Profile cover photo
Profile photo
Remi van Beekum
985 followers
985 followers
About
Remi's posts

Post has attachment
Check hier mijn nieuwste blog. Hoe maakt je eenvoudig een maatwerk klimrek voor een klimplant in je tuin? 

Post has shared content
Mijn nieuwste blog voor +Eigenwijs Blij ! Check hoe je, zonder veel moeite, kunt zorgen dat je tuin het hele seizoen mooi kan zijn en een paradijs voor bijen en vlinders!

Post has attachment

Post has shared content
Decennialang stond Duitsland bekend als het land van degelijke kwaliteit. Met hun Gründlichkeit bouwden de Duitsers de beste auto’s, wegen, fabrieken, wasmachines en tal van andere producten. Hun economie was één van de sterkste van Europa en de Duitse Mark de sterkste munt. Door de hereniging tussen Oost- en West-Duitsland kreeg de economie een deuk. Maar inmiddels zijn de Duitsers weer helemaal terug. Op tal van terreinen lopen ze voor op de rest van Europa en zijn ze wederom het voorbeeld. De Duitse Energiewende, biologisch voedsel, verantwoorde producten, privacy, cultuur, ondernemerschap en privacy. En wederom die economie, die eerder uit de crisis kwam dan de rest van Europa.

Post has shared content

Post has attachment

Post has shared content
Mijn laatste blog!

Post has shared content
Mijn laatste blogje!
Een aantal maanden geleden schreef ik over de ontwikkelingen op het vlak van adverteren op digitale radio. The Media Exchange startte destijds met een proof-of-concept-fase met in potentie verstrekkende gevolgen voor de wijze waarop radio- en tv-commercials worden ingekocht en aangestuurd. In de tussentijd hebben we natuurlijk niet stilgezeten en hebben we de eerste campagnes gedraaid. Hoog tijd dus voor een update! Op basis van een case van +Greetz geef ik antwoord op een aantal vragen. Hoe werkt adverteren op online radio? Welke resultaten hebben we behaald? Wat zijn de learnings? En natuurlijk: wat kunnen we de aankomende periode verwachten? 

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded