Profile

Cover photo
René Bygballe
Attended Aarhus School of Business
Lives in Aarhus
360 followers|356,956 views
AboutPostsPhotosYouTube+1'sReviews

Stream

René Bygballe

Shared publicly  - 
 
Heps...Følg med hver søndag og få en email med vores anbefalinger til opsætning og optimering af facebookannoncer.
 ·  Translate
 
#Fredagstip  -  Hver søndag i advent kan du få en gave i din indbakke i form af et kapitel om "Facebook Fundamentals".

Alle 4 kapitler hjælper dig til at få grundlaget på plads for annoncering på Facebook - lige fra oprettelsen af en virksomhedsside og en annoncekonto, videre til opsætningen af konverteringssporing og annoncer frem til selve evalueringen af annonceresultaterne. Vil du være med?. Du tilmelder dig her: http://bit.ly/1NxA1eP

#facebook   #Facebookmarketing   #onlinemarketing   #christmas  

/ +Sune Dalsgaard Jørgensen 
 ·  Translate
Skriv dig op og modtag vores adventsgave: En adventskalender med et kapitel om Facebook annoncering alle søndage op til jul. Tilmeld dig her >>
View original post
1
Add a comment...

René Bygballe

Shared publicly  - 
 
Har jeg noget nyt at fortælle? Ja..Følg med hver søndag i advent og få gode råd til opsætningen af Facebookkampagner. Ved +Pernille Abildgård Jacobsen
 ·  Translate
 
Julehyggen spreder sig - også om dig

Her på kontoret er humøret højt - især i Dynamic Web-afdelingen, hvor de netop har pyntet op til jul. Alt i alt er vi godt med, hvis vi selv skal sige det: Udover pyntningen er julekortet kommet i trykken, og på søndag starter vores adventskalender - en kalender for dig, der gerne vil være lidt skarpere på Facebook-annoncering.

Helt konkret kan du de næste 4 søndage kan få brugbare tips og udførlige step-by-step guides direkte i din indbakke. Lyder det som noget for dig?

Så tilmeld dig her http://bit.ly/1T3xiru

#Novicell   #adventskalender   #FacebookFundamentals  
 ·  Translate
View original post
1
Add a comment...

René Bygballe

Shared publicly  - 
 
SEO Haj, SEO Ninja det er ligenetop det +Jan W. Sørensen er!
 ·  Translate
 
SEO-ninja går fra gult til grønt bælte

Han ser meget fredelig ud, Jan Sørensen, men det er han ikke - i hvert fald ikke i søgemaskineoptimering. 

I går var han i Stockholm for at opgradere sit gule bælte til et grønt. Det resulterede i nyt pynt til væggen - det vil sige den Green Belt Certification, som du ser i glas og ramme bag Jan her på billedet.

 Stort tillykke med Jan!

#SEO   #searchmetrics   #searchengineoptimization   
 ·  Translate
View original post
3
Add a comment...

René Bygballe

Shared publicly  - 
 
Man bliver bare nedtrykt og trist!
 ·  Translate
 
🇫🇷Terror i Paris her til aften den 13. November Hvad der er sket i Paris her til aften er forfærdelig 🙏 #prayforparis #13novembre
 ·  Translate
View original post
1
Add a comment...

René Bygballe

Shared publicly  - 
 
 
#Fredagstip : 3 funktioner til at undgå disruption på Facebook

Har du og din virksomhed en Facebook-side? Så lyt med. Måske er der nemlig guldkorn at hente: 3 funktioner, der automatisk er slået fra ved oprettelsen af en Facebook-side, kan du med fordel slå til. 

Hvorfor?

Fordi du herved bedre kan kan skåne dine værdifulde fans for unødig støj og samtidig forhindrer, at din egen side bliver skydeskive for negativ retorik. 

1. Målgruppe for Nyheder og synlighed af opslag
Den første funktion gør dig i stand til henvende dig til et segment af din fanskare. Det kan f.eks. være hvis, du vil kommunikere et budskab lokalt, vise en produktnyhed til alle dine kvindelige fans eller afholde en event udelukkende specifikt henvendt til fans i en bestemt alder.

2. Udløbende opslag
Men den næste funktion kan du sætte et opslag til automatisk at udløbe en bestemt dato eller på et bestemt klokkeslæt endda. Det er smart, hvis du f.eks. har en event, der præcis slutter kl. 21 - hvorfor så ikke også 'slukke' for støjen på Facebook der?

3. Sideredigering
Den sidste funktion hjælper dig til at blokere opslag eller kommentarer, der indeholder specifikke ord. Det kan f.eks. være, hvis der opstår en diskussion blandt de besøgende på din side, mens du helst vil være fri for at blive associeret med den negative retorik. 

Læs mere & undgå disruption på Facebook
Du kan læse mere om de 3 funktioner her - også om, hvor du præcist finder dem http://bit.ly/1MCz12s

/+Anne Hove Henriksen
#facebook   #socialmedia   #communitymanagement   #disruption   
 ·  Translate
3 funktioner i Facebook forhindrer dig i at være disruptive over for dine fans, eller at din egen side bliver disrupted af negativ retorik. Læs her >>
View original post
1
Add a comment...

René Bygballe

Shared publicly  - 
 
Lidt omkring indstilling af specielle åbningstider i Google My Business
Der er nyt fra Google My Business teamet. Længe ventet feature. Læs med og bliv en del af gruppen, hvor vi deler viden omkring Google+ for virksomheder.
 ·  Translate
 
Skiftende åbningstider i Google My Business
Nu er det muligt at oplyse skiftende åbningstider med Google My Business.
Dette har været en udfordring for mange virksomheder. Man har hidtil stået med valget om at holde sine åbningstider opdateret hver uge eller helt undlade at vise sine åbningstider (og dermed lade sin profil være "mangelfuld"). Det glæder mig at kunne begynde at fortælle min kontakter omkring dette tiltag. Det vil glæde mange.

Læs seneste nyt direkte fra Google Product update: https://productforums.google.com/forum/?hl=en#!category-topic/business/kHfoXPjkRzg

Sådan opdaterer du særlige åbningstider
Du kan redigere dine specielle åbningstider på flere måder. Se Googles guidelines her: https://support.google.com/business/answer/6303076

Jeg har her vist et eksempel på hvor de særlige åbningstider opdateres direkte fra Google My Business betjeningspanelet (https://business.google.com/manage)

Er dette ikke en opdatering, som du har ventet på???
Hvad har du gjort hidtil? Skriv gerne din kommentar hertil.


#Googlemybusiness   #GMB  
 ·  Translate
View original post
2
Add a comment...
Have him in circles
360 people
Dorte Lorenzen's profile photo
Mike Lorenz's profile photo
Gunnertoft Booking & Management · Landsdækkende's profile photo
Sune Dalsgaard Jørgensen's profile photo
Behnam Kashefpour's profile photo
Elisabeth Kjær Tejlmand's profile photo
Web Ready Blueprint System's profile photo
Lars Tjornelunde's profile photo
Anja Lykkebak's profile photo

René Bygballe

Shared publicly  - 
 
 
#Fredagstip: Få styr på SEO - lav gode landingssider til dine kampagner

Vi har tidligere pointeret, at det er en god ide at lave landingssider specifikt til dine julekampagner eller begivenheder som f.eks. Black Friday. Men endnu bedre ville være, hvis de tilmed var søgemaskineoptimerede - så du var sikker på, at folk ville finde frem til netop din side.

Så spørgsmålet er nu: Er dine p.t. vigtigste landingssider søgemaskineoptimeret? 

De vigtigste SEO-faktorer 
Følgende er de faktorer, der er vigtigst for, at dine landingssider performer godt:

- Korrekt udfyldning af Title og Meta Description 
- Anvendelsen af SEO-nøgleord i brødteksten
- Brugen af overskrifter med værdier: H1, H2 og H3
- Fraværet af duplicate content ved brug af Canonical Tag

Få de enkelte faktorer uddybet, så du ved præcist, hvad du bør gøre, for at søgemaskineoptimere dine landingssider. Læs hele guiden her http://bit.ly/1Hcg7U0

+Anne Hove Henriksen 

#optimization   #seo   #landingpages  
 ·  Translate
Byg de gode landingssider specifikt til dine kampagner, som er søgemaskineoptimerede. Læs guiden til, hvordan du optimerer dine landingssider >>
View original post
1
Add a comment...

René Bygballe

Shared publicly  - 
 
Testimonials der virker?
Første nyhedsbrev jeg faktisk åbner og læser fra +SumoMe . Jeg synes nemlig at dette emne er ret interessant og jer ved det virker.
 ·  Translate
Your Guide To The Nine Types Of Testimonials (w/Examples) - How successful companies and entrepreneurs use their existing customers and fans to sell to new ones
1
Add a comment...

René Bygballe

Shared publicly  - 
 
 
#Fredagstip  : BLACK FRIDAY - med disse 3 tiltag kan du nemt og hurtigt sikre dig, at kunderne havner netop i din shop denne dag. Læs med her!

1. Opret Black Friday som en Facebook-begivenhed
Som det første bør du skabe aktivitet og opmærksomhed om dine ekstra skarpe tilbud og rabatter der, hvor målgruppen for dine produkter befinder sig. I langt de fleste tilfælde vil et godt bud være Facebook.

Ved at oprette en begivenhed kan du samle et større publikum om din Black Friday-kampagne. Teoretisk set kan alle folk med en Facebook-profil deltage i begivenheden. Du har dermed potentiale til at række udover din fanskare med gode tilbud og rabatter. Tricket er at gøre det knivskarpt for folk, hvad de får ud af at tilmelde sig begivenheden: What's in it for me? Overvej derfor nøje din budskaber om særtilbud, førsteret til tilbud, mørst-til-mølle-tilbud osv. 

Når en Facebook-bruger først har tilmeldt sig begivenheden, vil vedkommende blive notificeret om nye informationer eller tilbud, så snart de bliver slået op. Du vil altså kunne skabe en kontinuerlig 'buzz' om Black Friday og hele tiden minde folk om de tilbud og rabatter, du kører denne dag.

2. Skab trafik til relevante landingssider og kategorier
Sørg for, at du har et online setup, der skaber et godt flow og herved tager kunden i hånden helt frem til kassen i din shop. Når du først har de gode budskaber på plads som beskrevet ovenfor, er det vigtigt at fokusere på, hvor du vil lede de besøgende hen - så det giver mening vel at mærke. Du kan overveje at oprette landingssider og kategorier på dit webshite specifikt til Black Friday, så besøgende nemt og hurtigt kan finde frem til dine tilbud. 

En anden vigtig faktor er, at din shop og landingsside kan kapere forholdsvis mange besøgende på samme tid. Men her er der ikke noget 'quick fix' at ty til, da det handler om, at du får afdækket din online løsnings performance, brugervenlighed, hastighed osv. gennem en test.

3. Sid klar ved tasterne: Vejled og afværg
Når så dagen rammer, bør du sidde klar bag skærmen og ved telefonen til at guide og vejlede de besøgende i din shop. Det kan være ved spørgsmål til et produkt, fragt, leveringstid m.v. Her har du gjort dig selv en kæmpe fordel ved at have gennemgået alle disse beskrivelser på dit site forinden, så de er præcise og tydelig i øvrigt optræder de steder i flow'et, hvor kunden har brug for de forskellige informationer. 

Du kan læse meget mere om hvordan du bliver klar til Black Friday her - http://bit.ly/20QDXuV 

/ +Sune Dalsgaard Jørgensen 
#blackfriday   #onlinemarketing   #onlineshopping    #socialmediamarketing  
 ·  Translate
Danskerne har taget Black Friday til sig, men har du? Bliv klar til Black Friday med 3 tiltag, du nemt og hurtigt kan lave for at få kunder i din shop >
1 comment on original post
1
Add a comment...

René Bygballe

Shared publicly  - 
 
Pakketilbud til baby med aktivitetsstativ hitter tilsyneladende
Sammensatte produktpakker til baby/junior er et hit. Efter bare to dage på shoppen er de første ordre sendt afsted.
 ·  Translate
 
Babypakke med aktivitetsstativ til baby og komplet legegulv
Skøn pakke med det populære aktivitetsstativ i træk til baby (uden vedhæng). Enkelt og æstetisk der matcher de nordiske børnehjem.
#aktivitetsstativ   #babygym   #julegave   #julegaveidé  
 ·  Translate
Normalpris (samlet): 574 kr. Spar 75 kr. En lækker babypakke med vores populære aktivitetsstativ i træ til baby og et komplet legegulv til børn (9 stk.) Farve efter eget valg. Skriv den ønskede farve i kommentarfeltet i forbindelse med dine leveringsoplysninger. Levering: 1-3 hverdage. En smuk julegaveidé til barnet eller børnefamilien.
View original post
1
Add a comment...

René Bygballe

Shared publicly  - 
 
En julegaveidé til baby, kommende eller nye børnefamilie
Tip gerne din kone eller kæreste. Taaark😀🌟
 ·  Translate
 
Vi er meget stolte af dette aktivitetsstativ, som vi fremstiller i samarbejde med en dansk møbelsnedker.
http://littleroom.dk/produkt/aktivitetsstativ-trae/
Feedbacken fra vores kunder er positiv og den værdsætter vi højt:
"Det er noget helt andet end de andre plastikstativer jeg ellers har kunnet finde. Med pakken kom også et håndskrevet brev der ønskede held og lykke med købet - en god oplevelse!" - Signe (Trustpilot)

Designet er enkelt og stilrent. Ophænget der skal stimulere barnet bevægelser vælges individuelt og kan matche ethvert hjem. Sælges til en pris hvor alle kan være med✨ #aktivitetsstativ #leg #baby #barn #babygym #dansk #design #nordiskehjem #bobedre #tendens #barsel #nyfødt #barselsgave #julegave #webshop
 ·  Translate
View original post
1
Add a comment...

René Bygballe
owner

Nyheder  - 
 
Skiftende åbningstider i Google My Business
Nu er det muligt at oplyse skiftende åbningstider med Google My Business.
Dette har været en udfordring for mange virksomheder. Man har hidtil stået med valget om at holde sine åbningstider opdateret hver uge eller helt undlade at vise sine åbningstider (og dermed lade sin profil være "mangelfuld"). Det glæder mig at kunne begynde at fortælle min kontakter omkring dette tiltag. Det vil glæde mange.

Læs seneste nyt direkte fra Google Product update: https://productforums.google.com/forum/?hl=en#!category-topic/business/kHfoXPjkRzg

Sådan opdaterer du særlige åbningstider
Du kan redigere dine specielle åbningstider på flere måder. Se Googles guidelines her: https://support.google.com/business/answer/6303076

Jeg har her vist et eksempel på hvor de særlige åbningstider opdateres direkte fra Google My Business betjeningspanelet (https://business.google.com/manage)

Er dette ikke en opdatering, som du har ventet på???
Hvad har du gjort hidtil? Skriv gerne din kommentar hertil.


#Googlemybusiness   #GMB  
 ·  Translate
5
3
help2cad.dk's profile photoSøren Riisager's profile photo
Add a comment...
People
Have him in circles
360 people
Dorte Lorenzen's profile photo
Mike Lorenz's profile photo
Gunnertoft Booking & Management · Landsdækkende's profile photo
Sune Dalsgaard Jørgensen's profile photo
Behnam Kashefpour's profile photo
Elisabeth Kjær Tejlmand's profile photo
Web Ready Blueprint System's profile photo
Lars Tjornelunde's profile photo
Anja Lykkebak's profile photo
Education
  • Aarhus School of Business
    MSc in Marketing, 2007 - 2009
    Innovation og Brand Management
  • Aarhus School of Business
    Bachelor in Economics, 2003 - 2006
Basic Information
Gender
Male
Relationship
In a relationship
Other names
Bygballe
Story
Tagline
Online Markedsføring (Google My Business, Adwords, Analytics, SEO, Social)
Introduction
Online Marketing Konsulent hos Novicell (Aarhus). 
Work
Occupation
Online Marketing Konsulent
Skills
Google My Business, Adwords, Analytics, SEO, Social Media, Local Search
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Aarhus
Previously
Denmark - Aarhus C
René Bygballe's +1's are the things they like, agree with, or want to recommend.
Nu rykker apoteket på nettet
markedsforing.dk

En større overhaling af webshoppen Webapoteket har givet pote. ”Det handler ikke bare om at bygge st

Fårup får røven på komedie
markedsforing.dk

Fårup Sommerland har hyret den folkekære og politiske ukorrekte flodhest, Dolph, som frontfigur for

Klik fra mobile apps stjæler dit AdWords-budget - Novicell
www.novicell.dk

Undgå at ligegyldige klik fra mobile apps sluger budgettet fra Displayannoncer. Udnyt dit AdWords-budget optimalt. Få tippet her

Det gennemsnitlige menneske
www.saxo.com

Læs om Det gennemsnitlige menneske - om at lede sig selv og andre i en global verden. Udgivet af Gyldendal. Bogen fås også som E-bog eller L

Dansk Supermarked vælger digitalt bureau
markedsforing.dk

Dansk Supermarked har valgt at samarbejde med det digitale bureau Novicell i udviklingen af et nyt w

René Bygballe - Google+
plus.google.com

Arbejder hos Online Marketing Konsulent. Bor i Aarhus. Online Markedsføring (Google My Business, Adwords, Analytics, SEO, Social)

Free Google Analytics dashboards for you - DashboardJunkie.com
www.dashboardjunkie.com

Free Google Analytics dashboards ✓ 1-click install ✓ Fully documented ✓ Makes you understand your online business and make profitable decisi

MarketingCamp
plus.google.com

Danmarks største konference i Online Markedsføring

novicelldk
plus.google.com

Følg med og hør om vores kernekompetencer webudvikling, online markedsføring og digitalt design og få invitationer til vores konferencer og gratis seminarer.

MarketingCamp 2014 Warm Up
nikolajastrup.dk

Den 27. maj er der igen MarketingCamp og som sidste år opfordrer jeg til at komme til Warm Up dagen før. For mig er den helt store værdi ved

Google Analytics Demographics & Interests Reports | Analytics & ...
online-behavior.com

Google Analytics has always been a great tool when it comes to understanding and optimizing online behavior. But with the addition of Demogr

Keywords to Concepts: The Lazy Web Marketer's Guide to Smart Keyword Res...
moz.com

Concepts have become more important for search marketing than individual keywords. Many people in the SEO space mistakenly assume that becau

Online Gravsten
plus.google.com

gravsten, urnesten, plænesten, handel, online, design, granit, nemt, gennemskueligt, billigt

Stop Thinking Keywords, Think Topics
moz.com

We have to stop using the term

Inviteret på spaophold #1
sidseloglasse.com

Nogle dage er det jo bare ekstra fedt at være blogger! :) Lasse og jeg var så heldige at blive inviteret på et spaophold på Hotel Vejlefjord

9 Experts and a Summary: What Makes an Ideal SEO Employee?
moz.com

What do the best and brightest SEOs in the US and the UK look for when they are hiring? Read on to find out. Take note: Their answers may su

Jeg er vild med dette. Lækkert kød. God pris og hurtig levering
Public - in the last week
reviewed in the last week
Havde VVSér fra firmaet ude at se på en opgave. Tilsyneladende en bagatelopgave. En fitting vendte forket. Uden videre rettede hans straks dette på stedet og kørte igen efter 6-7 minutter. Jeg spurgte samtidig til prisen på opgaven. Dette kunne han ikke oplyse og nævnte "at det var ingenting". 3 uger efter kom regningen med posten: 817,34 kr. for mindre en 10 minutters arbejde. Chokerende dyrt og frækt. Jeg tillod mig at ringe til VVS firmaet for en forklaring. Det blev kort ganske klart, at det var prisen. Iøvrigt meget kortfattet samtale. Der blev ned til mig. "Jeg var åbenbart ikke klar til at få hjælp fra en VVSér og jeg skulle bare ikke ringe til dem igen". Det har jeg så sandelig heller ikke tænkt mig og vil anbefale andre at gøre det samme.
• • •
Public - 3 months ago
reviewed 3 months ago
Serverer altid et lækkert stjerneskud og så sidder man godt og hyggeligt spiser ved restaurantens udendørs terrasse.
Public - 3 months ago
reviewed 3 months ago
Min kæreste og jeg har været så uheldige at købe et køkken hos Svane Køkkenet i Herning ved butikschefen. Rigtig fin oplevelse i butikken. Vi vælger kort tid efter besøget i butikken at takke ja til et rigtig godt tilbud på et flot køkken med alle hårde hvidevarer. Efter vi betaler regningen går alt galt. Set i bakspejlet skulle vi jo ikke have betalt regningen før vi havde modtaget vores køkken og vores bad. De kommende uger bliver noget værre rod. Nogle frygtelige uger med 9 delleveringer (med og uden forudgående aftaler). Fra den dato vi betaler regningen bliver svartider lange, aftaler bliver brudt, ansvar for den forkerte opmåling tages ikke mv. Vi føler os meget løbet om hjørner med. Virkelig en dårlig oplevelse. Kort og godt har vi været meget utilfredse med hele processen efter vi forlod butikken i Herning for snart 4 måneder siden (20. februar) og nu endeligt har et køkken med alle elementer. Skulle vi starte forfra så valgte vi ikke Svane Køkkenet med denne erfaring i bagagen.
• • •
Public - 5 months ago
reviewed 5 months ago
27 reviews
Map
Map
Map
Kan på ingen måder anbefale dette VVS firma i Egå. Havde VVSér fra firmaet ude at se på en opgave. Tilsyneladende en bagatelopgave. En fitting vendte forket. Uden videre rettede hans straks dette på stedet og kørte igen efter 6-7 minutter. Jeg spurgte samtidig til prisen på opgaven. Dette kunne han ikke oplyse og nævnte "at det var ingenting". 3 uger efter kom regningen med posten: 817,34 kr. for mindre en 10 minutters arbejde. Chokerende dyrt og frækt. Jeg tillod mig at ringe til VVS firmaet for en forklaring. Det blev kort ganske klart, at det var prisen. Iøvrigt meget kortfattet samtale. Der blev ned til mig. "Jeg var åbenbart ikke klar til at få hjælp fra en VVSér og jeg skulle bare ikke ringe til dem igen". Det har jeg så sandelig heller ikke tænkt mig og vil anbefale andre at gøre det samme.
• • •
Public - 3 months ago
reviewed 3 months ago
Rigtig god dagligevarebutik. Hylderne er altid fyldte og venligt personale.
Public - 4 months ago
reviewed 4 months ago
Jeg vil gerne rose Sherlund fotografi for nogle fede medarbejderfotos.
Public - 7 months ago
reviewed 7 months ago