo

René Bygballe

Shared publicly  - 
 
VVS Søren Pedersen A/S - Skal jeg bare betale regningen?
Jeg er netop flyttet i hus og har den forbindelse fået hjælp til en række opgaver i forbindelse med renoveringen af boligen (dødsbo). Har hidtil haft kontakt til en VVs'er fra Randers, som jeg har været godt tilfreds med. Alligevel kontaktede jeg jeg et lokalt (Egå) VVS firma vedr en mindre opgave - håndvasken i vores bryggers fungerede ikke optimalt. Min nuværende VVS'er fra Randers var på ferie. Opgaven: Lavt tryk på vandet. Med svigerfar havde jeg forsøgt nogle timer en aften at finde løsningen. Desværre forgæves. Jeg ringede direkte til indehaveren (far til en kammerat fra folkeskolenklassen). Virksomheden har kontor (privat bolig) ca. 100 meter fra min adresse og værksted ca. 500 meter fra min adresse. Indehaver Søren Pedersen tog ikke telefonen (ferie). Jeg talte istedet med en ansat. Han tilbød at kigge forbi allerede dagen efter og se på opgaven. Dagen efter ringede jeg som aftalt. VVS'eren var på værkstedet og kom indenfor 10 minutter. Han så på installationen under vasken og kunne straks se at en fitting/led sad forkert. Uden dialog rettede hans straks dette på stedet og kørte igen efter 6-7 minutter. Jeg var helt overrasket over den udførelse. Så enkelt det så ud. Jeg spurgte ham på vej ud af døren om at han skulle have noget for at rette den fittings. Han nævnte at det var ingenting, men han ville ligge en note til chefen omkring besøget. Jeg var naturligvis meget glad og tilfreds og udtrykte også dette overfor VVS'eren. Fedt at have fundet en lokal og så effektiv.

Så kom regningen
Her ca 3 uger senere modtager jeg så fakturaen. 817 kr. Nu er jeg ikke så tilfreds længere. Ok, jeg selv kontakter VVS firmaet Søren Pedersen A/S for at få hjælp til en opgaven. En opgave som jeg forventer er nem og ligetil. Var villig til at betale et par hundrede kroner for at få dette løst.

Hvad der umiddelbart virkede til blot at være løst for at skabe point til firmaets Goodwill konto, så er jeg nu både bitter og skuffet. Synes det er frækt at fakturere 817 kr for så lille en opgave. Ja faktisk dryppede det stadig fra opsætningen bagefter (har jeg løst med en champagneprop).

Jeg ringede til Søren Pedersen og fik direkte kontakt. Til ham selv. Jeg Beklagede mig. Han lød nærmest som en der ikke gad at tale med mig eller havde tid. Han kunne ikke gøre noget ved fakturaen og nævnte samtidig, at jeg bare ikke skulle kontakte Deres VVS firma en anden gang, hvis jeg havde brug hjælp.

Hvad ville i gøre?

Bare betale regningen og komme videre? Har jeg nu tænkt mig.

/René 
 ·  Translate
2
Esben Rasmussen's profile photoCamilla Wiingaard's profile photoRené Bygballe's profile photo
9 comments
 
Hej +Camilla Wiingaard Tak for info:-)
Add a comment...

René Bygballe

Shared publicly  - 
 
At arbejde med PI/KPI Framework synes jeg er enormt spændende og vurderer samtidig dette som et must for enhver virksomhed der arbejder seriøst med deres forretning online.
 ·  Translate
 
#Fredagstip: Vidste du, at når du lægger en strategi for din online kanaler, kan du ikke nøjes med at definere KPI'er? Nej, du er nødt til at opsætte en række 'vejskilte' først. 

En KPI kan f.eks. være et salg eller et lead. Og her kan Pi'erne eksempelvis være at se 80 % af en produktvideo eller læse en artikel. Ved at få dine besøgende til at nå en række delmål (PI'er), kan du evaluere undervejs og tilpasse indsatserne, så de i sidste ende når frem til det endelige mål: KPI'en.

Find ud af, hvordan du opsætter et optimalt KPI-setup for din online kanal her http://bit.ly/1Nq7ira
 ·  Translate
Med Key Performance Indicators (KPI er) kan du måle og evaluere dine online indsatser. Læs guiden og kom i gang med at opsætte et KPI-setup, der virker
View original post
1
Add a comment...

