Profile

Cover photo
René Bygballe
Attended Aarhus School of Business
Lives in Aarhus
352 followers|332,610 views
AboutPostsPhotosYouTube+1'sReviews

Stream

René Bygballe

Shared publicly  - 
 
Vind to billetter til konference Forretning Online i KBH
 ·  Translate
 
Det er NU, hvis du skal vinde!
Om 2 dage trækker vi den heldige kartoffel, som vinder 2 billetter til konferencen Forretning Online. 

Og det er dødnemt at deltage. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så får du et lod i konkurrencen om billetterne. Konkurrencen slutter på lørdag, så det er NU, hvis du skal være med: http://bit.ly/1VODl6z 
 ·  Translate
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om 2 billetter til konferencen Forretning Online 1. september i København. Deltag her
View original post
1
Add a comment...

René Bygballe

Shared publicly  - 
 
Del nogle interessante Key Notes med Novicell.
 ·  Translate
 
Værd at vide når du driver forretning online
Vi har samlet en række Key Notes, som du vil finde interessant, når du driver forretning online. Måske du kan tilføje emner til listen?

Kilder er noteret i bunden...

- Ca. 1/3 del af besøg kommer i dag fra en mobil enhed (mobil eller tablet).

- Data fra vores egne kunder viser at denne andel i ferieperioder ofte overstiger 50%.

- Du kan nu få vist Google anmeldelser i tilknytning til Adwords annoncer. Kræver mindst 5 anmeldelser og en gennemsnitlig rating på 3,5.

- 78 procent af danskerne handlede på nettet i 2014.

- Danskerne handler stadig på nettet som aldrig før. 1. halvår af 2015 er der sket en stigning i omsætning fra e-handel på hele 21% ifht. samme periode sidste år.

- 30% af danskerne købte mere end 5 julegaver online i julemåneden sidste år

- E-julehandlen i 2015 spås at runde de magiske 10 milliarder kroner. Er du klar?

- 2,5 timer anvendes i dag på digitale medier via mobil (mobil/tablet). 2,4 timer anvendes ved en computer (stationær/bærbar).

- Googles andel af søgemaskine-markedet i Danmark har ligget stabilt omkring 95-96% igennem mere end et år.

- Bing søgemaskinen er på vej frem og du kan få væsentlig lavere klikpriser her. Bing & Yahoo sidder på de resterende 10 % af markedet.

- Du kan i Search Console (Tidligere Webmaster Tools) finde forslag til HTML optimeringer af din hjemmeside. Vælg Søgefunktionens udseende og derefter HTML-forbedringer.

- Brug gns. position og CTR fra Google Search Console til at se hvilke af dine titler- og metabeskrivelser, der performer bedst og brug den viden til at optimere dine øvrige sider.

- Få Googles tip til hastighedsoptimering af din hjemmeside. Gå ind i Analytics. Vælg Adfærd og tryk derefter Webstedshastighed. Her finder rapporten Hastighedsforslag.

- Brug Google’s værktøj Page Speed Insights for lynhurtigt at kunne overskue, hvor dit site trækker hastigheden ned på hhv. mobil og desktop.

- Test dit website site. Igen og igen. Browserstack.com viser hvordan dit site tager sig ud på alle platforme og styresystemer.

- Facebook er stadig danskernes foretrukne sociale medie med 3,5 mio. månedlige brugere (73%). Derfor skal du som minimum være aktiv på Facebook.

- Billeder i sponsorerede opslag på Facebook må maks. bestå af 20% tekst. Test dit billede via linket nedenfor. Test via Facebook eget tool Text Overlay (link nedenfor).

- Organiske opslag bliver nedprioriteret på Facebook - Reach er kun på ca. 4 %. Derfor skal du få dine fans til at følge dig, så de får notifikationer, når du opdaterer.

- Google Shopping er en af de mest effektive annonceringsformer. Hos Novicell har oplevet en øget ROI på 44% ifht. almindelige søgekampagner.

- Snapchat har overhalet både Youtube, Instagram og Twitter. Det er unge kvinder under 25 år, som du skal fange på Snapchat - især de 13-årige, hvoraf 97 % er brugere.

