Profile

Cover photo
René Bygballe
Attended Aarhus School of Business
Lives in Aarhus
358 followers|349,217 views
AboutPostsPhotosYouTube+1'sReviews

Stream

René Bygballe

Shared publicly  - 
 
Novicell er Flinke, Flittige (og Dygtige)
 ·  Translate
 
Gazelle-virksomhed 2015 - Og dekoration til mødelokaler

Hvordan hænger det sammen? 

Det hænger sammen på den måde, at vi hos Novicell har mødelokaler med temaer. Vi har for eksempel mødelokaler med temaerne AGF, Ree Park og ARoS.

Da vi støtter Projekt Zambia, har vi selvfølgelig også et Afrika-inspireret mødelokale med dyr fra savannen. Her kan vi nu tilføje endnu et dyr til flokken - Vi er nemlig igen i år blevet kåret som gazelle-virksomhed.

#gazellevirksomhed   #gazelle2015  
 ·  Translate
3 comments on original post
4
Morten Kristensen's profile photoRené Bygballe's profile photo
2 comments
 
Ja det er meget cool. Tak +Morten Kristensen 
 ·  Translate
Add a comment...

René Bygballe

Shared publicly  - 
 
Google+ konverterer med 12%
Det er da ikke så ringe endda:-) Og mængden er faktisk meget tilfredsstillende ifht. indsatsen. Bare et lille tip mandagstip herfra.
 ·  Translate
 
Aktivitetstativ i lyst træ og brune legemåtter
Vedhænget er nogle herlige hæklede ugler i hyggelige farver. Opskriften kommer snart på bloggen. Pris for aktivitetsstativet 349kr og legegulv 2kr/stk.
Shop det på Littleroomdk
http://littleroom.dk/produkt/aktivitetsstativ-trae/
#aktivitetsstativ #barn #babygym #hæklerier
 ·  Translate
View original post
2
Tim Liljendahl's profile photoRené Bygballe's profile photo
4 comments
 
Jeg har en i ærmet:-)
 ·  Translate
Add a comment...

René Bygballe

Shared publicly  - 
 
 
7 værdifulde segmenter i Google Analytics

Er du vant til at arbejde i Google Analytics uden aldrig at have anvendt segmentering? Så er du gået glip af en af de måske allermest værdifulde funktioner i Google Analytics. 

Segmentering giver dig et langt mere præcist billede af din online kanals performance. Og særligt 7 segmenter kan hjælpe dig til at tegne det mest nøjagtige billede af trafikken til din online kanal. Du får dem listet herunder.

1. Segmentér efter køn og/eller alder
Forestil dig, at du lavede et segment kun for kvinder, som viste, at konverteringsfrekvensen om søndagen er markant højere for dem, end den er for mændene. 

Med den viden kan du lave målrettede søndagskampagner over for kvinder eller trække produkter, ofte købt af kvinder, i centrum af shoppen hver søndag.
 
2. 'Super-konverterende brugere
I mange tilfælde vil du have en lille gruppe kunder/besøgende, som driver en uforholdsmæssig stor del af din omsætning.

Ved at lave et segment for de brugere, der har f.eks. mere end 2 transaktioner inden for et afgrænset periode, og som har genereret en omsætning på f.eks. over 12.000 kr., kan du lære dine super-konverterende brugere bedre at kende: Hvor kommer de fra i landet? Hvilke tidspunkter besøger de sitet på? Hvilke af dine kampagner og kanaler kommer de typisk fra? 

3. Segment uden 'falsk' trafik
Hvis du filtrerer trafikkilder fra så som "semalt.com", "floating-share-buttons" og "event-tracking.com", også betegnet 'referral spam', så får du et mere sandfærdigt billede af din webtrafik. Især på små websites kan 'falsk' trafik udgøre en stor del af den samlede trafik og således sløre billedet.

4. Konverterende førstegangsbesøgende
I mange tilfælde vil der være en lang beslutningsproces inden et produktkøb eller en konvertering fra en besøgende. Men i nogle tilfælde vil der også være brugere, som kommer direkte ind på dit site og køber.

Det segment kan bl.a. bruges til at analysere, hvilke kilder og kampagner som især er stærke til at generere direkte salg, samt hvilke landingssider der er særligt stærke til at lede direkte til et salg. 