René Bygballe

Shared publicly  - 
 
Vind to billetter til konference Forretning Online i KBH
 ·  Translate
 
Det er NU, hvis du skal vinde!
Om 2 dage trækker vi den heldige kartoffel, som vinder 2 billetter til konferencen Forretning Online. 

Og det er dødnemt at deltage. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så får du et lod i konkurrencen om billetterne. Konkurrencen slutter på lørdag, så det er NU, hvis du skal være med: http://bit.ly/1VODl6z 
 ·  Translate
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om 2 billetter til konferencen Forretning Online 1. september i København. Deltag her
View original post
1
Add a comment...

René Bygballe

Shared publicly  - 
 
Del nogle interessante Key Notes med Novicell.
 ·  Translate
 
Værd at vide når du driver forretning online
Vi har samlet en række Key Notes, som du vil finde interessant, når du driver forretning online. Måske du kan tilføje emner til listen?

Kilder er noteret i bunden...

- Ca. 1/3 del af besøg kommer i dag fra en mobil enhed (mobil eller tablet).

- Data fra vores egne kunder viser at denne andel i ferieperioder ofte overstiger 50%.

- Du kan nu få vist Google anmeldelser i tilknytning til Adwords annoncer. Kræver mindst 5 anmeldelser og en gennemsnitlig rating på 3,5.

- 78 procent af danskerne handlede på nettet i 2014.

- Danskerne handler stadig på nettet som aldrig før. 1. halvår af 2015 er der sket en stigning i omsætning fra e-handel på hele 21% ifht. samme periode sidste år.

- 30% af danskerne købte mere end 5 julegaver online i julemåneden sidste år

- E-julehandlen i 2015 spås at runde de magiske 10 milliarder kroner. Er du klar?

- 2,5 timer anvendes i dag på digitale medier via mobil (mobil/tablet). 2,4 timer anvendes ved en computer (stationær/bærbar).

- Googles andel af søgemaskine-markedet i Danmark har ligget stabilt omkring 95-96% igennem mere end et år.

- Bing søgemaskinen er på vej frem og du kan få væsentlig lavere klikpriser her. Bing & Yahoo sidder på de resterende 10 % af markedet.

- Du kan i Search Console (Tidligere Webmaster Tools) finde forslag til HTML optimeringer af din hjemmeside. Vælg Søgefunktionens udseende og derefter HTML-forbedringer.

- Brug gns. position og CTR fra Google Search Console til at se hvilke af dine titler- og metabeskrivelser, der performer bedst og brug den viden til at optimere dine øvrige sider.

- Få Googles tip til hastighedsoptimering af din hjemmeside. Gå ind i Analytics. Vælg Adfærd og tryk derefter Webstedshastighed. Her finder rapporten Hastighedsforslag.

- Brug Google’s værktøj Page Speed Insights for lynhurtigt at kunne overskue, hvor dit site trækker hastigheden ned på hhv. mobil og desktop.

- Test dit website site. Igen og igen. Browserstack.com viser hvordan dit site tager sig ud på alle platforme og styresystemer.

- Facebook er stadig danskernes foretrukne sociale medie med 3,5 mio. månedlige brugere (73%). Derfor skal du som minimum være aktiv på Facebook.

- Billeder i sponsorerede opslag på Facebook må maks. bestå af 20% tekst. Test dit billede via linket nedenfor. Test via Facebook eget tool Text Overlay (link nedenfor).

- Organiske opslag bliver nedprioriteret på Facebook - Reach er kun på ca. 4 %. Derfor skal du få dine fans til at følge dig, så de får notifikationer, når du opdaterer.

- Google Shopping er en af de mest effektive annonceringsformer. Hos Novicell har oplevet en øget ROI på 44% ifht. almindelige søgekampagner.

- Snapchat har overhalet både Youtube, Instagram og Twitter. Det er unge kvinder under 25 år, som du skal fange på Snapchat - især de 13-årige, hvoraf 97 % er brugere.

- De 3 mest populære genrer på Youtube er computerspil, musikvideoer og vlogs

Kilder:
http://blog.hubspot.com/marketing/your-publication-on-mobile
https://support.google.com/adwords/answer/2404182
https://www.facebook.com/ads/tools/text_overlay
https://developers.google.com/speed/pagespeed/insights/
https://www.google.com/webmasters/tools/home?hl=da
https://www.browserstack.com/
http://gs.statcounter.com/#all-search_engine-DK-monthly-201406-201506
http://time.com/50384/snapchat-users-under-25-female/
https://www.dr.dk/NR/rdonlyres/6E40D722-3E66-4304-9800-076F3F7C2FEE/6062535/DR_Medieudviklingen_2014.pdf http://astridhaug.dk/er-du-usynlig-pa-sociale-medier/ (http://www.novicell.dk/blog/2015/februar/seo-2015

#Onlinemarketing #SEO #Adwords #googleshopping #socialmedia #googlemybusiness  
 ·  Translate
3 comments on original post
1
Add a comment...

René Bygballe

Shared publicly  - 
 
Google My Business med konverteringsfrekvens +25%
Til trods få meget få visninger, så har profilen vist sit værd. Kig forbi og følg gerne med.
 ·  Translate
 
Tag hyggen med på stranden☀️ Ha en herlig sommerdag hvor end du er😀 Pris for tipi telt med ugle print 689 kr. http://littleroom.dk/produkt/tipi-legetelt-med-ugler/ #tipi #teepee #tipitelt #strand #sommer #danmark #ferie #sol #strand #familie #børn #nordisk #leg #design #littleroomdk #egå #aarhus #mitaarhus
 ·  Translate
View original post
1
Add a comment...
People
Have him in circles
353 people
Lora S. Whitaker's profile photo
Anders Viskum's profile photo
atif shahzad's profile photo
Peter Rise's profile photo
Norden Olje's profile photo
Darren Kon's profile photo
Jan W. Sørensen's profile photo
Allan Møller's profile photo
Tim Liljendahl's profile photo
Education
  • Aarhus School of Business
    MSc in Marketing, 2007 - 2009
    Innovation og Brand Management
  • Aarhus School of Business
    Bachelor in Economics, 2003 - 2006
Basic Information
Gender
Male
Relationship
In a relationship
Other names
Bygballe
Story
Tagline
Online Markedsføring (Google My Business, Adwords, Analytics, SEO, Social)
Introduction
Online Marketing Konsulent hos Novicell (Aarhus). 
Work
Occupation
Online Marketing Konsulent
Skills
Google My Business, Adwords, Analytics, SEO, Social Media, Local Search
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Aarhus
Previously
Denmark - Aarhus C
René Bygballe's +1's are the things they like, agree with, or want to recommend.
Fårup får røven på komedie
markedsforing.dk

Fårup Sommerland har hyret den folkekære og politiske ukorrekte flodhest, Dolph, som frontfigur for

Klik fra mobile apps stjæler dit AdWords-budget - Novicell
www.novicell.dk

Undgå at ligegyldige klik fra mobile apps sluger budgettet fra Displayannoncer. Udnyt dit AdWords-budget optimalt. Få tippet her

Det gennemsnitlige menneske
www.saxo.com

Læs om Det gennemsnitlige menneske - om at lede sig selv og andre i en global verden. Udgivet af Gyldendal. Bogen fås også som E-bog eller L

Dansk Supermarked vælger digitalt bureau
markedsforing.dk

Dansk Supermarked har valgt at samarbejde med det digitale bureau Novicell i udviklingen af et nyt w

René Bygballe - Google+
plus.google.com

Arbejder hos Online Marketing Konsulent. Bor i Aarhus. Online Markedsføring (Google My Business, Adwords, Analytics, SEO, Social)

Free Google Analytics dashboards for you - DashboardJunkie.com
www.dashboardjunkie.com

Free Google Analytics dashboards ✓ 1-click install ✓ Fully documented ✓ Makes you understand your online business and make profitable decisi

MarketingCamp
plus.google.com

Danmarks største konference i Online Markedsføring

novicelldk
plus.google.com

Følg med og hør om vores kernekompetencer webudvikling, online markedsføring og digitalt design og få invitationer til vores konferencer og gratis seminarer.

MarketingCamp 2014 Warm Up
nikolajastrup.dk

Den 27. maj er der igen MarketingCamp og som sidste år opfordrer jeg til at komme til Warm Up dagen før. For mig er den helt store værdi ved

Google Analytics Demographics & Interests Reports | Analytics & ...
online-behavior.com

Google Analytics has always been a great tool when it comes to understanding and optimizing online behavior. But with the addition of Demogr

Keywords to Concepts: The Lazy Web Marketer's Guide to Smart Keyword Res...
moz.com

Concepts have become more important for search marketing than individual keywords. Many people in the SEO space mistakenly assume that becau

Online Gravsten
plus.google.com

gravsten, urnesten, plænesten, handel, online, design, granit, nemt, gennemskueligt, billigt

Stop Thinking Keywords, Think Topics
moz.com

We have to stop using the term

Inviteret på spaophold #1
sidseloglasse.com

Nogle dage er det jo bare ekstra fedt at være blogger! :) Lasse og jeg var så heldige at blive inviteret på et spaophold på Hotel Vejlefjord

9 Experts and a Summary: What Makes an Ideal SEO Employee?
moz.com

What do the best and brightest SEOs in the US and the UK look for when they are hiring? Read on to find out. Take note: Their answers may su

Lost-and-Found Bluetooth Accessory 'Tile' Passes $1 Million in Pre-Orders
www.macrumors.com

Tile is a Bluetooth Low Energy device that connects to the iPhone to assist users in finding lost items like keys, wallets, computers and mo

Serverer altid et lækkert stjerneskud og så sidder man godt og hyggeligt spiser ved restaurantens udendørs terrasse.
Public - 2 weeks ago
reviewed 2 weeks ago
Rigtig god dagligevarebutik. Hylderne er altid fyldte og venligt personale.
Public - a month ago
reviewed a month ago
Jeg vil gerne rose Sherlund fotografi for nogle fede medarbejderfotos.
Public - 4 months ago
reviewed 4 months ago
Jeg har netop købt en ny seng i forbindelse med flytning. Jeg fik god rådgivning hos personalet. Sengen blev leveret til tiden. Jeg har været rigtig godt tilfreds med købet og kan derfor anbefale Møblér butikken.
Public - 5 months ago
reviewed 5 months ago
24 reviews
Map
Map
Map
Min kæreste og jeg har været så uheldige at købe et køkken hos Svane Køkkenet i Herning ved butikschefen. Rigtig fin oplevelse i butikken. Vi vælger kort tid efter besøget i butikken at takke ja til et rigtig godt tilbud på et flot køkken med alle hårde hvidevarer. Efter vi betaler regningen går alt galt. Set i bakspejlet skulle vi jo ikke have betalt regningen før vi havde modtaget vores køkken og vores bad. De kommende uger bliver noget værre rod. Nogle frygtelige uger med 9 delleveringer (med og uden forudgående aftaler). Fra den dato vi betaler regningen bliver svartider lange, aftaler bliver brudt, ansvar for den forkerte opmåling tages ikke mv. Vi føler os meget løbet om hjørner med. Virkelig en dårlig oplevelse. Kort og godt har vi været meget utilfredse med hele processen efter vi forlod butikken i Herning for snart 4 måneder siden (20. februar) og nu endeligt har et køkken med alle elementer. Skulle vi starte forfra så valgte vi ikke Svane Køkkenet med denne erfaring i bagagen.
• • •
Public - 2 months ago
reviewed 2 months ago
Jeg vil gerne være den første til at give Dyrborg Byg v tømmermester Thomas Dyrberg en kæmpe anbefaling. Jeg har haft hyret Thomas til flere opgaver ved en totalrenovering af en villa. Fra start har Thomas været meget engageret i planlægning og projektledelse. Med fuld overblik og god vejledning undervejs er vi blevet styret godt igennem projektet og alle opgaver er blevet udført til fuld tilfredsstillelse. Jeg vil med glæde anbefale Dyrborg Byg hvis du står og har brug for en tømmer i Århus.
• • •
Public - 4 months ago
reviewed 4 months ago
Har haft netop købt hus igennem Nybolig Risskov. Kontaktperson Mads Fauholt. Igennem hele processen har jeg oplevet en enorm professionel behandling.
Public - 6 months ago
reviewed 6 months ago