- De 3 mest populære genrer på Youtube er computerspil, musikvideoer og vlogs

Kilder:
http://blog.hubspot.com/marketing/your-publication-on-mobile
https://support.google.com/adwords/answer/2404182
https://www.facebook.com/ads/tools/text_overlay
https://developers.google.com/speed/pagespeed/insights/
https://www.google.com/webmasters/tools/home?hl=da
https://www.browserstack.com/
http://gs.statcounter.com/#all-search_engine-DK-monthly-201406-201506
http://time.com/50384/snapchat-users-under-25-female/
https://www.dr.dk/NR/rdonlyres/6E40D722-3E66-4304-9800-076F3F7C2FEE/6062535/DR_Medieudviklingen_2014.pdf http://astridhaug.dk/er-du-usynlig-pa-sociale-medier/ (http://www.novicell.dk/blog/2015/februar/seo-2015

#Onlinemarketing #SEO #Adwords #googleshopping #socialmedia #googlemybusiness  
 ·  Translate
3 comments on original post
1
Add a comment...

René Bygballe

Shared publicly  - 
 
Google My Business med konverteringsfrekvens +25%
Til trods få meget få visninger, så har profilen vist sit værd. Kig forbi og følg gerne med.
 ·  Translate
 
Tag hyggen med på stranden☀️ Ha en herlig sommerdag hvor end du er😀 Pris for tipi telt med ugle print 689 kr. http://littleroom.dk/produkt/tipi-legetelt-med-ugler/ #tipi #teepee #tipitelt #strand #sommer #danmark #ferie #sol #strand #familie #børn #nordisk #leg #design #littleroomdk #egå #aarhus #mitaarhus
 ·  Translate
View original post
1
Add a comment...

René Bygballe
owner

Tips & Tricks  - 
 
Google anmeldelser via Google My Business og Adwords annonceudvidelser
Nu er det blevet meget mere lækkert og endnu mere oplagt at oprette og tilknytte virksomhedens Google My Business til Adwords. Med adresseudvidelser tilknyttet Adwords kontoen vises anmeldelser nu som en del af annonceudvidelsen.

Det kræver følgende at få vist anmeldelserne:
 (1) Adwords kontoen skal have tilknyttet virksomhedsens Google My Business side

(2) Adresseudvidelser via annonceudvidelser skal være slået til

(3) Minimum 5 anmeldelser

(4) Gennemsnitlig rating på 3,5

Lækkert ik?

#Googlemybusiness #Adwords #onlinemarketing #PPC  
 ·  Translate
5
5
Novicell's profile photoNovicell's profile photoRené Bygballe's profile photoParvin Ghazanfari's profile photo
 
Hej +Gilpa.dk - hundefoder og Kattemad det bedste sted er vel nok denne gruppe. Her står alt du bør vide. Det er også værd at læse Googles egne retningslinier. Du skal være velkommen til at gøre mig som adm af din side og så vil jeg tage et hurtigt kig på dit setup
 ·  Translate
Add a comment...

René Bygballe

Shared publicly  - 
 
Har du opsat konverteringsmål i forbindelse dine Bing Ads?
Her får du guiden....
 ·  Translate
 
Annoncerer du på Bing?

Hvis ud annoncerer via Bing Ads, så glem ikke at oprette konverteringsmål for dine kampagner. Med konverteringsmål får du et bedre grundlag for at bedømme dine kampagners performance.
Du kan ikke på samme måde som med Adwords, importere dine mål direkte fra Google Analytics. Så du skal selv oprette dine mål hos Bing.
 
Du opretter konverteringsmål ved at gå til ”Goals and conversions” under menupunktet Shared Libary. Her opretter du et nyt konverteringsmål. I forbindelse med oprettelsen af dit konverteringsmål generes et script, som skal placeres på dit website. Du finder scriptet ved at markere målet og vælge view tag. Her er også en vejledning til hvor det skal placeres på sitet. Hvis du har Google Tag Manager på dit website, kan du bare placere scriptet her ellers skal du forbi en udvikler.

Du kan sagtens oprette flere konverteringsmål. Det er det samme script der anvendes til alle mål. Så du skal kun implementere det én gang.

/+Pernille Abildgård Jacobsen

  #fredagstips #bing #Konverteringsmål  
 ·  Translate
View original post
1
Add a comment...

René Bygballe
owner

Diskussion  - 
 
Google My Business  - Like a boss
Det kan til tider være frustrerende at håndtere en virksomheds Google My Business side. Tro mig..Jeg har været mange cases igennem. Det kræver tålmodig, struktur (især ved Google My Business Location = >10 placeringer) og god planlægning. Med denne tilgang så bliver det nemmere.

Jeg har efterhånden været en del cases igennem. Cases sammen med virksomheder med en enkelt placering og større virksomheder med flere placeringer. Og faktisk når vi (sammen med kunden) i mål med opgaven hver gang. Men det kræver en god dialog med kunden og ofte en god portion tålmodighed (fra begge parter:-))

De typiske Google My Business udfordringer er følgende:
- Duplikerede placeringer
- Ingen administrativ adgang
- Kontostruktur

Hvilke udfordringer møde du?

I denne artikel kommer +Andrew Shotland (lokal seo specialist) med anbefalinger til håndteringen af Google My Business like a boss . Og dét er præcis den måde jeg arbejder med GMB. Og det kan anbefales.

Har du brug for en ekspert? Så hjælper jeg gerne.

#GoogleMyBusiness #GMB #likeaboss   #localseo    
 ·  Translate
Troubleshooting Google My Business issues is difficult enough for a single location, so how can multi-location businesses keep up? Columnist Andrew Shotland shares his strategy.
4
1
Ole Andersen's profile photoRené Bygballe's profile photoAndreas Sihm's profile photo
4 comments
 
Hej +Ole Andersen Jeg er travlt med en masse opgaver, så jeg vil foretrække at give et vejledende svar her. Det er selvfølgelig træls og underligt, at Google vælger således. Mit bud er at Google læser Design4home i 3 ord, fordi det brydes med et tal og derfor betragtes som tre ord. For yderligere omkring dette vil jeg anbefale at kontakte GMB supporte direkte: https://support.google.com/business/?hl=en-GB#topic=4539639 . Hvis du kommer videre med dette så lov mig at skrive et post omkring det her på forummet, vil være fedt for andre at lære fra denne case. God sommer.
 ·  Translate
Add a comment...
In his circles
657 people
Have him in circles
352 people
"HANNES" Patchwork's profile photo
ClickMatix's profile photo
Jannick Andersen's profile photo
Darren Kon's profile photo
Morten Emery's profile photo
Maj Wismann's profile photo
Frans Lykke Østergård's profile photo
Rasmus Skov's profile photo
Matthias Bossen's profile photo

René Bygballe

Shared publicly  - 
 
Motivation der virkelig batter
Hej jeg driver en shop ved siden af mit +37 timers arbejde som online marketing konsulent hos Novicell. Og det er sindsygt spændende og lærerigt. Arbejdet med ehandel, onlinemarketing, strategi, dialog kombineret med min egen (meget seriøse) voksen legeplads er helt perfekt. Og et billede som dette delt med os på Instagram (Littleroomdk) er i virkeligheden noget at af der for alvor motiverer mig for at drive sådan en butik i fritiden.

http://littleroom.dk/ har været i luften snart 5 måneder og starten har været overvældende. Ligefra dag 1. Vi får dagligt henvendelser fra kunder som virkelig sætter pris på vores produkter, service og dialog og med oprigtig interesse kommer med forslag til nye produkter. Det er da bare super fedt. 

Følg med på +Littleroom.dk og giv gerne løbende feedback. Sætter pris på mit netværk er på Google+. God fredag og weekend. Back to work. Get your ass up and hurra:-)
 ·  Translate
12
Philip Mahler's profile photoRené Bygballe's profile photo
2 comments
 
Ja den har fået fuld gas:-) +Philip Mahler 
 ·  Translate
Add a comment...

René Bygballe

Shared publicly  - 
 
Og det er da bare fucking sejt!
 ·  Translate
 
Min sommer gik med fantastiske +Refuga til toppen af Europas højeste bjerg: Mount Elbrus i Rusland! Det var vildt, fedt, hårdt og en kæmpe udfordring - men noget jeg aldrig glemmer!

Vil du med? Så læs med i min beretning om den fedeste tur med de fedeste mennesker +Lars Daniel Rasmussen, +Nikolaj Astrup Madsen, +Michelle Rødgaard-Jessen, +Christoffer Baadsgaard, +Steffen Hedebrandt, +Bo Møller og +Bala Gopalan 
 ·  Translate
Ida Christine beskriver sin oplevelse med Mount Elbrus - læs hendes oplevelse med at komme til toppen af Europa her.
3 comments on original post
2
Add a comment...

René Bygballe

Shared publicly  - 
 
Spark røv med Google My Business anmeldelser i Adwords
Jeg har skrevet kort om hvad denne nye funktion kræver af dig som annoncør.
 ·  Translate
 
Google anmeldelser via Google My Business og Adwords annonceudvidelser
Nu er det blevet meget mere lækkert og endnu mere oplagt at oprette og tilknytte virksomhedens Google My Business til Adwords. Med adresseudvidelser tilknyttet Adwords kontoen vises anmeldelser nu som en del af annonceudvidelsen.

Det kræver følgende at få vist anmeldelserne:
 (1) Adwords kontoen skal have tilknyttet virksomhedsens Google My Business side

(2) Adresseudvidelser via annonceudvidelser skal være slået til

(3) Minimum 5 anmeldelser

(4) Gennemsnitlig rating på 3,5

Lækkert ik?

#Googlemybusiness #Adwords #onlinemarketing #PPC  
 ·  Translate
1 comment on original post
1
Add a comment...

René Bygballe

Shared publicly  - 
 
Vind 2 billetter til Forretning Online i København
 ·  Translate
 
HUSK at du kan vinde 2 billetter til konferencen Forretning Online indtil d. 1. august, hvor vi trækker lod - deltag her http://bit.ly/1eWdb0v
 ·  Translate
View original post
1
Andreas Sihm's profile photo
 
Det var rigtigt godt i Århus sidste år! Dette år prøver jeg i København :-)
 ·  Translate
Add a comment...

René Bygballe

Shared publicly  - 
1
1
Heine Bager Chortsen's profile photoLennart Øster's profile photo
 
Det er en stadfæstning fra den første sag tilbage i 2012, men ja der er virkelig mange der ikke overholder dette, ser dem minimum 1 gang om ugen, så mon ikke der er mange der burde overveje at få anskaffet sig en advokat :)
 ·  Translate
Add a comment...
People
In his circles
657 people
Have him in circles
352 people
"HANNES" Patchwork's profile photo
ClickMatix's profile photo
Jannick Andersen's profile photo
Darren Kon's profile photo
Morten Emery's profile photo
Maj Wismann's profile photo
Frans Lykke Østergård's profile photo
Rasmus Skov's profile photo
Matthias Bossen's profile photo
Education
  • Aarhus School of Business
    MSc in Marketing, 2007 - 2009
    Innovation og Brand Management
  • Aarhus School of Business
    Bachelor in Economics, 2003 - 2006
Basic Information
Gender
Male
Relationship
In a relationship
Other names
Bygballe
Story
Tagline
Online Markedsføring (Google My Business, Adwords, Analytics, SEO, Social)
Introduction
Online Marketing Konsulent hos Novicell (Aarhus). 
Work
Occupation
Online Marketing Konsulent
Skills
Google My Business, Adwords, Analytics, SEO, Social Media, Local Search
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Aarhus
Previously
Denmark - Aarhus C
René Bygballe's +1's are the things they like, agree with, or want to recommend.
Fårup får røven på komedie
markedsforing.dk

Fårup Sommerland har hyret den folkekære og politiske ukorrekte flodhest, Dolph, som frontfigur for

Klik fra mobile apps stjæler dit AdWords-budget - Novicell
www.novicell.dk

Undgå at ligegyldige klik fra mobile apps sluger budgettet fra Displayannoncer. Udnyt dit AdWords-budget optimalt. Få tippet her

Det gennemsnitlige menneske
www.saxo.com

Læs om Det gennemsnitlige menneske - om at lede sig selv og andre i en global verden. Udgivet af Gyldendal. Bogen fås også som E-bog eller L

Dansk Supermarked vælger digitalt bureau
markedsforing.dk

Dansk Supermarked har valgt at samarbejde med det digitale bureau Novicell i udviklingen af et nyt w

René Bygballe - Google+
plus.google.com

Arbejder hos Online Marketing Konsulent. Bor i Aarhus. Online Markedsføring (Google My Business, Adwords, Analytics, SEO, Social)

Free Google Analytics dashboards for you - DashboardJunkie.com
www.dashboardjunkie.com

Free Google Analytics dashboards ✓ 1-click install ✓ Fully documented ✓ Makes you understand your online business and make profitable decisi

MarketingCamp
plus.google.com

Danmarks største konference i Online Markedsføring

novicelldk
plus.google.com

Følg med og hør om vores kernekompetencer webudvikling, online markedsføring og digitalt design og få invitationer til vores konferencer og gratis seminarer.

MarketingCamp 2014 Warm Up
nikolajastrup.dk

Den 27. maj er der igen MarketingCamp og som sidste år opfordrer jeg til at komme til Warm Up dagen før. For mig er den helt store værdi ved

Google Analytics Demographics & Interests Reports | Analytics & ...
online-behavior.com

Google Analytics has always been a great tool when it comes to understanding and optimizing online behavior. But with the addition of Demogr

Keywords to Concepts: The Lazy Web Marketer's Guide to Smart Keyword Res...
moz.com

Concepts have become more important for search marketing than individual keywords. Many people in the SEO space mistakenly assume that becau

Online Gravsten
plus.google.com

gravsten, urnesten, plænesten, handel, online, design, granit, nemt, gennemskueligt, billigt

Stop Thinking Keywords, Think Topics
moz.com

We have to stop using the term

Inviteret på spaophold #1
sidseloglasse.com

Nogle dage er det jo bare ekstra fedt at være blogger! :) Lasse og jeg var så heldige at blive inviteret på et spaophold på Hotel Vejlefjord

9 Experts and a Summary: What Makes an Ideal SEO Employee?
moz.com

What do the best and brightest SEOs in the US and the UK look for when they are hiring? Read on to find out. Take note: Their answers may su

Lost-and-Found Bluetooth Accessory 'Tile' Passes $1 Million in Pre-Orders
www.macrumors.com

Tile is a Bluetooth Low Energy device that connects to the iPhone to assist users in finding lost items like keys, wallets, computers and mo

Rigtig god dagligevarebutik. Hylderne er altid fyldte og venligt personale.
Public - a week ago
reviewed a week ago
Min kæreste og jeg har været så uheldige at købe et køkken hos Svane Køkkenet i Herning ved butikschefen. Rigtig fin oplevelse i butikken. Vi vælger kort tid efter besøget i butikken at takke ja til et rigtig godt tilbud på et flot køkken med alle hårde hvidevarer. Efter vi betaler regningen går alt galt. Set i bakspejlet skulle vi jo ikke have betalt regningen før vi havde modtaget vores køkken og vores bad. De kommende uger bliver noget værre rod. Nogle frygtelige uger med 9 delleveringer (med og uden forudgående aftaler). Fra den dato vi betaler regningen bliver svartider lange, aftaler bliver brudt, ansvar for den forkerte opmåling tages ikke mv. Vi føler os meget løbet om hjørner med. Virkelig en dårlig oplevelse. Kort og godt har vi været meget utilfredse med hele processen efter vi forlod butikken i Herning for snart 4 måneder siden (20. februar) og nu endeligt har et køkken med alle elementer. Skulle vi starte forfra så valgte vi ikke Svane Køkkenet med denne erfaring i bagagen.
• • •
Public - a month ago
reviewed a month ago
Jeg vil gerne være den første til at give Dyrborg Byg v tømmermester Thomas Dyrberg en kæmpe anbefaling. Jeg har haft hyret Thomas til flere opgaver ved en totalrenovering af en villa. Fra start har Thomas været meget engageret i planlægning og projektledelse. Med fuld overblik og god vejledning undervejs er vi blevet styret godt igennem projektet og alle opgaver er blevet udført til fuld tilfredsstillelse. Jeg vil med glæde anbefale Dyrborg Byg hvis du står og har brug for en tømmer i Århus.
• • •
Public - 3 months ago
reviewed 3 months ago
Har haft netop købt hus igennem Nybolig Risskov. Kontaktperson Mads Fauholt. Igennem hele processen har jeg oplevet en enorm professionel behandling.
Public - 5 months ago
reviewed 5 months ago
23 reviews
Map
Map
Map
Jeg vil gerne rose Sherlund fotografi for nogle fede medarbejderfotos.
Public - 3 months ago
reviewed 3 months ago
Jeg har netop købt en ny seng i forbindelse med flytning. Jeg fik god rådgivning hos personalet. Sengen blev leveret til tiden. Jeg har været rigtig godt tilfreds med købet og kan derfor anbefale Møblér butikken.
Public - 4 months ago
reviewed 4 months ago
Jeg kan godt give dette firma og deres konsulenter rosende ord. Utrolig stærk profil.
Public - 6 months ago
reviewed 6 months ago