5. Brugere, der smutter, lige før de køber
Hvis du fokuserer på de mange 'tabte' brugere, der kun er meget tæt på at gennemføre et køb eller en konvertering, men som ikke gør det, kan du muligvis hente mange penge.

Spørgsmålet er: Hvor kommer de fra? Hvilke sider ser de? Og mere vigtigt: Hvilke sider ser de ikke, og hvilke sider bouncer de på?

Med dette segment har du mulighed for at konvertere en gruppe af brugere, som allerede har vist interesse for dit produkt.

6. Brugere, der klikker på kampagner - hvad gør de bagefter?
Det kan også være relevant at se på, hvordan adfærden er for de besøgende på et site efter en kampagne: Vender de tilbage og bliver kunder? Eller er der andre af dine kanaler, f.eks. AdWords, som fungerer bedre end kampagnen? 

Ved at fokusere på brugere, der vender tilbage til dit site efter at have klikket på din kampagne, kan du bedre afgøre, om kampagnen har haft en langsigtet effekt eller ikke.

7. Interesserede, ikke-interesserede, engagerede og konverterende
Det sidste segment er faktisk hele fire segmenter: Opsplitning af dine besøgende i henholdsvis interesserede, ikke-interesserede, engagerede og konverterende.

Formålet er her at fokusere på det segment af besøgende, som rent faktisk har værdi for dig.

Ved at segmentere dine brugere i de ovennævnte grupper får du et meget bedre billede af, hvordan det faktisk går. Måske er de brugere, der udgør stigningen i din overordnede trafik, i virkeligheden ikke interesseret i dit indhold, mens at udviklingen i de virkelig interessante grupper - de interesserede, engagerede og konverterende - går i den forkerte retning.

Sådan gør du
Vil du gerne vide, hvordan du opsætter de 7 segmenter? Eller har du brug for en grundlæggende viden om segmentering i Google Analytics?

Så læs hele artiklen om segmentering i Google Analytics http://bit.ly/1LyjFjD

/ +Anne Hove Henriksen 

#googleanalytics   #segmentation   #conversionoptimization   #onlinemarketing   #websitetraffic   #performance  
 ·  Translate
Se de mest værdifulde segmenter, som du kan opsætte i Google Analytics. Få præcise data, du kan analysere på. Her er de 7 segmenter, du skal kende!
View original post
1
Add a comment...

René Bygballe

Shared publicly  - 
 
Det er godt gået. Et super projekt og samarbejde
Hele udviklingsafdelingen og min herlige kollegaer i +Novicell online marketing +Pernille Abildgård Jacobsen og +Morten Dalbøge 
 ·  Translate
En større overhaling af webshoppen Webapoteket har givet pote. ”Det handler ikke bare om at bygge st
1
Add a comment...

René Bygballe

Shared publicly  - 
 
Dyt der nyt - Opbevaringskurv til legetøj
Eller bare til hjemmet....fordi den står smukt i ethvert værelse. Andre brands koster typisk fra 400 kr. Littleroom.dks koster 289kr og er på lager 1. Oktober. Worth sharing😀
 ·  Translate
 
Opbevaringskurv i lægger blød grå filt til legetøj
Så er vi klar med endnu en nyhed på shoppen. Opbevaringskurv i grå filt med solide brune læderstropper. http://littleroom.dk/produkt/opbevaringskurv-i-graa-filt/ En lækker sag tænkt til nem opbevaring af legetøj på børneværelset. Den står smukt i hele hjemmet og kan derfor snildt anvendes til andet end legetøj. F.eks til opbevaring af tæpper, puder mv.

Hvad synes i? Vi vil sætte pris på jeres kommentar/like🙌

Vi er #littleroomdk #dansk #webshop #interiør #børneværelse #nordiskehjem #indretning #børn #opbevaring #opbevaringskurv #barsel #barselsgave
 ·  Translate
View original post
2
Add a comment...
Have him in circles
358 people
RufaCani's profile photo
Anja Lykkebak's profile photo
Mike Lorenz's profile photo
Yasmin Nielsen's profile photo
Heine Aaen Hansen's profile photo
Henrik Særmark-Thomsen's profile photo
Brian Brandt's profile photo
Michael Østergaard's profile photo
Kenn Men and Women's profile photo

René Bygballe

Shared publicly  - 
 
Kender jeg en som har denne liggende som PDF?
Advanced Google Adwords af Brad Geddes Vil jeg læse den.
 ·  Translate
1
Add a comment...

René Bygballe
owner

Diskussion  - 
 
Telefonnumre vises igen i de nye Local Snack Packs
Efter ændringer fra Google i måden lokale søgeresultater vises på var telefonnumre i en periode væk. Nu er de tilbage. Og det er da også meget relevant! Jeg håber, at telefonnummeret får lov at blive. Når man søger lokalt, f.eks. efter en håndværker eller en restaurant (typisk lokal søgning), så er telefonnummeret meget relevant efter min mening.

Nu vises alle relevante information i det lokale søgeresultat
Som er døbt Snack Pack fordi at resultatlisten i dag kun indeholder 3 placeringer og ikke 7 (tidligere).

Her et lokalt søgeresultat for det Aarhusianske rejsebureau Check Point Travel, der efterhånden vises hver gang ved lokale søgninger til trods for at bureauet ikke er placeret i "Aarhus".
 ·  Translate
1
1
Andreas Sihm's profile photohelp2cad.dk's profile photo
 
Ja det er super vigtigt. Med så akut en ændring har det nok forsaget en del problemer.  Gad vide om folk har valgt stedets hjemmeside. Når man trykker på et lokalt resultat og trykker på nummeret åbner den et opkald i Hangout på desktop. Kunne også forestille mig at der har været stor fravælgelsesprocent af netop denne funktion. De burde i stedet have en "ring fra [din telefon]" funktion :)
 ·  Translate
Add a comment...

René Bygballe

Shared publicly  - 
 
Så blev det den tid på året, hvor Adwords-certificering skulle tages
Tillykke til mig selv:-)
 ·  Translate
4
Gilpa.dk's profile photo
 
Tillykke til dig :-)
 ·  Translate
Add a comment...

René Bygballe

Shared publicly  - 
 
Lidt info omkring Youtub-annoncering
 ·  Translate
 
#Fredagstip: Brug annoncekroner på YouTube

I går, da vi holdt efterårets første seminar, talte Novicells Online Marketingchef, Martin Skøtt, om fordelene ved annoncering på YouTube blandt andre annonceringskanaler.

Men hvorfor annoncere på YouTube? Det handler denne uges fredagstip om. 

6 gode grunde til at annoncere på YouTube

Udover, at YouTube er tilgængelig i rigtig mange lande på rigtig mange sprog med rigtig meget indhold, der bliver set af rigtig mange brugere, så er der nogle helt særlige grunde til at annoncere på YouTube. 

1. Du får 5 sek. gratis eksponering
2. Du betaler kun for kliks til dit website, og når brugeren har set 30 sek.
3. Den typiske CPV (Cost Per View) er under 0,10 øre
4. Der er gode muligheder for målretning og segmentering
5. YouTube er det 3. mest besøgte website i Danmark næstefter Google og Facebook
6. 1,2 mio. danske brugere er på YouTube dagligt - 58 % er mænd, og 42 % er kvinder. 58 % er under 40 år

Skal du vide mere om YouTube?
Læs hele artiklen og bliv endnu klogere på, hvor stor en platform YouTube egentlig er, og hvorfor den er en af de mest effektive annonceringskanaler - også når den sammenlignes med TV.

Du finder artiklen her http://bit.ly/1LRH3nU

+Anne Hove Henriksen 
#onlinemarketing   #digitalmarketing   #youtube   #ads
 ·  Translate
Novicells online marketingchef, Martin Skøtt, fortæller om, hvad YouTube rummer af fordele for din online annoncering. Læs artiklen og bliv klogere på kanalen >>
3 comments on original post
1
Add a comment...

René Bygballe

Shared publicly  - 
 
Lidt omkring mine erfaringer med Google Sponsored Promotion
 ·  Translate
 
#Fredagstip - Muligheder med Gmail Sponsored Promotion (GSP)
Gmail Sponsored Promotion er ude af beta. En ny kampagnetype i Adwords er dermed åben for alle annoncører.

Novicell har deltaget aktivt i Googles Beta version af Gmail Sponsored Promotion (GSP) de seneste halve år i tæt samarbejde med Google. Det har givet os nogle rigtige gode erfaringer. Kampagnetypen er ude af Beta og dermed en mulighed for alle annoncører med en Google Adwords konto. Læs med og find ud af om GSP er relevant for dig.

Muligheder med GSP
Først gennemgår vi vores indledende erfaringer med GSP og belyser mulighederne med Gmail annoncer. Vi følger op med en mere avanceret gennemgang af opsætning, målretning, rapportering og analyse af Gmail annoncering. Vi samler hele gennemgangen i indlægget på bloggen.

Hvad er Gmail Sponsored Promotion (GSP)?
Kampagnetypen giver Adwords annoncører muligheder for at målrette annoncering mod Gmail brugere. Kampagnentypen oprettes som en “Kun Displaynetværket” og ved oprettelse af annoncer vælges “Gmail-annoncer”. Del 2 gennemgår en opsætningen step-by-step.

Det er muligt at oprette 4 forskellige typer af annoncer – ”Gmail skabelon til billede”, ”Gmail skabelon til flere produkter”, ”Gmail skabelon til individuel promovering” & ”Tilpasset HTML Upload til Gmail”. Se eksempel på annonceformatet i blogindlægget.

Er Gmail annoncering noget for mig?
Gmail Sponsored Promotion (GSP) er baseret på eksponeringer og en rigtig god mulighed for at vække interesse hos nye potentielle kunder tidligt i købsfasen. Annoncens (teaseren) minder meget om et almindelig nyhedsbrev. GSP giver dermed annoncøren mulighed for at nå ud til nye brugere, som ikke er tilmeldt nyhedsbrevet.

Klikprisen er markant lavere end søgekampagner og almindelige displaykampagner. Vi anbefaler derfor at gøre sig erfaringer med den nye kampagnetype. Succeskriterierne bør sidestilles med displaykampagner, hvor målet kan være at vække interesse hos modtageren tidligt i købsfasen. Målet kunne være vækste segmentet “interesserede besøgende”. Lær mere omkring segmenter i Analytics her http://www.novicell.dk/blog/2015/august/google-analytics-segmentering

Følg med her eller på bloggen hvor vi følger op med en detaljeret gennemgang af opsætning og rapportering.

#Adwords #Gmailsponsoredpromotion #GSP   #CPC #Gmail

/ +René Bygballe 
 ·  Translate
Novicell deler ud af sine erfaringer med betatesten af Gmail Sponsored Promotion - en ny kampagnetype for dig m. en Google Adwords-konto. Læs om GSP
2 comments on original post
1
Add a comment...

René Bygballe

Shared publicly  - 
 
Annoncering på Instagram
Dette er jeg spændt på. Personligt er jeg i tvivl om, hvorvidt jeg er for eller imod dette tiltag. Jeg anvender selv Instagram i forbindelse med min egen privat shop +Littleroom.dk og her er Instagram en super markedsføringskanal (følg os på https://instagram.com/littleroom.dk/ ). Og netop derfor er jeg rigtig spændt på at se hvordan dette komme til at tage sig ud. Jeg skal i hvert fald teste det af:-)
 ·  Translate
 
#Fredagstip : Nedtællingen er begyndt; d. 30 september åbnes der op for annoncering på Instagram - 19 dage til, at jeres virksomhed kan ramme jeres målgruppe på platformen, der månedligt har 770.000 danske brugere. 

Sponsorerede videoannoncer på op til 30 sekunder og sponsorerede posts, som man kender det fra Facebook. Sidst men ikke mindst får i muligheden for brug af hele 7 forskellige handlingsknapper i jeres annoncer på Instagram. Se dem alle her og læs endnu mere om de nye tiltag på Danmarks tredje største sociale medie.

http://www.novicell.dk/blog/2015/september/fredagstip-annoncer-paa-instagram

/ +Casper Roth 

#instagramads   #socialmediamarketing   #socialmediatips  
 ·  Translate
Nedtællingen til Instagram-annoncering er begyndt. Hos Novicell står vi klar til at tage imod dem. Se de nye muligheder for annoncering på Instagram >>
View original post
1
Kim Dolleris's profile photo
 
Enig. Er også lidt bange på mediets vejne. Bange for at irritationen fra brugerne bliver for meget og at det hægter dem af.
 ·  Translate
Add a comment...

René Bygballe

Shared publicly  - 
 
Konferencen er godt i gang og hvilken start vi har fået i København.
 ·  Translate
 
Forretning Online skydes i gang

Stilhed før stormen i Mogens Dahls Koncertsal... Klar til at tage imod de 100 deltagere til Forretning Online konferencen.

Følg med hele dagen på Twitter under hashtagget ‪#‎FO15‬
 ·  Translate
View original post
1
Brian Mejdahl Poulsen's profile photoRené Bygballe's profile photo
2 comments
 
haha +Brian Mejdahl Poulsen ..."Stilhed før stormen i Mogens Dahls Koncertsal... Klar til at tage imod de 100 deltagere til Forretning Online konferencen." :-) Ok, det så forkert ud.
 ·  Translate
Add a comment...
People
Have him in circles
358 people
RufaCani's profile photo
Anja Lykkebak's profile photo
Mike Lorenz's profile photo
Yasmin Nielsen's profile photo
Heine Aaen Hansen's profile photo
Henrik Særmark-Thomsen's profile photo
Brian Brandt's profile photo
Michael Østergaard's profile photo
Kenn Men and Women's profile photo
Education
 • Aarhus School of Business
  MSc in Marketing, 2007 - 2009
  Innovation og Brand Management
 • Aarhus School of Business
  Bachelor in Economics, 2003 - 2006
Basic Information
Gender
Male
Relationship
In a relationship
Other names
Bygballe
Story
Tagline
Online Markedsføring (Google My Business, Adwords, Analytics, SEO, Social)
Introduction
Online Marketing Konsulent hos Novicell (Aarhus). 
Work
Occupation
Online Marketing Konsulent
Skills
Google My Business, Adwords, Analytics, SEO, Social Media, Local Search
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Aarhus
Previously
Denmark - Aarhus C
René Bygballe's +1's are the things they like, agree with, or want to recommend.
Nu rykker apoteket på nettet
markedsforing.dk

En større overhaling af webshoppen Webapoteket har givet pote. ”Det handler ikke bare om at bygge st

Fårup får røven på komedie
markedsforing.dk

Fårup Sommerland har hyret den folkekære og politiske ukorrekte flodhest, Dolph, som frontfigur for

Klik fra mobile apps stjæler dit AdWords-budget - Novicell
www.novicell.dk

Undgå at ligegyldige klik fra mobile apps sluger budgettet fra Displayannoncer. Udnyt dit AdWords-budget optimalt. Få tippet her

Det gennemsnitlige menneske
www.saxo.com

Læs om Det gennemsnitlige menneske - om at lede sig selv og andre i en global verden. Udgivet af Gyldendal. Bogen fås også som E-bog eller L

Dansk Supermarked vælger digitalt bureau
markedsforing.dk

Dansk Supermarked har valgt at samarbejde med det digitale bureau Novicell i udviklingen af et nyt w

René Bygballe - Google+
plus.google.com

Arbejder hos Online Marketing Konsulent. Bor i Aarhus. Online Markedsføring (Google My Business, Adwords, Analytics, SEO, Social)

Free Google Analytics dashboards for you - DashboardJunkie.com
www.dashboardjunkie.com

Free Google Analytics dashboards ✓ 1-click install ✓ Fully documented ✓ Makes you understand your online business and make profitable decisi

MarketingCamp
plus.google.com

Danmarks største konference i Online Markedsføring

novicelldk
plus.google.com

Følg med og hør om vores kernekompetencer webudvikling, online markedsføring og digitalt design og få invitationer til vores konferencer og gratis seminarer.

MarketingCamp 2014 Warm Up
nikolajastrup.dk

Den 27. maj er der igen MarketingCamp og som sidste år opfordrer jeg til at komme til Warm Up dagen før. For mig er den helt store værdi ved

Google Analytics Demographics & Interests Reports | Analytics & ...
online-behavior.com

Google Analytics has always been a great tool when it comes to understanding and optimizing online behavior. But with the addition of Demogr

Keywords to Concepts: The Lazy Web Marketer's Guide to Smart Keyword Res...
moz.com

Concepts have become more important for search marketing than individual keywords. Many people in the SEO space mistakenly assume that becau

Online Gravsten
plus.google.com

gravsten, urnesten, plænesten, handel, online, design, granit, nemt, gennemskueligt, billigt

Stop Thinking Keywords, Think Topics
moz.com

We have to stop using the term

Inviteret på spaophold #1
sidseloglasse.com

Nogle dage er det jo bare ekstra fedt at være blogger! :) Lasse og jeg var så heldige at blive inviteret på et spaophold på Hotel Vejlefjord

9 Experts and a Summary: What Makes an Ideal SEO Employee?
moz.com

What do the best and brightest SEOs in the US and the UK look for when they are hiring? Read on to find out. Take note: Their answers may su

Havde VVSér fra firmaet ude at se på en opgave. Tilsyneladende en bagatelopgave. En fitting vendte forket. Uden videre rettede hans straks dette på stedet og kørte igen efter 6-7 minutter. Jeg spurgte samtidig til prisen på opgaven. Dette kunne han ikke oplyse og nævnte "at det var ingenting". 3 uger efter kom regningen med posten: 817,34 kr. for mindre en 10 minutters arbejde. Chokerende dyrt og frækt. Jeg tillod mig at ringe til VVS firmaet for en forklaring. Det blev kort ganske klart, at det var prisen. Iøvrigt meget kortfattet samtale. Der blev ned til mig. "Jeg var åbenbart ikke klar til at få hjælp fra en VVSér og jeg skulle bare ikke ringe til dem igen". Det har jeg så sandelig heller ikke tænkt mig og vil anbefale andre at gøre det samme.
• • •
Public - a month ago
reviewed a month ago
Kan på ingen måder anbefale dette VVS firma i Egå. Havde VVSér fra firmaet ude at se på en opgave. Tilsyneladende en bagatelopgave. En fitting vendte forket. Uden videre rettede hans straks dette på stedet og kørte igen efter 6-7 minutter. Jeg spurgte samtidig til prisen på opgaven. Dette kunne han ikke oplyse og nævnte "at det var ingenting". 3 uger efter kom regningen med posten: 817,34 kr. for mindre en 10 minutters arbejde. Chokerende dyrt og frækt. Jeg tillod mig at ringe til VVS firmaet for en forklaring. Det blev kort ganske klart, at det var prisen. Iøvrigt meget kortfattet samtale. Der blev ned til mig. "Jeg var åbenbart ikke klar til at få hjælp fra en VVSér og jeg skulle bare ikke ringe til dem igen". Det har jeg så sandelig heller ikke tænkt mig og vil anbefale andre at gøre det samme.
• • •
Public - a month ago
reviewed a month ago
Rigtig god dagligevarebutik. Hylderne er altid fyldte og venligt personale.
Public - 2 months ago
reviewed 2 months ago
Jeg vil gerne rose Sherlund fotografi for nogle fede medarbejderfotos.
Public - 5 months ago
reviewed 5 months ago
26 reviews
Map
Map
Map
Serverer altid et lækkert stjerneskud og så sidder man godt og hyggeligt spiser ved restaurantens udendørs terrasse.
Public - 2 months ago
reviewed 2 months ago
Min kæreste og jeg har været så uheldige at købe et køkken hos Svane Køkkenet i Herning ved butikschefen. Rigtig fin oplevelse i butikken. Vi vælger kort tid efter besøget i butikken at takke ja til et rigtig godt tilbud på et flot køkken med alle hårde hvidevarer. Efter vi betaler regningen går alt galt. Set i bakspejlet skulle vi jo ikke have betalt regningen før vi havde modtaget vores køkken og vores bad. De kommende uger bliver noget værre rod. Nogle frygtelige uger med 9 delleveringer (med og uden forudgående aftaler). Fra den dato vi betaler regningen bliver svartider lange, aftaler bliver brudt, ansvar for den forkerte opmåling tages ikke mv. Vi føler os meget løbet om hjørner med. Virkelig en dårlig oplevelse. Kort og godt har vi været meget utilfredse med hele processen efter vi forlod butikken i Herning for snart 4 måneder siden (20. februar) og nu endeligt har et køkken med alle elementer. Skulle vi starte forfra så valgte vi ikke Svane Køkkenet med denne erfaring i bagagen.
• • •
Public - 4 months ago
reviewed 4 months ago
Jeg vil gerne være den første til at give Dyrborg Byg v tømmermester Thomas Dyrberg en kæmpe anbefaling. Jeg har haft hyret Thomas til flere opgaver ved en totalrenovering af en villa. Fra start har Thomas været meget engageret i planlægning og projektledelse. Med fuld overblik og god vejledning undervejs er vi blevet styret godt igennem projektet og alle opgaver er blevet udført til fuld tilfredsstillelse. Jeg vil med glæde anbefale Dyrborg Byg hvis du står og har brug for en tømmer i Århus.
• • •
Public - 6 months ago
reviewed 6 months ago